ska sova, h3h3h3

nu ska jag sova eller nått, puss!


danne har precis dragit

nu har danne blivit hämtad, och jagfunderar redan på att sova! haha, är sjukt trött.aja, innan han kom åkte jag till ica med pappsen, shit alltså, noll koll i hans huvud typ? aja, danne och jag hade mysigt, vi kollade på 3 filmer! haha, dessutom hyrde vi filmen orphan! ganska konstig film, men riktigt bra!



pappsen yrar på ica

danne kommer

danne kommer om 1 timme typ, så ska fixa mig nu. puss


godmorgon igen typ

godmorgon igen haha. får se om danne kommer idag, de va typ strul med hans skjuts eller nått. aja, annars ska jag nog bara ta det lugnt, funderar fan på och ta ett bad idag med. ;) sånt som märks, annars sticker jag kanske ut ikväll eller något, aja puss!



haha fjortis typ

haha tonight



god morgon, jag är astrött!

haha jag och stefan har kul!



humor på hög nivå!

hemma nu

hejhej kom hem nästan precis, och jag har haft det revligt. dock fick jag gå till dagiset/vallen och fata hur jobbigt det var! haha aja, andree ringde mig på vägen dit, och liam på vägen hem så jag överlevde typ, hehe. nu sitter jag och äter chips och godis, och ska väl sätta på en film snart. =) imorgon kommer i alla fall danne hit! puss

   

sticker uuuuuut

sticker ut och träffar några bögar nu och chillar bög, puss!



cecccc

började packa upp inatt.

har precis badat, duschat och ätit. nu ska jag fixa och trixa lite, pöösss.

började packa upp inatt, borde nog fortsätta nu. haha.


godmorgon eller nått

godmorgon eller nått, har precis gått upp. just nu sitter jag och äter frukost, skanog snart ta ett långt och varmt bubbelbad! hur skönt är inte det?! haha med ansiktsmask osv.. ;) hur skönt som helst.
aja, idag ska jag göra absolut ingenting typ, asskönt det med. annars så kommer nog danne hit imorgon, det blir nog bra. men men, nu ska jag bada, puss!



saknar dig bög

03.54, funderar på att gå och lägga mig



gårnattens sov outfit eller nått, haha




ska nog sova snart, haha puss!

bilder från motala!











blev i princip inga bilder! don´t ask me why, för det vet jag inte. aja.

f-natta sög! haha

som sagt varit i motala sedan igår förmiddag, åkte till danne och var med han och jonte ett tag, sen mötte jag ehmma så åt vi kebab, hehe.så tog vi bussen till stan, coh sedan bussen till almedina och fixade oss. så tog vi bussen till stan, och sen buss till station och mötte roffe eller vad han hette. haha typ en 91a från hallsberg elle nått, aja. sedan drog jag och emma till f-natta och alme och roffe till felicia. aja, f-natta sög förutom att vi mötte jennifer sabina nadinn shejla lisa klara danne och alla möjliga där! så lite trevligt var det allt haha. aja, emma jag och jennifer drog till koffe och chillade galet med han alme felicia roffe och adde sen iaf. och sedan åkte jag och emma till han, kollade på american pie och män som hatar kvinnor och sedan somnade vi.
idag vaknade jag hos emma vid två, först åt vi frukost och sedan lunch direkt typ, haha. så drog vi in till stan och så mötte jag danne, och vi två åkte hem till han, kollade typ på 4 filmer och hade asmysigt. tog sedan bussen hem och krockade med en snöhög! haha aja, väldigt mycket text. återkommer med bilder alldeles strax!

hemma från motala!

hemma från 2 skitbra dagar i motala och äter donken nu haha tjockt. uppdaterar mer med bilder osv strax.

dagens typ mysoutfit haha



ska ju ändå bara till danne, och sen almedina och där byter jag ju till festkläder så =)

godmorgon/packar!

godmorgon alla, haha fatta att jag är vaken! har till och med ätit frukost och fixat mig! ;) haha aja, ska ju med en buss som går 12.18 och träffa danne och snacka lite så ja. har packat det sista nu med, packa ju det mesta igår men iaf.
uppdateringen blir nog ganska låg idag! men ska försöka uppdatera från alme eller något sen. =) puss.


sociala grabbar!

haha seriöst, tråkigaste kvällen på länge. även om liam och vigge är typ översociala så! haha aja, jag sticker till motala vid 1 imorgon istället, ska träffa danne ett tag först, och snacka med han. sen träffar jag emma vid 3, så aa. =)
och jag drogar denna låt, seriöst. bäst!


duschade precis!

duschade precis, som i morse. men jag kände mig så äcklig så var tvungen. aja, jag är på dåligt humör, så ska nog inte skriva mer. puss

mitt ex kom hit förut

mitt ex kom hit förut. hände väldigt mycket som jag inte tänker ta upp här, orkar inte det för den delen heller..

aja skit samma. imorgon drar jag till motala vid 3 och möter emma, så sticker vi till almedina och äter PIZZA och fixar oss, haha, mys. sen sticker vi till fotbollsnatta och partajar galet! haha. ;) får väl se vilka man träffar där, men men, sen så sover jag och emma hos henne. haha blir mycket ändrade planer, men nu är det bestämt iaf! =)



haha en jättefin bild almedina tog på mig igår! finns flera såna söta bilder på mig, men synd om er som inte får se dom! =)

godmorgon

godmorgon, eller dålig morgon? whatever, jag lever. och idag ska jag typ inte göra någonting, dvs absolut ingenting.



ville bara säga att jag lever, och att jag ser helt kört ut, och att jag ska ta en lång och varm dusch nu.

och till hon som kommentera om förra inlägget: ja jag har varit medlem ett tag, och kan verkligen rekomendera den! =)

grym sida =)

klicka här för att bli medlem på en av dom grymmaste sidorna! genom att samla poäng (vilket är väldigt lätt, och går väldigt fort), så får du hem gåvor, alldeles gratis! så när du samlat ihop ett antal poäng kan du tex. få presentkort på gina tricot mm, märkes-parfymer, kläder/underkläder, apple iphone, osvosv. dvs att du kan få hem väldigt exlusiva saker utan att egentligen behöva göra något! så klicka här och blir medlem snabbt och enkelt och ändå få något för det! =)

Besök Gratis-Fashion.se

ang. förra inlägget, så är det för det tog slut mellan mig och min pojkvän nyss..


du får mig alltid på bättre humör pontus!






det jag köpte!


hemma från motala!

förlåt för dålig uppdatering, men har inte haft dit att uppdatera, har haft kul ist! :') haha. aja, först gick jag och emma till någon asmysig resturang och åt, och snackade om allt och ingenting typ, haha. sen gick vi runt lite, köpte lite småsaker, visar senare. sen tog vi bussen till almedina och träffade henne. har inte träffat henne på ett år typ! och gosh vad hon hade förändrats! förra gången jag träffa henne var jag ju tillsammans med hennes lillebror som är lika gammal som mig. haha. sen kom jennifer och sabina, hur snälla som helst!
och så bestämde vi att vi 5 ska gå på fotbolls natta tillsammans! det är på torsdag, typ fotboll och disco som håller på till 3 på morgonen? vet inte, haha, men kul ska det bli! =) sedan ska jag och emma sova hos almedina tror jag. aja, haft sjukt kul måste jag säga!



det är mysigt att åka buss =(

dagens outfit & facelook

vänd på huvet!!!




god morgon!

god morgon, har precis kollat på´top model och ätit frukost med min syster, trevligttrevligt. nu ska jag fixa mig och sticka in till motala sen! kommer upp bild på dagens outfit sen, puss! =)

drar till motala imorgon också!

haha, sticker till motala imorgon med! ska träffa emma. vet att ni älskar att jag alltid har ändrade planer! ;) nejdå, men hade inget planerat till imorgon, så varför inte? =)  har ingen aning om vad vi hittar på, kanske träffar hennes pojkvän? eller shoppar? eller träffar amanda? aja, sånt som märks! nu ska jag fortsätta kolla på mr bean, hihi!




just nu..

..funderar jag på att städa!


min pojkvän har varit här.

hejhej, min pojkvän åkte nyss. vi har haft det hur mysigt som helst. dock fick jag sitta och vänta på han på station i 1 timme först men men. så gick vi till stan och hyrde filmen "instängd", sjukt äckligt alltså! skulle va en skräckfilm, men jag tyckte mest den var äcklig, haha, men men. sen åt vi, och lite senare åt vi igen, fast plättar, haha.




blir inget motala!

blir inget motala idag, åker dit på torsdag-fredag istället! dom skulle ändå kolla på "farsan" och jag har ju redan sett den så, iof var den jättebra, men jag orkar bara inte åka in dit. istället så kommer min pojkvän hit, eller jag ska möta han på station om typ 30 minuter, så drar vi oss in till stan och hyr film. och sen hem hit igen. vi ska nog se på "motorsågsmasakern" trorjag! =)

snackar med ebba..

sitter och snackar med ebba på msn, och nyss snacka vi om.. ja videon visar.
det är förjävligt! rip


hahahhahahahahahahahahaha!!!!


min pojkvän kom hit förut!

förut när jag åt kladdkaka kom min pojkvän hit. bara klampa in typ, haha. aja, vi kollade på filmen jag hyrde, snacka om lite saker och hade allmänt mysigt! åh jag älskar han verkligen! :') och så har vi varit tillsammans en månad på söndag, om exakt en vecka! får se vad vi hittar på då! =)



dagen då vi blev tsm! =)

min pojkvän kom hit förut!

förut när jag åt kladdkaka kom min pojkvän hit. bara klampa in typ, haha. aja, vi kollade på filmen jag hyrde, snacka om lite saker och hade allmänt mysigt! åh jag älskar han verkligen! :') och så har vi varit tillsammans en månad på söndag, om exakt en vecka! får se vad vi hittar på då! =)



dagen då vi blev tsm! =)

äter kladdkaka!

har precis varit på ica med mor min, haha vi är typ insnöade så kom inte ut med bilder först men men. vi skulle matshoppa eller va hon kallade det, men våran vagn bestod av typ kladdkaka pizza vispgrädde choklad chokladbollar, och a ni fattar. haha, mina idéer och min mammas hjärna passar inte så bra ihop. ;)
haha, aja, efter det åkte vi in till stan och hyrde film till mig, ska kolla på den ikv/inatt!


ska träffa emma och amanda imorn! =)

ska äntligen träffa emma och amanda imorgon! alltså emma hultqvist och amanda sääv, i motala. var sjukt länge sen! emma träffade jag på jullovet, men amanda har jag ju inte träffat sen i somras eller något! aja, det ska bli jättekul i alla fall. och på kvällen ska vi antagligen på bio, vet inte om det blir i motala eller linköping, det är sånt som märks.


grattis ivar!!!

grattis till världens bästa ivar som fyller 14 idag!!!


har badat!

har precis badat, och innan åt jag frukost med syster min. nu typ, gör jag ingenting. snackar med min "pojkvän", aa vet inte vad jag kan säga längre, men men..



awsome..

han är grym!





jaja de va vigge som tipsa mig, haha.

puss

säg en person
som du älskar av hela ditt hjärta - amanda emma matilda & fanny 
som du skulle offra livet för - amanda
som är den smartaste du känner - ebba the gay
som alltid får dig på strålande humör -  andré vigge amanda fanny emma & matilda :)
som får dig att le när allt känns tungt - matilda
som är den omtänksammaste du vet -  anna & emma
som är en bitch - oh, amanda klart :o
som har en fin stil -  joline
som är en föredetta bästa vän -  emelie
som är snygg - massor ju

som är osmart -  ebba, & amanda & felicia är inte heller så smarta
som är en riktig vän - amanda, jakob & andré
som är din älskling -  min pojkvän..
som är den galnaste du vet -  haha felicia & emilia
som är den konstigaste du känner -  felicia typ haha
som är underbar - amanda
som är dum - vene :)
som du kan prata med om allt - stefan andré & amanda
som är din barndomsvän - sara
som du saknar - massor
som betyder mest - amanda
som du tycker är söt -  massor ju :)
som du har spenderat mest tid med - amanda :D
som du var dum emot när du var mindre - sara haha
som du tycker är den snällaste du känner - massor
som du sportat med - sportar inte, haha!
som du vill krama just nu - matilda..
som du inte har träffat på länge - matilda & fanny
som du tycker är rolig - ebba felicia sara lisa clara emilia amanda, och aa.. massor :)
som du vet saknar dig -  fanny :o
som du träffade idag -  ingen
som du träffade igår - amanda emilia sara clara lisa felicia och massor mer
som du tycker ställer upp mycket för dig - amanda
som du tycker är mest buttigast - mhh?
som du tycker är klenast - edwin!

så j*vla rätt, sprid vidare!


kollat på melodifestivalen!

var lite söt och kollade på melodifestivalen med min familj, var ju inga bra med ikväll! aja, dom bästa var ju helt klart alcazar och darin! så hoppas på att dom går vidare.




dagens hiss & diss!



och förövrigt så ska jag kolla på melodifestivalen nu, puss! =D

MAN MÅSTE BARA ÄLSKA DEN HÄR LÅTEN!


besök ebbas blogg!!!!!

besök den hära bloggen, för den är typ bäst. och ebba, som har bloggen, är lite sjuk i huvet, tror att det är morgon i idre, tror att helsingborg ligger i danmark, och är snygg! så spendera lite av erat liv på hennes blogg, värt i promise! ;)

 

nu är det såhär

nu är det såhär att jag har sjukt tråkigt, och gör absolut ingenting. jag typ drogar halstabletter och näsdroppar, haha careface typ. aja, på torsdag ska jag till motala och träffa emma! sover där till på fredag också antagligen. ska blir grymt kul, har inte träffat henne sen jullovet! aja, ett jätteonödigt inlägg, men men. =)

lite bilder sen igår.









roliga lektioner? a ganska. ;)



sexi

hemma ikv

idag ska jag bara vara hemma, är sjukt trött! blev ju sovmorgon, och dessutom så är det sportlov! kan ju inte bli bättre! dock ska jag inte sporta ett skit, haha, men ändå. så sjukt gött med lov. ;) aja, ikv blir det melodifestivalen iaf, och jag har köpt asmycket godis! haha.



dagens outfit, shalala, fin bild, hehe.

om igår!

kvällen igår startade på station, amanda och jag mötte några en stund och fixade lite, sedan stack vi in på en toa på station och sminka oss osv.. sedan stack vi till gårn, och väntade på emilia sara lisa och clara. när vi träffat dom stack vi in till stan, vi hade hur mysigt och trevligt som helst, även om det var lite galet, haha! men men, sen hände det något, fatta inte riktigt själv vad lisa och sara hade börjat babbla om? aja, dom stack hem till sara sen iaf. då kom emilias mamma och hämta oss och skjutsa oss till clara eftersom hon var ensam hemma, då var även felicia med också. och ja, det slutade som det slutade, jag åkte hem till mig och dog i sängen på dirren typ, och amanda åkte hem till sig! så ja. men det var hur kul som helst att träffa emilia lisa sara clara och felicia igen iaf!
och jag måste bara säga en sak: simon, jag tycker verkligen synd om dig.


jag innan vi drog!






emilia och clara hemma hos clara på kvällen. lite flum eller något? haha


felicia, hon var väl mest, ja vad ska man säga.. haha, skitkul iaf. ;) och snälla, fråga inte om toapappret!


jag hade ont i huvet så jag drack burn och åt.. gräddfil <3

tog typ inga bilder, och så vitt jag vet gjorde ingen annan det heller men men.
haha, galen kväll, ni ska bara veta allt som hände! spårade ur lite men men. det var kul så länge det varade!

shoppat lite!

kom precis hem från stan. hittade en snygg klocka ganska fort, så stack och köpte lite annat också, + att vi tog en fika. typ första gången jag var och shoppade med hela min familj på flera år, haha.
aja, köpte detta ialf:






kvällen blev som den blev!

kvällen blev som den blev! men sjukt bra och trevlig i början, men lägger upp lite bilder senare . :)
för jag mamma och syster ska dra ner till stan och hitta en snygg klocka till mig! hihi, uppdaterar direkt när jag kommer hem! puss

p.s, skriver till dig senare, ebba i boxholm. ;)



väldigt sliten sen igårkväll/natt.
"ny" jacka btw, inte använt den tidigare. :)

hos amanda!

hejhej, är hos amanda nu, hennes syster har precis spelat in en asfin video på oss, lägger upp den när vi kommer till mjölby. aja, nu typ bråkar dom med sin hund, haha. men men, vi tar tåget till mjölby snart och åker till stan med mammsen, och köper dricka och lite. och ikväll blir det att möta emilia sara lisa och clara, kan knappast bli bättre! aja, vi spenderar natten hos emilia. kommer bilder senare, puss!

ang. min header

min syster har suttit här och försökt fixa min bloggdesign och header ett tag nu, blir att ha det såhär tills vidare. men ska fixa det så fort som möjligt!


en vanlig konversation mellan mig & amanda



som sagt en vanlig konversation mellan mig och amanda.
och seriöst, jag har brist på liv, jag längtar nog lite för mycket till lovat, 9 dagar ledigt och allt! så skönt, dessutom längtar jag sjukt till imorgon, ska spendera kvällen/natten med amanda emilia lisa sara och clara, kan det blir bättre? absolut inte!

måste skriva av mig lite

mitt liv går helt upp och ner just nu, i vissa lägen är det hur underbart som helst, och i andra lägen känns det som man bara vill dö. har kämpat med detta ett tag nu, men vet absolut inte vad jag ska göra, eller vad jag kan göra. så till er som känner mig; det är därför jag är hur glad och snäll som helst ibland, och ibland hur nere och sur som helst. vissa vet vad jag går igenom just nu, och vissa inte, men nu vet ni alla fall hur det ligger till. ska jag ta det bra eller dåliga först? tar det dåliga.

vissa personer är så himla falska eller kanske avundsjuka? inte vet jag, vissa känner jag bra och vissa vet jag inte alls vilka det är. men att gör som ni gör, är så himla fel. det bara lyser falskhet igenom er. och eftersom mitt liv inte är precis på topp just nu så gör ni det bara värre så som ni håller på. ni har fått som ni ville, eran avundsjuka har gjort så ni fick som ni ville, precis. så nu kan ni bara dra åt helvete och sluta er lägga i mitt liv och sprida massor saker, som dessutom vissa tror på.

det bra är att jag har världens bästa vänner, som lyssnar, förstår och gör så mycket som möjligt för att det ska bli bättre. dessutom så märker man vilka som är riktiga vänner. dom som dissar är falska, dom som stannar kvar är äkta.

dessutom är det mycket mer som hänt, än bara detta jag skrivit om, mycket värre saker. orkar inte skriva mer nu.

är hos amanda!

är hos amanda, mitt liv äger och suger just nu. uppdaterar när jag kommer hem , puss.

planer för fredag!

amanda emilia sara clara jag och några till har feta planer för fredag! ni får inte reda på något än, men det blir sjukt nice! ;)
sara och emilia var ju mina bästa vänner i 6an, gjorde verkligen allt med dom! vi 3 och en annan kompis som heter lisa var typ tjejgänget på min förra skola! vi själva tyckte ju självklart att vi var asballa och allt, haha! ;) saknar det lite men men.


emelie jag annastasia och emilia


annastasia jag och emilia


jag och emilia på valborg, och det var bäst helt klart! var med emelie emilia annastasia sara nathalie m ludvig adam tim rasmus martin och massor mer!


emelie jag och emilia (haha igga mina kläder!!)
helgen innan skolavslutningen, sjukt kul helg alltså!


emilia, haha så söt.
när sara fick åka och möta mig, för jag gått och tjutit som en jude genom hela stan, och jag trodde jag skulle till fosterfamilj och vi ringde till bris och allt! haha så himla sjuk helg! och mina föräldrar hade panik, och jag fick bo hos dig och annastasia med della och jag fick gå hem från skogssjön och allt, haha shit alltså! ;)


skolavslutningen 2009, kolla vad söta vi är med likadana klänningar och allt! so cute!
och vi ville få mitt hår blondt till avslutningen, och färgade det typ 3 gånger dagen innan, men det blev orange, haha!

älskar dig emilia!

haha choklad är mitt liv?!

mammsen köpte en choklad till mig bara för jag inte fick någon semla igår, iof äter jag inte semlor men whatever! ;) haha seriöst, jag skulle dö utan choklad! haha.


25 minutare och sedan utvsamtal!

först skola, sedan drog jag direkt till solariet och solade i 25 minuter, skönt!
sedan kom mammsen och hämtade mig så stack vi tillbaka till skolan, mötte pappsen och stack på utvsamtal. dock kom vi försent och drog över på tiden, haha. tog typ 50 minuter! men men, gick åt helvete, har iof bara ig-varning i idrott (vilket är ganska uppenbart), men uppnår allt med LITE marginal, haha. så om jag inte tar tag i det får jag ig senare. inte så bra, men men.



lite dålig kvalité!

jag ska till sthlm! haha

haha ja som sagt, fråga mig inte varför. en av min mammas galna idéer i guess. hon försöker slå i mig att jag ska på teater? men noway, om jag över huvud taget ska vara i sthlm en helg så ska de shoppas, inte nån jävla teater. så vi får se hur det blir med den saken. ;) drar dit iaf dit mars isf!


jag har en fråga till er

jag har en fråga till er.
vad tycker och tänker ni om mig egentligen? snäll, omtänksam, bitchig, självsäker? vad som helst.
jag vill gärna veta vad alla tycker om mig, hur drygt det än är. säger bara en sak, ingen kan trampa på mig.
varken när det gäller utséende eller självkänsla. så skriv en liten text om vad ni tycker/tror om mig, både bra & dåligt. kanske kan va lite svårt för er som inte känner mig, men försök komma på något att skriva ändå. ;)
kiss baby

   

min blogg just nu..

min blogg ser ut som jag vet inte vad haha, kaos.se typ? nej men det är för amanda gjorde något skit på den, asså typ header & design oshit som jag bara skulle ha så länge, och nu när arijana ska sätta in min nya header cpar det?! aja, hon ska fortsätta göra klart det imorgon eller ikväll eller när det nu blir! nu vet ni varför den ser ut som den gör. :p


bilder som är ca 5 år gamla!

lägger in bilder sen jag var i kroatien, italien & slovenien, år 2005. och spanien 2006, min klass osv.. ;)


min klass när jag gick i 2an, hittar ni mig? ;) haha lite lagom sur där!


dagen mina föräldrar gifte sig! dagen efter stack vi till kroatien. ;)




en liten cec i kroatien!


en liten cec i slovenien!


italien. klippte bort min syster då jag förstår att hon inte vill vara med. =)


sista kvällen i kroatien. =)

bilderna därifrån kom lite i o ordning men men.


julen 2004, jag & kusinen nellie.


syster jag & kusinerna


tvillingkusiner


haha snygghet kallas det! ;) spanien 2006


barcelona


petronella & my


petronella jag robin syster my & joel

klar med headern!

är klar med min header nu, eller jag tror det i allafall. ni får ju säga till om ni tycker att jag ska ändra något osv.. ;)
såhär ser den ut än så länge iaf.


kollar på top model!

sitter som sagt och kollar på top model. och när det är slut så blir allt tråkigt igen typ, haha. alltså OS är typ det ända som går på tv nu?! och jag som hatar sport, hatar ju också att kolla på det, ganska logiskt men men. det suger. ska nog plugga lite sen med, har ju ett stort läxförhör i so imorgon, och biologi prov. ska gå till skolan imorgon antar jag, vill inte komma efter så jag behöver jobba på lovet! men men, ska inte tråka ut er, puss. =)



finns det något godare?! nix. =)

hemma idag med

godmorgon, antar att alla sitter i skolan vid det här laget? haha, själv är man hemma och chillar galet, skönt. dock är jag fortfarande sjuk, även om det har blivit bättre! men men, nu sitter jag och äter toast, hur gott som helst kan jag lova. ;)



håller på med en ny header med! ni får se mer av den när den är klar. ;)


fortf sjuk!

hej igen. har inte orkat uppdatera någonting, iof så har jag sovit i princip hela dagen vilket varit asskönt, och så har jag kollat på en film också, asskönt! haha.




sjuk

hejhej, jag är sjuk. gick dock till skolan, men hade inga lektioner. skulle ha idrotten som första men det var inställt, så då hade vi inga lektioner på 1 och en halv timme. och jag orkade verkligen inte vara kvar så gick hem. nu ska jag nog sova lite, och kolla på min favoritfilm, puss!

hemma nu.

pappsen och jag fick skjutsa hem min pojkvän, han var typ dödssjuk! kunde inte resa sig upp eller något.. men men, han kom hem till slut. och nu tror jag att han har smittat mig också! ligger nerkrypen i sängen, ser ut som en liten bebis och kan knappt röra mig. =( får se hur det är imorgon, ligger efter med det mesta i skolan så borde egentligen gå dit.. aja, det märks som sagt.



älskar dig mitt hjärta



bild från igår innan bio! det handlar om att bli tjock ;)

min pojkvän är sjuk och ligger och sover i min säng!

min pojkvän är sjuk och ligger och sover i min säng! hur söt som helst! :') haha, är ju som sagt alla hjärtans dag idag, så dagen har såklart spenderats med min pojkvän! dock är han sjuk, men det har varit mysigt ändå. iof har vi inte gjort något speciellt, utan bara har det mysigt och kollat på film! :)
uppdaterar senare.

glad alla hjärtans dag!


tokio hotel!

haha amanda och jag sitter och drogar tokio hotel! fattar inte varför, eller jo, jag älskade dom verkligen för ca 2 år sen! köpte runt 5 stycken TH-tröjor och gjorde massor mappar och block om dom, och ja, allt möjligt! ;) haha, var typ emo då, inte så vackert dock men men!




kollat på bio, farsan!

hejhej, kom hem från bion precis! vi kollade på farsan, trodde ni själva vi skulle se det regnar köttbullar? ;) haha nej. men i alla fall, först missa vi tåget till linköping men då träffade vi min pojkvän, så då umgicks vi med han tills nästa tåg gick. sedan i linköping stack vi och köpte biljetter och sedan åt donken! och filmen var faktiskt asbra, haha! ;) seriöst, vi fick massor skit av dom vi satt bredvid för vi skratta så mycket! haha aja. sjukt bra iallafall.

juan: ni är fifan doktor och ska rädda liv, nu vill ni avrätta min hund!
pappan: så om vi apoterar ett kinesiskt barn, så kommer den se ut som en kines, eller?
haha seriöst, bäst!


kollat på bio, farsan!

hejhej, kom hem från bion precis! vi kollade på farsan, trodde ni själva vi skulle se det regnar köttbullar? ;) haha nej. men i alla fall, först missa vi tåget till linköping men då träffade vi min pojkvän, så då umgicks vi med han tills nästa tåg gick. sedan i linköping stack vi och köpte biljetter och sedan åt donken! och filmen var faktiskt asbra, haha! ;) seriöst, vi fick massor skit av dom vi satt bredvid för vi skratta så mycket! haha aja. sjukt bra iallafall.

juan: ni är fifan doktor och ska rädda liv, nu vill ni avrätta min hund!
pappan: så om vi apoterar ett kinesiskt barn, så kommer den se ut som en kines, eller?
haha seriöst, bäst!


först bio sedan hyra film (H)

hejhej, var på kalaset i ca 30 minuter och åt,sedan kom amandas mamma och hämta mig! nu har vi precis fixat oss, och väntar tills klockan ska bli 5, då kommer mina föräldrar med pengar, efteersom vi ska på bio. det regnar köttbullar blir det, haha ! ;) efter det åker vi in till mjölby, vi ska hyra motorsågsmassakern, amanda låg och och snacka om den inatt och srkämde mig som fan! haha, har ju inte sätt den så det blir inatt. ;) aja, uppdaterar när vi kommer hem vid 11 ungefär. puss.




med mandy/ var min mobil är köpt!

hejhej, vi gick och la oss runt 2 inatt, satt och kolla på någon film som det inte ens fanns text på! fatta typ inget men den var helt okej. :) sen gick vi och la oss iallafall, och fatta hur många gånger jag vaknat inatt, haha. inge bra att dela säng med amanda! dessutom ringde jakob och väckte mig en gång också! men när som helst ska jag duscha och sedan ska vi till mantorp på kalas, haha. dock sticker jag till amanda efter vi ätit! ;)så de blir nice, uppdaterar senare, puss!



till er som undrar var min mobil är köpt, så är den köpt i telia-butiken i linköping/tornby!

haha rolig fredagnatt!

haha, alla hatar mig! nejdå, bara + 2 stycken! ;) dock 2 randoms så de gör ju inget! men så kul kan man ha en fredagsnatt. ;)
aja, nu ska vi kolla klart på någon konstig film som jag fattar nada av, puss!



bästa! <3

just nu!

just nu sitter amanda och snackar i telefonmedmin mobil, haha!


hemma nu!

hejhej, kom hem precis har varit ute med amanda. eller vi stack först till ishallen, snackade med några där efter träningen. sedan ringde vi min mor så skjutsa hon oss till kebab house! ingen riktig fredag med amanda om man inte käkar kebab house! ;) aja, sen stack vi till gårn, va nån jävla konser där så de lät förjävligt, och sedan vidare till station. där var massor roligt folk! bla simon agneta genita och ja alla möjliga, skulle ju egentligen dra till några och röja, men så tvingar bulla & emil oss till station men dom fetdissa sen, haha. aja.




haha igga min läppar! men ettbevis på hur kul man kan ha i ishallen! ;)








med amanda/äter rulltårta!

hejhej, idag ska det bli lite bättre uppdatering! är hemma med amanda, vi kom nyss hem, och nu sitter vi och äter rulltårta i min säng! och som ni kanske märkt så har amanda trixat lite med min bloggdesign och header, hon gjorde headern bara som sålänge. så vi ska fixa det snart! :)


mår inte bra

mår inte bra, bloggar senare eller imorgon.
dock är victoria hemma från tahailand, äntligen!
aja, hörs puss!

JAG ÄLSKAR DIG AMANDA, DU ÄR BÄST!

ni MÅSTE kolla amandas blogg, för hon är bäst, underbar & ännu mer bäst, och finast med och utan utväxt, finaste pattarna och finaste brunkrämsranden, finast när hon försöker få på sig byxor som är för små för mig och finast även om hon ligger och spyr. vad skulle jag göra utan dig min bästa vän? ingen aning! kanske inte ens skulle sitta här, kanske skulle vara uppe i himlen med massor änglar? skulle nästan tro det! du är så himla bra amanda, den som betyder mest för mig, den som får mig att gå upp varje dag, den som gör allt så mycket klarare, den jag kan känna mig dum i huvudet med, solen på jorden. du är så jäklans bra alltså! älskar dig så.
för minns du när vi tog runt 30 stycker nikotin-tuggummin?
minns du när du jag min syster & hennes kompisar hade sjukt kul utanför biblioteket en halv natt?
minns du när vi åt nudlar kl 3 på natten?
minns du alla gånger vi flummat galet i ishallen?
minns du när jag nästan bodde hos dig i somras?
minns du när vi färgade håret på varandra tredje gången vi träffades?
minns du på halloween när vi åkte till johannes för han såg bra ut på bild?
minns du när vi träffade sebastian för han var 93a?
minns du hur fuckad våran nyår blev?
minns du vilken chock du fick när jag berättade om alexander?
minns du när vi åkte till linköping 4 gånger på en helg för att köpa trosor?
men framförallt, minns du första gången vi träffades..?
det gör jag, så himla bra! jag åkte till mig mest för att slippa min kusiner i jönköping, dit mina föräldrar skulle. men när jag kom till dig, förstod jag att vi alltid skulle hålla ihop! vi sminkade varann, båda var kåta i choklad, båda kom världens sjukaste idéer, båda var dumma i huvudet, båda hatade samma personer, haha. då kände jag att du var rätt person att säga "vi två föralltid" med, och rätt person att säga "tills döden skiljer oss åt", rätt person att säga "jag kommer aldrig sluta älska dig" osv osv..
amanda jag ville bara säga att jag älskar dig!







min pojkvän har varit här!

hejhej, min pojkvän åkte hem för ett tag sen, och jag har nyss duschat med. vi hade det jättemysigt som vanligt! och på alla hjärtans dag ska vi nog äta på resturang och gå på bio, eller något mysigt! =) vi ska nog snacka om det imorgon, eftersom han hänger med mig hem då med! ;) som sagt så duscha jag precis, och jag älskar verkligen inpackning! haha, mitt liv.


awesome!


hemma & väntar på min pojkvän!

hejhej kom hem precis, tog tåget hem och sen stack till stan och mötte mamsen, köpte "alla hjärtans dag"-present till min pojkvän! det är verkligen ett måste! ;) aja, nu är det fixat! nu sitter jag i allafall och äter och kollar på my super sweet 16, hur bra som helst! aja, min pojkvän kommer om ungefär 30 minuter med, fråga inte varför han följde med direkt för det har nog ingen en aning om, haha. ajuste vi hade matteprov idag med! ingen aning om hur det gick men men, hörs senare, puss!

sitter och äter!

sitter och äter med min kära far (haha fjäsk för han köpte mobil till mig), och smsar galet med allt socialt folk! ;) ska nog se till att ladda in lite låtar till min mobil imorgon med. det enda som egentligen behövs med en mobil är ju mp3 och så de går smsa! kamera behövs ju egentligen inte eftersom man använder en kamera till det! aja, gillar mobilen redan. även om den är gammal oså så är den helt perfekt för mig! ;)


shoppade lite förut också!

shoppade lite förut också, eller bara lite random stuffs! haha var tvungen att köpa ett par nya byxor direkt med, farsan betalar uknow! ;) men det var för jag ramla på vägen hem till amanda förut, efter skolan, så rev jag upp ett asstort hål i byxorna! haha, så fick låna hennes lillasysters byxor till linköping, dock passa dom ej, så köpte ett par nya som jag drog på mig!
blev ett par svarta jeansleggings, inte vanliga, utan med sträck oskit lite överallt! hur snyggt som helst. ;)
köpte även detta!





spetsleggings!

köpt ny ROSA mobil!

hejhej, kom precis hem nu, har köpt en ny mobil- rosa såklart! ;) dock en ganska gammal verision men den duger jättebra för mig!
nu sitter jag och väntar på att min pojkvän ska komma hit.





billigt och bra!

hos amanda!

hejhej är hos amanda nu, ska in till linköping och köpa ny mobil snart! min pojkvän skulle ju egentligen med, men han var tvungen att fixa något i motala, lite synd men men. amanda hänger med istället! måste sticka nu, puss! =)

ge förslag på mobiler!









det ända jag vet är att jag inte vill ha touch, och vill ha en sony ericsson! ge lite förslag nu.

300 kr rikare, haha & ny mobil

jag och min pojkvän tar tåget in till linköping efter skolan imorgon och möter min pappa, så ska vi inhandla en ny mobil till mig! haha det är nice. någon som vet någon som jag kan köpa? jag har ingen koll på mobiler alls ju, så behöver lite förslag! ;) och säg inte Iphone som andré, för aldrig touch igen! haha. dessutom fick jag 300 kr av min pappa, för lite skit sen jag red, haha. :p
aja, ska kolla runt lite på mobiler nu! puss.



no thanks!

tvungen att skriva av mig LITE

jag är ensam hemma och har fett tråkigt, sitter och kollar på the city på mtv, mitt liv typ haha.
har försökt plugga men kan verkligen inte koncentrera mig. antagligen för jag "bråkar" med en av mina bästa vänner. ni som har lite hjärnceller fattar nog vem jag syftar på. aja, det känns inget bra. låter som en barnunge nu men; det är faktiskt inte mitt fel, det är hennes. när man bara dissar sina vänner hela tiden för något annat så får man ju skylla sig lite själv, och sedan blir kompis med såna man precis snackat en massa skit om! har verkligen lust att säga det till dom, men då blir det ju bara synd om henne eftersom då har hon inga vänner kvar, haha. rätt åt henne? ja lite kanske. aja, jag tänker inte förlåt henne. hon har hålit på på detta viset för länge nu. var tvungen att skriva detta bara. hörs senare, puss!

för pensionärer!

sitter och kollar på oprah winfrey show just nu, astråkigt. haha, dom sitter typ och snackar om könssjukdomar oshit, visst de är la bra att dom säger 10000 gånger att man ska skydda sig men nä, det är för pensionärer. aja, har ansiktsmask på mig också, idag med? haha aa, jag hade tråkigt. men men, ska plugga lite spanska som jag har till öh, torsdag blir de väl? och så har jag matteprov på onsdag med. hörs, puss!

sjuk!

hejhej, sitter nerbäddad i soffan och är sjuk just nu. dessutom sitter jag och kollar på "våra bästa år" och väntar på att top model ska börja! typ det ända som går att kolla på när man är sjuk. ;) haha, men uppdaterar senare, puss!

min mobil är sönder!!!!!

min mobil är sönder och mitt liv är förstört!! eller ja, tills på tisdag i alla fall.. min mor tycker dock bara att vi ska lämna in den på lagning för den är "ny", man bara jomen tjena haft den snart i ett halvår och då är den inte ny! :o men men, eftersom jag och min pappa sticker in till linköping på tisdag kan jag nog tigga till mig en ny, jag är ju så liten och söt och är bäst på att övertala min pappa så! =) hihi, lyckades ju ca 7 gånger förra året, dvs att jag hade runt 7 olika mobiler förra året! ;) haha.



skitmobil..

jag just nu!



har precis duschat, sitter med ansiktsmask just nu! mysigt, hihi.
måste bara säga att jag älskar balsamet och schampot från apoliva, parfymerat oshit med, perfect! ;)

HAHA, MIN POJKVÄN ÄR HELT KLART SMARTAST!

går från station till mig och plingar på, och bah "jag har glömt mitt tågkort här, hehe" till min mamma. haha så himla söt! aja, hämtade det så skjutsade jag och pappa ner honom igen, så satt jag där en liten stund med han, och kom hem precis nu!



min favoritlåt just nu! =)

jag är bäst

hejhej, sorry för kass uppdatering idag men jag uppdaterar faktiskt när jag vill! ;) aja, stack till min pojkvän förut, vi kollade på 2 filmer och satt och roade oss med hans systrar! sen stack vi hem hit, åt och hade bara allmänt mysigt! just nu sitter jag och äter nudlar som jag precis lagat till mig själv, haha hörs, puss.



ily

god morgon

god morgon alla bloggläsare! blev nyss väckt av min mamma, inte så kul men men. ska nog orka resa på mig och gå ner och äta lite frukost som min mor har gjort till mig! sedan ska jag ringa min pojkvän, fixa mig och sedan åka till han. ska försöka hinna dra ner till solariet och sola innan jag sticker till han med.. får se om jag hinner med det, hörs puss!


saknar dig fanny!

mitt liv som hund, kärlek

sitter med vaniljglass med överdrivet mycket kolasås, after eight och dricka i sängen just nu! och musik såklart! ;) ska sätta på en film snart, "mitt liv som hund", den kollade jag och min pojkvän på förut. har sett den hur många gånger som helst, men tröttnar aldrig! den är så himla bra. =) imorgon åker jag i alla fall till honom, min pojkvän då då, har ingen aning om vad vi ska hitta på,men aja vi hörs!



puss på en nyvaken amanda!

svar på era frågor!

vad heter din kille?
svar: ta reda på det du lilla vän =)

vad heter din kille på bdb?
svar: ge mig en anledning till att säga det till dig =)

Hur många killar har du på ett år ungefär, typ 9.
svar: haha what? jag har haft/har en kille i år! idiot

 

varför är du kompis med mli?

svar: jag är inte det, dessutom kan man se på ip-numret vem som kommenterat, eller vilken dator det är. så jag vet mycket väl att det inte är nathalie jönsson som kommentera =)

 

varför är du kompis me mli ???!!!

svar: -.-

 

kan du lägga upp en bild på din pojkvän, där man ser hans ansikte.

svar: nej, han är för fin för dig =)

 

 

visst är jag coolast och bästigast ? :D <3

svar: nääe

 

vad heter din pojkvän?
Brukar du kolla andras bloggar?, isånnafall vilka ?

DU ÄR COOL , vi älskar din blogg :D

svar: som sagt, de säger jag inte. a, min kompisar dvs. amanda, joline, hanna mm.

 

vart köpte du ditt löshår?
och vad kostade det ?

svar: jag köpte det på hairiffic, och fråga min mor vad det kosta! =)

 

hur gammal var du när du förlorade oskulden ?

svar: jadu.. =)

 

Hur mke får du i månadspeng ? :)

svar: ungefär 1600, dessutom får jag pengar när jag ber om det. dock betalar mina föräldrar tex bio, fika, när jag äter ute, solarium, löshår osv..

 

haft sex med alex ?

svar: bästa frågan du kunde komma på? =)

 

vilka bloggar följer du?

svar: svar högre upp

 

Hur gör du för att vara så söööt?=)
älskar din blogg!:)

svar: haha ingen aning? tack =)

 

visst äger jag dig?:)

svar: nej (a)

 

vart har du köpt ditt löshår ? :) <3

svar: hairiffic.se

 

du kommer va med i guinners rekordbok:D!
för världens fulaste haka ..

 

svar: alltid velat vara med där!

 

varför har du en bild när du har jääätte fettigt hår som header ? xD

svar: fast det har jag ju inte? ;)

 


vem är bäst i ditt innebandylag?

svar: spelar inte innebandy idiot

 

sry, men vrf har du en stjärt som haka ?

svar: för det är fett sexigt !

 

vilka bloggar följer du ?

svar: står som sagt längre upp

 

Gud va sööt du är <3
Vad tycker du om Louise som går i din skola ?
Ps Älskar din blogg ! <3

svar: tack. haha vilken louise? antagligen ett mobboffer eftersom inte jag vet vem det är, så nae! =)

 

för att du e fettig ditt jävla cp.
o du bestämde säkert hur din haka skulle se ut ..?

svar: jo precis, låg i min mors mage och bestämde precis hur jag skulle se ut! idiot

 

vad heter din pojkvän i efternamn ?

svar: samma som din mormor?


Hur länge har du bloggat?
Vad är din shoppingbudget på ungefär per månad?
Vad har du för mobil? :)<3

svar: typ sen i somras?

vet inte, all ifrån 500-2000! helt olika

har en samsung touchwiz just nu, ska dock få en ny när som!


haha!

hejhej, skjutsade precis min pojkvän till station, eller ja min mor tyckte vi skulle gå ner. eftersom hon inte kan köra bil just nu och min pappa var och hämtade min..hm.. inte så jättefrisk syster från en fest, haha. aja, hon är übersöt just nu! ;) men men, vi fick skjuts ner sen i alla fall! vi har typ myst galet, kollat på film, ätit och kollat på melodifestivalen med min parents! mysigt.



cute

godmorgon!

hejhej, har precis vaknat typ, sitter och äter frukost nu! ska duscha sen i alla fall, sedan kommer min pojkvän hit! mys. egentligen skulle jag varit med ninni, lisa och emelie, men emelie dissar som vanligt och då har vi ingenstans att sova, så ja.. vet inte vad som hänt med henne, hon har förändrats, på ett dåligt sätt alltså!  aja, funderar på att svara på frågorna från frågestunden ikväll också? får se hur det blir med det. :)



fiiiiin.

video från idag!



såhär roligt hade vi på vägen dit. men 5 gånger så roligt när vi åkte hem! ;)

älskar dig

följde min lilla älskling till station för typ 30 minuter sen, eller ja, jag kom hem då. det var sjukt kallt och jag fick gå själv hem! haha, inte så mysigt. men men, vi har i alla fall kollat på 2 filmer, ätit kebab (tjock) och ätit popcorn, mysigt. :)
ajuste, jag var hos frisören igår med! hon klippte lite på mitt löshår, och massor i mitt hår! seriöst det är askort. inte OK!


limmade amandas löshår inatt med, tog ca 2 timmar..


bilder från kisa!


vet att ni är avundsjuka för att jag var så söt i morse! ;)






tog 1 och 1 halv timme för amanda att ta sig ner för en halv backe, fort? nae. tror hela skolan var och hälsade på henne i backen minst en gång! haha ;)


andré på snowboard! grym är han ;)


1 av typ 76756465 gånger amanda ramla..


så kul hade jag och andré :)


malin & amanda, ingen av dom hade åkt förut så det var ett helvete att åka med dom kan jag säga! ;) haha nejdå, dom var jätteduktiga!


tommy, linn & jag! stiligt ;)


på väg hem, amanda dissade mig för pontus, haha!


vigge, ludvig & tommy!

hemma med bebis

chacha, har precis kollat på någon asdålig wannabe skräckfilm som vi hyrde förut, eller han gjorde. :) och så åt vi på daves förut med.  ;) kommer in bilder från kisa senare inatt eller imorgon.

går inte ladda upp bilder just nu, puss!


hemma från kisa!

hemma från kisa, amanda är halft död. uppdaterar när jag kommer hem, om typ 1-2 timmar.

fortsätt fråga på frågestunden :)

sitter hos amanda nu, vi har packat allt nu! sjukt mycket saker hade vi med oss hit, skidor, pjäxor, stavas, massor kläder osvosv.. set ut som jag ska flytta hit! ;) haha men men. sover här inatt med! + att jag har klippt mig, och vi har handlat godis och läsk för över 100 kr till imorgon med, hihi tjockt! men en, lovar att lägga in massor bilder imorgon! puss

måste sticka till tåget nu, puss!




just nu..

just nu sitter jag och pluggar, ska duscha alldeles strax.. och just precis kom min mamma och kolalde på läxan och så hade min syster skrivit massor skit på baksidan av pappret! haha vafan, så måste skriva om allt! O-M-G, läxor tar död på mig! aja, skriver mera imorgon. puss!


hemma/äter!

hej alla snygga och fula! kom hem för ungefär 10 minuter sen, har skjutsat bebis till station och stått och väntat på hans tåg tillsammans med han! vi har haft det hur mysigt som helst, och fatta hur mycket jag älskar han!! aja, sitter och äter just nu i alla fall, mamma köpte en choklad till mig förut med så ska tjocka i mig den sen. (a) kvällen kommer spenderas med massor av skolarbete! och sedan ska jag ta en lång och varm dusch, och sedan ansiktsmask, sedan ska jag gå och lägga mig! vilket jag ser fram emot, haha. aja puss!

hos amanda!

hej igen alla snygga och fula! haha, sitter hos amanda nu. hon äter chokladbollssmet? haha a ja vet inte vad hon fick det ifrån. men i alla fall, vi har so och teknik sen tror jag? vet inte men a, slutar halv 4 i alla fall. uppdaterar senare, puss!


har biologi

har biologi nu, ska vara med min pojkvän efter skolan när jag slutar, halv 4 dvs. puss


frågestund!

fråga precis vad ni vill, svarar om ett par dagar! ;)


grattis hjärtat!

grattis anna på 14 årsdagen! synd abra att jag var sjuk idag, men hoppas du  får världens bästa dag! =D älskar dig


bebis kommer!!!

ringde till min älskling nyss, och han kommer hit när han slutat. mysigt! haha ska smitta han rejält! ;) haha nejdå, ska vara snäll. som sagt vi träffas varje dag, även om vi är sjuka eller ej! ;) hihi. puss =D


sjukt gammal bild

hittade denna bild på facebook. den är från min förra skola på en idrottsdag i sexan tror jag? länge sen!



marie, sara, jag, emilia och lisa var typ "tjejgänget" på lagman i sexan. resten på bilden kommer jag inte ihåg vad dom heter, mer är linda, hehe.

ska bada!

har precis kollat på top model och ätit nu! funderar verkligen på att ta ett varmt bubbelbad, ska nog det. blir inte att klippa sig idag heller, har klippt mig när jag varit hur sjuk som helst förut, men det är ingen höjdare precis. så struntar i det.
hörs senare, puss!


var tvungen, östergötland igår!

linköping (skäggetorp)



norrköping



linghem



mjölby/mantorp


S J U K = inte kul

hejhej, när jag vaknade i imorse hade jag typ migrän, sjukt ont i magen och huvudet och så mådde jag illa, så stannade hemma. ska fixa nudlar nu, blir nog min frukost och lunch, hehe, sen ska jag i alla fall ringa min mor. asså jag har bott här hela mitt liv men vet inte vart näsdroppar och eller värktabletter eller något finns! haha smidigt cec. aja, uppdaterar senare. puss! ♥

läskigt!

hejsan alla snygga och fula! sitter och äter just nu, har precis satt i inpackning i mitt löshår så ska skölja ut det snart. innan det skjutsade vi bebut till station, har varit med han sedan halv 5 eller något tror jag(?) aja, innan det var jag hos amanda, skulle ju fixa hennes löshår med det hade tydligen inte kommit? :s segt, men men. antagligen kommer det imorgon så fixar det då! efter jag har varit hos frisören såklart då! ;)

imorse fick jag åka BUSS till skolan!! tog typ 20 minuter, fatta vad tråkigt det var?! haha aja, det hade typ varit en olycka mellan linköping och norrköping för dom hade KÖRT IHJL NÅGON i linghem! :o fatta vad läskigt! liksom en helt oskyldig person blir typ platt pannkaka. aja.. sjukt läskigt i alla fall.. men men, ska äta klart nu och sedan fixa mitt löshår! cya, puss


hos amanda

är hos amanda, uppdaterar senare. puss

RSS 2.0