UTGÅNG!

har varit hos johannez med amanda och emelie på andra sidan stan, mysigt. sen stack vi hit, emelie och jag sprang först i högklackat, sen barfota och amanda cykla. haha fyfan vad kul! men nu ska vi sticka ut och härja, pusshej!

emelie som liten, haha sötnos! <3




aw, visst är min unge söt?! :)<3

HALLOWEEN

hejsanhejsan, kom hem från emelie för typ 1 och en halv timme sen? har varit ute och fixat lite, ska typ in i duschen nu. så kommer emelie vid 2 och amanda vid 3. så ska vi ut och träffa johannez och hans kompis(ar)? sen sticker vi hit igen och käkar med familjen och typ ludvigs familj som kommer hit, trevligt. ;)
sen vi halv 8 typ drar vi ut igen. blir ingen viddare uppdatering idag, men kommer upp en bild på min outfit sen! pusshej. ♥


fredagsmys! eller lördagsmys?

hejsanhejsan, sitter hos emelie nu då. vi var ute ett tag förut och köpte godis och dricka och hyrde film. så hyra "sextreme movie" men det blev typ fel så det blev någon liknande, bra va den i alla fall. ;)
nu skulle vi kolla på "snygg, sexig, singel" men den funkar inte så vi kollar på "the holiday", den är la helt okej. :)
nu ska jag fortsätta mysa med min lilla snuttiputt emelie. pusshej. :)

sticker till skänninge!

har varit ute med amanda en stund, så stack hon hem. nu har jag precis ätit kvällsmat och blir hämtad av emelie och hennes mor när som helst! :)
slaggar där inatt, så åker vi hit imorgon på morgonen, för jag ska få pengar av mammsen och pappsen sen åker vi till stan och fixar lite tills imorgon. :) sen kommer gäster hit så käkar jag amanda och emelie sen sticker vi ut och härjar! skriver mer om det imorgon. ;)
men måste sticka nu, pusshej!



såhär fin är jag, haha. men blir en hemmakväll med godis och mys världens bästa tjej. :)<3

amanda tha man häääära :D

chacha amandabooi hära :)
nu sitter här med cecilis älskling, vi typ dunkar musik & chillar pung. Två ord, fett chill ! Nu satte hon på sig ett halsband & klagar på att hennes pattar fryser, haha. Kul man kan ha ibland asså. Nu ska vi hitta på ngt kul.
pusshej / amanda/ http://aaamandalind.blogg.se

ny header igen :)

tack felicia igen för att du fixa min nya header. :)<3

shopping

stack till stan i morse och köpte en topp/tunika för 299:-. ska ha den imorgon. :)
men eftersom jag har tagit sönder min kamera och min mobil är urladdad så får ni se bild typ senare eller ikväll. sen stack jag och mötte amanda på station så tog vi bussen till emelie. fast vi fick inte komma in för aa vene. så vi satt på östenssons i typ nåra timmar och väntade på att bli hämtade, haha! men nu är vi hemma. :) väntar på att mamma ska göra klart maten till oss så ska vi käka, eftersom ingen av oss har ätit någonting idag.
och juste, fick ett halsband av emelie med, det står cecilia på det, värsta gulligt. tack gumman! :)♥

skänninge idag

godmorgon, vakna nyss. nu ska jag fixa mig och sen dra ner till stan och köpa en klänning till mig, som jag ska ha på halloween imorgon! för då blir det fest. aja, åker ner så fort jag är klar, sen går bussen till skänninge vid halv 4 så ska försöka hinna med den också.
men måste fixa mig nu, pusshej!
nås på mobil, har ni inte mitt nummer var det ju synd om er. :)



du kommer alltid att vara världens bästa syster, vad som än händer

ny header oså

felicia  har bytt header åt mig! :)
tack gumman, det blev bra. ska ha den ett tag sen byter jag igen oså.
ska nog dra mig ner till soffan och kolla om det är något skoj på tv och äta typ chips eller något och vara lite tjock. eftersom felicia käkar popcorn sa hon så jag vill med ha något göddigt då så ja. :D
haha aja, uppdaterar mer imorgon, pusshej! ♥


HAHA

sitter och snackar och camar med stefan nu. HAHA ni vill inte veta vad han snackar om. x)

världens underbaraste



på bilden ser ni världens finaste unge! utan henne skulle jag aldrig vara den jag är idag, jag skulle inte vara någon. för du, min syster, min tvillingsjälv, mitt allt, med dig klarar jag precis allt! för allt jag har gått igenom har blivit så sjukt mycket lättare med ditt stöd. och du vet att jag alltid finns hos dig, vilket jag påminner dig om ofta, men du får verkligen inte glömma bort det! för dig offrar jag allt, precis allt. för utan dig är jag inget.
matilda ekeblad, mitt allt älskling!

klar nu

har duschat i typ 1 timme och fixat lite annat skit oså med. fett skönt. :)
nu ska jag bara njuta av lovet! dessutom fick jag 300:- av mammsen med. får väl se vad jag hittar på för dom. åker till stan imorgon i alla fall, sen tar jag bussen in till skänninge och träffar emelie. :)<3

hihi



den här snyggingen satt och sjöng den här låten för mig inatt, så gulligt hihi


hooooome!

chacha, kom hem nyss typ. ska typ duscha och sånt nu, blir bara en hemmakväll idag, skönt! :)


;)


nu drar jag



ska byta om sen drar jag. ;)

hejsan hoppsan

hejhej, kom hem från ödeshög precis. nu sitter jag och käkar köttbullemacka med syster min. ;)

vi hade det trevligt igårkväll i alla fall, jag fanny och filip sov hos fredrik och var väl kul. och jag vakna ju senast som vanligt, så när jag vakna var jag tydligen ensam hemma hos fredrik? dom hade stuckit till banken  eller ngt, snacka om att jag hade panik, haha! men men, åt kladdkaka och kolla på lite filmer sen, sen somna jag och filip, hehe. sen så kom mammsen och hämta mig. så om ett tag kommer malin så sticker vi och tränar.
pusshej! ♥

fortsätt fråga i förrförra inlägget :D

helluuuu

hejsanhejsan, filip och fredrik bråkar. hejdå.

hos en tönt

hejhej, sitter hos fredrik just nu. kom hit för en liten stund sen, har kollat på fannys träning med han oså, astråkigt men men, jag kämpade och överlevde. ;)
ska försöka tvinga hit filip med så jag slipper sova ensam med fanny och fredrik för det är ett helevete i guess. sitter och snackar med fredriks kompisar på skype nu, dom mobbar mig och tycker jag är blond och dum i huvet, fett taskigt! men ska gå och leta reda på fanny och fredde nu, tror han våldtar fanny på toan eller något så ska väl gå och rädda henne.
pusshej! ♥

hos biffen!



hejhej, sitter hos biffen fanny nu. som testar min adidaströja för typ 8537456 gången? haha. aja vi smona vid 5 i morse kanske, efter att jag bytt säng några gånger och lite, så gick vi upp vid 2 idag. fixade oss lite sen kom simon och hans kompis och hämta oss och skjutsa oss hit till ödeshög. nu har vi precis ätit och fanny ska på träning snart, och jag ska kolla. kul menar jag, nej men får kämpa mig igenom det. :)
pusshej! ♥

nolife


FannyBiff Gästbloggar

Hej jag är coolisch och gästbloggsr nu för jag är värsta bifff:D:D:D
Jag och cec är värsta normala vi säger aldrig knulla elr sånt haha asg men så är det jag hatar att blogga men ändå så äger jag på det nevars men jag är skills XD pusss hejdå<3
/////////FannyBiffenOskarsson


Cec är sötnos:D<3

fannysnygging



chillar pung med denna snyggingen, fanny. :)
blir en hemma kväll med henne, typ kolla på någon dålig film, chips och sånt, mys. :D
aja pusshej! ♥

tja

fanny är här, men vi ska göra något nu, pusshej! :*


ska ut med mandyyy nu pusshej

  

asså du suger gumman! :D

amanda och jag har panikletat efter hennes mobil som judar i typ 1 timme. hon tappa bort den i mitt rum, hur bra är inte det? men när vi åt med min mamma nyss så sa hon att vi kanske tappa bort när vi städade, så nu är den tillbaka hos sin blonda ägare! (y)

världens bästa unge!


stor flaska bobbys!



ska ut med amandaplutt snart.


FBI, FabalousBodyInside

hejsanhejsan, sovit hos amanda. och vi stack ut och va med nåra direkt när vi fixat oss. sen drog vi till mjölby och åt på daves, göttans, sen så köpte jag "Bobby hårspray", asbra. :D
haha vi hade kul inatt i alla fall! hahah omg, kråkfis hahahahah omg! och så snacka vi om när vi blev utslängda från jysk och snacka med jokovic och julle och kolla på massor filmer. kul i alla fall! ;D hahahah.
fanny kommer vid 9, och då åker amanda hem med tror jag. fanny sover här, och imorgon åker vi till ödeshög och sover där. :)
aja måste gå nu, pusshej!

hej

varit hos amanda en stund, nu sk vi fortsätta att mobba fula personer på bdb oså, pusshej! :)

nu drar kungen till mantorp!

drar till amanda nu, uppdaterar nog inget mer för ikv. blir nog utgång sen lite senare. ;)
gött, nås på mobilen om det är något. och har ni inte mitt nummer, så synd om er då. :D


dagens outfit



vitt baslinne från gina tricot
vit cardigan från gina tricot
svart leggings från lindex
:)

lite shopping och sånt

kom hem för en stund sen, emelie sitter nog och väntar på sin buss fortf? haha stackare..
menmen, skulle ju egentligen till ödeshög men det blev inte så? så ska till amanda senare ikväll och så sover jag där, får se vad som händer. ;)
köpte i alla fall detta på stan.



leggings från lindex. 89.50 :-
örhängen från ur & penn, 59 :-
"svampar" till brunkräm från kappahl, 19 :-

blev inte något speciellt menmen. :)

VAKEN

emelie och jag är vakna nu. eller vi har varit det ett tag eftersom vi har hunnit med frukost på sängen, sminkat oss, bestämt kläder och jag har duschat. så jao.
vi ska ner till stan sen när vi är klara, typ äta och shoppa lite. får se vad man hittar. ;)
aja pusshej! ♥

min fot = åt helvete

vi har inte letat efter chips eller dricka, utan bandage eller vafan det heter. så sitter med en fettmafot nu, asgulligt. :)

inget liv?

asså seriöst, jag och emelie kan verkligen inte ha något liv. sitter inne en söndagskväll och det är lov, och gör precis ingenting, kollar på jackass men whatever? aja, ska kolla om det finns typ chips och något gött att dricka eller något nu. eller emelie får göra det eftersom jag inte kan gå. aja, onödigt inlägg med that´s the life.
pusshej! ♥

pallar inte rotera



emelie i bilen förut, vi satt typ och dunka världens musik med min coola pappa. ;)


sexig friss?


jag helt förstörd hos emelie i morse. de handlar om bjuda på sig själv


dagens outfit

vitt baslinne från gina tricot
"girls just wanna have fun" linne från gina tricot
leggings med dragkedja längst ner från bik bok
och så hade jag en tröja från gina tricot. :)

im home bitch

hejsanhejsan, kom hem nyss. eller ja, emelie och jag käka donken på vägen hem, pinsamt! för det tog typ 3847283 innan vi fick maten, så jag peka finger åt dom, så kollar dom mej ju, haah.. sen när vi fick maten hade dom pms på mig! :D hahahaaha.
aja, vi förlora med 3-2, fast jag gjorde assist på vårat första mål. ;)(Y) fett sexigt, aja. gjorde något skit med foten med så den har typ cancer, kan typ inte gå. synd om mig!
men nu ska jag och emelie fortsätta dunka musik, som vi gjorde med min tuffa pappa i bilen till matchen med. :)
så pusshej! ♥

med min tönt :)

hejhej, sitter här med emelie. eller aa hon kom nyss. nu vi fixa oss och sen kommer lite folk hit, sen ska vi på match, göttans. ;)
pusshej!

sur

min storasyster har tagit navelpiercing så nu är jag sur. nu ska jag gå ner till min morsa och tjata att jag med ska få göra det, fett orättvist annars ju?
aja, ska gå och snacka med saken nu, och jag övertalar ju mina föräldrar ganska lätt så, haha. ;)
sen blir det nog sängen, eftersom jag ska spela MATCH imorgon! :D vet inte mot vilka haha. men men, blir nog bra. haha pusshej!

bilder från i fredags :D


snyggingen amanda. :D


andré som tjej.. :) oskar och ludvig (?) var också tjejer, och linn issa hanna ebba och massor mer var killar. fett snygga ju! ;)


en fail bild på mig och pontus, som ska föreställa skalman eller vafan han heter. ;)

väntar fortfarande på att jakob ska skicka över dom andra bilderna till mig. :)

bilder från.. hm förut?

bilder från igår :)


en sovande gustav.. :)


robban. :)


filip som kollar på micke och molle, haha sjukt jävla jobbig du var på kvällen innan asså.. ;)

bästa helgen, med bästa fanny

hejhej, kom hem från ödeshög precis. och vilken helg asså, hur kul som helst. ;)
och jag och fanny sov hos hennes pojkvän fredde inatt med och nåra :D
pallar inte skriva mer pusshej!

bye fking mjölby!

nu drar jag tillbaka till mantorp eftersom jag glömde min uggs hos amanda, smidigt jao.
sen blir det ödeshög tills imorgon, vet inte om jag uppdaterar något, sånt som märks. :)
aja, pusshej i alla fall! ♥

smäääääx



nej amanda hade inte glasögonen.

sexigt eller vad? ;) haha och NOWAY vi är INTE seriösa!

hora?

hejsanhejsan, kom hem från skolan precis, slutade typ 20 minuter tidigare? skönt! :)
va ju pj idag med, haha omg! aja, jag är duktig så jag har tappat bort sladden så kan inte lägga in bilder. så väntar på att jakob och amanda ska skicka. :)


good night?

ska typ fixa mig lite nu, sen blir det nog att sova. :) är sjukt trött!
har suttit och ätit upp pappas kex samtidigt som jag snackat med elias, och sen med stefan. nice. :)
imorgon är det typ att man ska klä ut sig i skolan? för det är lov snart, amanda och jag ska vara pj.s och ivar fjortis, haha det ska bli kul!
haha aja pusshej!

19.12



big size jao. :)

köpt denna :D



denna köpte pappsen till mig. (a)

:)

ska ner till stan med pappsen nu, ska köpa ny brunkräm, får väl se om jag hittar något mer, hihi.
pusshej så länge!

hejsan alla cpbarn..



har man lika lite liv som mig och emelie så ja, hahaha

snackar med mullvaden :)

pratar i telefon med min mullvad emelie. :)
puss

dagens outfit :)

såhär ser en sjuk cecilia ut :D



jacka från intersport
en ful "i love banan" tröja från cubus
leggings från lindes
uggs från kalle p


...



gullig bild, jao.
står i köket och försöker göra nudlar nu, haha. går inte bra men men. har inte ätit något idag och börjar bli hungrig, så får väl äta mina misslyckade nudlar iaf.. :)

hur jag sminkar mig :)

tänkte ladda upp bilder på vilket smink jag använder det och vilken ordning oså. ;)



först använder jag bodylotion från "nivea". det gör så att huden inte torkar.



sen dream matte mousse från "Maybelline New York", gör så man får en jämn yta tills man tar brunkräm.
brunkräm från "IsaDora".



ett extra ljust puder från "H&M", gör så hela sminkningen ser naturligare ut. :)
rouge från "Oriflame".



mascara från "Maybelline New York".
mascara från"Nivea".
mascara från "Oriflame".
mascara från "L´Oréal".

godmorgon :)

godmorgon, vakna typ precis. blir väl att göra absolut ingenting idag med, men jag är typ frisk i alla fall, bara lite ont i halsen. :D
även om det blir sämre så går jag till skolan imorgon, för annars får jag inte åka till fanny efter, och det måste jag! så det blir ödeshög direkt efter skolan typ, och så sover jag hos fanny. blir väl att träffa alla möjliga, har inte varit där sen i somras, jo spelat bandy men inte umgåtts med någon. så det blir skitkul att träffa alla igen! :D
sen är det ju lov, ivar åker till stockholm några dagar, så jag sover hos  han lördag-söndag. :) sen ska jag träffa matilda, great! ♥så blir det ju halloween-fest i mantorp? ;) annars i boxholm.
aja, det här inlägget blev lite onödigt, men men, pusshej! ♥

rubrik suger

rubrik suger lika mycket som mig! haha. nej jag är ju bäst.
men försöker plugga nu, har spanska prov imorgon, så får jag säkert reda på mitt so prov vi hade förra veckan, eftersom dom andra fick det idag. har fysikprov efter lovet med, buhu. :(
aja, nu ska jag fortsätta kolla på "Room raiders" och plugga, pusshej! ♥

HAHAHHA lilla stefan



en liten cp stefan... :)

i love you ♥

Du & din partner

Vad heter ni? cec & ivar
Hur träffades ni? när jag bytte skola typ?
Hur länge har ni varit tsm? några veckor
Är ni förlovade? nej
Bor ni ihop? neh
Har ni barn? victoria... :D
Har båda körkort? nej
Isåfall, vem kör bäst? - eftersom hans mamma suger så blir det nog jag, haha ;)
Kommer du ihåg er första kyssen?
ja :)
Vem sa "Jag älskar dig" först? ivar
Vem är äldst? ivar
Vem fyller först på året? ivar
Vem är längst? ivar
Vem sjunger bäst? ivar
Håller ni i handen på stan? ja ♥
Var nån av er oskuld när ni träffades? nej tyvärr, haha..
Kände ni varann innan ni blev ihop? ja
Har ni någon speciell låt? kanske.. :)
Har ni stora framtidsplaner? ja
Har ni gråtit i varandras armar? ja kan man väl säga..
Har ni varit utomlands tillammans? nej
Vilket är ert bästa minne? när vi blev tillsammans :)
Vem lagar bäst mat? ingen? :D
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? mys :)
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? typ
Blir du lätt svartsjuk? jajajajaja
Brukar ni bråka? nej
Ringer eller SMS:ar ni mest? båda :)
Vad är hans/hennes finaste kroppsdel? allt ♥
Brukar nån av er prata i sömnen? nej? :p




100 inlägget, oh yeah!

100 inlägget, fett nice jao.

sitter och kollar på massor gamla bilder och så, haha. :)

     

äldre män på internet osv..

hejhej igen.
sitter och kollar på "Oprah Winfrey show", det handlar om äldre män på internet, våldtäksmän, sexualbrytare osv..
om unga tjejer som blivit lurade på internet genom att män sagt sig vara unga killar osv. och sen när dom väl ska träffa "killen" är det en helt annan...

jag tänker mycket på det, när jag chattar med nya folk på internet, att aldrig ge ut för mycket, eller skicka bilder och sånt.
tycker att alla andra också borde tänka på det! och alltid anmäla om det händer något sånt, eftersom det är många som inte vågar det för dom tror att det ska bli värre. men det blir det inte! ni räddar bara andra från att bli utsatta, för tänk om han gör samma sak mot någon annan? tänk på det.
var bara tvungen att säga det.

birst på liv, jaaaao.

133 tonårsfrågor.

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - nej ♥
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja
hur många har du varit kär i? -  2
är du kär just nu? - ja! ♥

- Tio frågor om dig själv
namn? - cecilia
när fyller du år? - 8 april
några piercingar? - yes
vad har du på dig just nu? - jogging, tjocktröja, och underkläder (a)
vilken årstid är bäst? - sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - sovmorgon :)
vad tycker du mest om hos dig själv? -  ingen aning faktiskt
vad är du bra på? - att vara bäst ;)
vem älskar du mest på denna jorden - mina vänner och min pojkvän
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon


- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - emelie
vem är den roligaste av dina vänner? - haha, måste säga att alla är sjukt roliga ;)
vem är snyggast av dina vänner? - alla? :D
vem är mest partyprisse? - amanda och victoria kanske? :) haha
vem är den du helst har filmkväll med? - dom som vill :)<3
vem av dina vänner är mest "evil"? - emelie (6)


- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - elin ♥
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja :D
vem är farligast i din familj? - haha pappa kanske
vem ser roligast ut i din familj? - mamma!
vem är coolast? - emelie :D
har ni något husdjur? - haha nej och vill inte heller :)
vem har du mest gemensamt med? - elin
vem står för underhållningen? - jag och emelie helt klart, haha!
vem sover du oftast med? - emelie :)
roligaste kvällen med familjemedlem? - har väl varit när vi varit utomlands typ? ;)

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - sovit :o
har du varit glad idag? - ja :)
har du varit ledsen idag? - jao
har du gjort något bra idag? - bloggat typ
vad ska du göra nu? - typ denhära?
har du gjort något dåligt idag? - sjuk :p
vad har du ätit idag? - CHIPS
har du duschat idag? - nej
är du trött nu? - nej
vad händer imon? - ingen aning?
går du i skolan? - ja
har du varit i skolan idag? - nej :)


- ANNAT
Hur mår du just nu? - inte bra?
Har du piercat dig? - ja
Är du hungrig nu? - nej
Vad är klockan nu just nu? - 13.35
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bilddagboken, blogg


- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast?- stefan
Vem ringde du senast? - emelie kanske?
Vem sms:a till dig senast? - ivar ♥
Vem sms:a du till senast? - jakob


- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - imorse
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - typ igår?

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - nej
Har du sminkat dig idag? -nej

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - ja
Vilket är ditt favoritband? - ingen aning?
Vad gillar du för musik? - typ allt :)


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du wax? - nej
Använder du ögonskugga? - inte ofta
Använder du kajal? - nja ibland
Använder du hårspray? - ja
Använder du volymspray? - ja
Andänder du mousse? -nej
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - ja
Använder du brunkräm? - ja
Använder du rouge? - ja
Uppsatt hår eller hängande? - hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? - ja
Duschar du varje dag? - ja typ
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? -nej


KÄRLEK
Är du kär just nu? - ja ♥
Har du kysst någon idag? -nej
Har du ett förhållande? - ja
Är du romantisk? - tror det? :)
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej?
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - victor lr marcus ?
Hur länge höll det? - haha vene
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande

 

Har du varit tillsammans med två samtidigt? -nej
Vem sov du senast bredvid?- amanda
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - ivar ♥
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med?nej
När fick du din första kyss? - vene
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 19 typ :p
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - ja
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - jag vet inte :p


tönt? nej ollon

jaag har för tråkigt, har precis snackat med stefan i telefon, sjukt länge sen ?! pratade om allt möjligt, mellan himmel och jord. och emelie på msn. sjukpower eller något?
haha, ajaa, ska jag fortsätta tråka. pusshej! ♥



 




jao

har bara kollat på tv och sovit, haha göttans.
snart börjar projekt runway, så nu eftersom jag är sjuk ska jag tjocka mig på chips och kolla på de! ♥



slänger in en fin och gammal bild på mig och emelie eftersom båda är sjuka. ;)


dålig uppdatering i know

sorry för jag inte uppdaterade igår, men var i skolan till 3, sen kom jag inte hem från ivar förens 9 och var tvungen att plugga och lite!
men nu är jag sjuk, så nu blir det mycket uppdatering! :)♥

sämsta raggningsreplikerna?

1 ♥ Du är så söt så att mina ögon får diabetes!

2 ♥ Du är som en ängel som ramlat ner från himlen, synd bara att du landa på ansiktet.

3 ♥ Dina tuttar är som pengarna i min plånbok, platta och nästan obefintliga.

4 ♥ Hej, jag heter [ditt namn], men du kan kalla mig älskling

5 ♥ Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl snubbla så jag kan ta dig på golvet?

6 ♥ Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?

7 ♥ Jag har förlorat min oskuld, kan jag få din?

8 ♥ Hej, jag har stånd och det är ditt fel!

9 ♥ Du funkar bättre än viagra.

10 ♥ Orka raggningsrepliker. Ska vi knulla?
r som en ängel som ramlat ner från himlen, synd bara att du landa på ansiktet.


vilken skulle ni vilja höra, och inte höra? :)

shalala



nu ska jag städa mitt fina rum lite, hehe. :D

17.22

 

Vad heter du? - agnes

I mellannamn? - cecilia -----

Vart bor du? - mjölby

Trivs du där? - nej

Brukar du läsa horoskop? - nej

Har du körkort? - nej

Vad spenderar du dina pengar på?-  kläder :D

Antal kuddar i sängen? - typ många

Kan du baka bullar? - ohja, proffs är jag

Bläck eller blyerts? - spela roll

Mc donald's eller burger king? -  donken

Är du allergisk mot något? -  ja

Äger du ett busskort? - ja

Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - vit?

Hur ser du ut idag? - åt helvete

Nästa mål i ditt liv? - va?

Hur svarar du i telefonen? - hallå

Vem ringde dig senast? - stefan

Vad sa den som ringde? - han va pissnödig  :)

Antal timmar sömn inatt? - typ 4-5?

Sov du ensam? - ja

 

 

SENASTE PERSON SOM


Sov i din säng: jag

Såg dig gråta: emelie

Fick dig att gråta: ----- -----

Du gick på stan med: mamma, haha.. annars ivar :)

Skickade ett e-mail till dig: vene

 

 

HAR DU NÅGONSIN

 

 

Sagt "jag älskar dig" och menat det? - jag sägert när jag menart, så ja

Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? -  ja

Tar du droger? - nej

Vad är du mest rädd för? - SPINDLAR

Vilka kläder sover du i? - vill du veta va? :)

Vart vill du gifta dig? - veeeeeene

Har du varit kär? - ja, och jag är

Kör du bil? - nej

Har du ett jobb? - NEJ

Gillar du att ha folk omkring dig? - beror på vilka

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - ja

Är du ensam nu? - ja

Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - ja

Vill du gifta dig? - med den rätta, ja

Vill du ha barn? - ja tror det

 

 

FAVORIT

 

 

Rum i huset? - mitt rum!

Typ av musik?- typ, allt möjligt

Månad? - juli typ

 

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA


Gråtit? - ja

Köpt någonting? - ja

Varit sjuk? - är typ sjuk nu

Sjungit? -  ja

Sagt "jag älskar dig"? - ja

Velat säga till några att du älskar hon/han? - ja

Träffat nån ny person? - ja

Saknat någon? - ja

Kramat någon? - ja

Kysst någon? - ja

Haft sex med någon? - ja


shoppat!

åkte till stan direkt efter skolan med, ska jag ju inte glömma! :)
köpte detta



uggs från "kalle p", 850:-
försmå och fula jeans från "happy", 349:-
köpte jeansen mest bara för att.. :D



kolla inte på röran i bakrunden

im home

hejsanhejsan, sluta skolan vid 3 idag. sen stog jag typ och vänta på andré (?) i typ 20 minuter men sen stack jag till station, med pontus och gabriel hängande efter mig, haha..
aja, pusshej! ♥

heeeeeeeej

hejsan alla snygga och fula.
kom hem vid 6 typ, nu sitter jag här med emelie och ska gå till station och möta ivar när som helst.
förlora matchen med 4-1. :( och jag har typ 500000 blåmärken haha. men men, vi var bra i alla fall, hade vi haft mig som domare då hade vi ägt allt. ;) haha. körde mot fanny och dom i ödeshög och vissa var väl bra och vissa inte. haha, men fanny var bäst i alla fall. ;)(Y)
mötte typ christoffer, crille, gustav, anton, oskar och alla möjliga efter. :)
men nu ska jag och EMELIE gå och möta ivar, pusshej! ♥

PS jag är en jude, och kung!

sitter här med blondinemelie

hejsanhoppsan lillebror!
sitter här med min "lilla" blondin emelie, vi har precis käkat pizza, gött. :)
ska dra iväg till matchen sen, har inte gjort det än, hehe. aja, nu ska vi fortsätta att göra absolut ingenting! hihi pusshej! ♥

snart drar jag (H)

snart drar jag och pappsen och hämtar emelie i skänninge haha. hon är så fattig och inte kan ta sog hit själv, så vi måste hämta henne. ;)
haha nejdå gumman! ♥
men hinner nog inte uppdatera mer innan matchen, men önska mig lycka till. (a)
pusshej! ♥

10.29 ! :o

hejsanhejsan, eller godmorgon?
aja, jag sitter här och typ myser med mig själv, hihi. väntar på emelie som kommer typ när som helst, sen ska vi hämta ivar på stationen vid 1 tror jag. :)
jag har typ tappat rösten eller något, kan knappt prata. men va fan, det säsongens första match och det måste man ju vara med på! ;) så ja, kommer nog inte till skolan imorgon eller får se. fett otur har jag i nya skolan, vart sjuk minst en dag i vecka (förutom förra veckan) typ. :( aja hoppas det blir bättre!
nu ska jag fortsätta mysa med mig själv. :D
haha pusshej! ♥

ajuste ja



min nya jacka, 600:- på intersport. i love.. :)

tagga brudar!

nu ska jag gå ner och skälla ut min mamma, bara därför att liksom.
och imorgon är det första matchen för säsongen, taggad! :D och så har jag med mig både ivar och emelie, så får ju en liten klack, haha. nej men det blir nog skitbra!
aja pusshej.



älskar dig ivar, utan dig är jag ingenting..

22.24

hejhej, blev inget att sova hos ivar..
aja, grattis foki som vann årets blogg i alla fall.

hos idioten :D

tjatja, sitter hos ivar nu. :)
cola är äckligt jao. han är trög men men. vi har typ varit i linköping, hittade bara en vinterjacka. skulle köpt uggs med men har man världens minsta fötter så.. :(
aja, vi har i alla fall gjort inte så mycket, kom hem vid halv 6 typ. och nu ska vi kolla på film och lite, sover antagligen här med. :) match imorgon med! taaaagga!


godmorgon!





mitt rum är riktigt fint när amanda och jag har vaknat, haha. :D
ska skjutsa amanda till station sen, sen sticker jag in till linköping med mamma och syster och ivar, fett nice jao.
pusshej! ♥

lite bilder här va



 

kvällens outfit
vit tunika/t-shirt som är öppen där bak från bikbok¨
svarta "skinn" leggins från bikbok
skor från skopunkten

och jag vet att mitt rum är stökigt, haha..



en cp-bild på mig och emelie från centrum i mjölby, blev inga bilder senare varken i mjölby eller mantorp, inte från min del i alla fall. ska fråga om emelie eller amanda har några när dom vaknat.. eller ja, imorgon. nu ska amanda dricka, haha pusshej! ♥

UPDATE

hejsanhejsan, inte uppdaterat något idag tyvärr. förlåt men har inte haft någon tid alls.
först skolan, amanda, mjölby, fix med emelie och amanda, mantorp och sen mjölby igen. nu har vi precis kommit hem och gör precis ingenting. :)
har varit ute och gjort, typ aa, massor. varit hos ivar med. emelie och amanda kollade på en massa filmer, medans ivar och jag myste oså.. hihi.
imorgon lägger jag in massor videoinlägg och bilde3r från idag, nu ska vi fortsätta göra ingenting, pusshej! ♥

jag är lat ?! haha nej va

jag orkar inte duscha, sa för en timme sen typ att jag skulle duscha. jag orkar bara inte resa mig upp från sängen..! jobbigt. =( haha..
menmen, ska la försöka ta mig upp nu och duscha och äta och plugga och sånt där som är allmänt tråkigt. lika tråkigt och onödigt som det här inlägget blev. haha, jaja.
dessutom klagar min syster på att hennes hår är svart men det är mörkbrunt för alla som är blinda! jaao.

slänger in en fin och lite gammal bild på mig, haha.. titta och njut!



men godnatt för tidigt eller något, i know you love me! :*

dagens outfit och sånt



"billabong" jacka från store fore (?)
linne från okänd affär
"skinn" leggings från bikbok
tygskor från eurosko
och så hade jag mössa och vantar från intersport
:)





alla ville att jag skulle lägga ut en bild på min pojkvän, ivar. snyggast bakifrån inte sant? ;)
haha nej, men hitta ingen bild framifrån så fixar en imorgon. :)

nu ska jag duscha och lite, pusshej! ♥

hemma från träningen ;)

hemma från träningen nu då. :) gick väl bra, eller okej i alla fall, bra på vissa saker och mindre bra på andra.. ska spela match i ödeshög i helgen med. :) kör mot fanny och dom, och det ska bli kul, haha! :D



måste ju se bra ut även om man ska träna, inte sant? ;)

ajuste julle fyller! :D

måste bara skriva, nu innan jag glömmer det haha, att julle fyller 15 idag. grattis till dig, stor pojke ju! :D<3

torsdag

hejsanhejsan, slutade vid halv 4 tror jag? aja något sånt i alla fall. mötte felicia och ellida på station här i mjölby när jag skulle hem, det va fett kul eftersom jag inte träffat dom sen jag slutade på lagmansskolan, vi snackade lite oså.. :)
imorgon blir det film i typ 2 timmar, i skolan asså. göööött.
men ska fixa mig nu och sen kommer malin, så ska vi dra och träna, uppdaterar mer senare!
och det va någon som undra om jag kunde lägga upp en bild på ivar, kan göra det sen också. :)
pusshej! ♥

natti natti

nu ska jag sova! eller nae förresten, men jag ska plugga, och sen ska jag sova. :)
och så ska jag fixa kläder osv till imorgon, ska blir sjukt skönt att få lägga sig sen. är grymt trött och har asont i benen! vet inte varför men det gör ont i alla fall. =(

slänger in en gammal bild på amanda, mig och jakob från idrottsdagen med. fett snygga var vi. =)



21.19

Vad gjorde du igår?: va med ivar ♥
Har du ett eget rum?: men ja?!
Är du kåt just nu?: ni ska bara veta! haha..
Tycker du om stjärnor? ja
Vad ser du om du tittar bakom dig?: en vägg
Gillar du att baka?: nej för jag vet inte hur man gör, haha
Föredrar du blondiner före brunetter?: båda två, bara att blondiner är sjuk tröga :( haha
Hur många kontakter har du på bdb?: runt 400 tror jag
Har du varit inne på snyggast.se?: ja
Har du skurit dig?: nej
Älskar du någon just nu?: ja, många..
Vad åt du senast?: popcorn
Brukar du skriva fel på tangentbordet?: nej
Finns det någon du hatar?: yes
Har du druckit?: ohja
Har du varit otrogen?: noway!
Vad ska du göra i helgen?: ut med bästisaaar
Vill du dö ?: nej!
Har du någon gång ägt en plastros?: nej, har råd med äkta
Tycker du om att teckna?: nej
Har du ljugit? ja
Vad vill du bli när du blir stor? kändis, fast det är jag ju redan så.. :)
Har du tittat på melodifestivalen? ja
I så fall, vem hejade du på?: jag var ju inte med, så ingen?
Gillar du mat?: beror på
Hur lång är du?: 153 :|
Har du hål i öronen: ja många :)
Hur mycket är klockan?: 21.13
Har du en tjej/kille?: ja ♥
Har du något slags nitarmband?: nej
Är din säng bäddad?: vet inte haha
Vad är ditt smeknamn? : cec
Hur många bilddagböcker har du haft?: 1
Vad är din dröm just nu?: har många
Är du emot homo-bisexuella?: vet knappt vad det är, haha
Varför gör du den här saken?: tidsfördrivning
Har du en teve i huset?: ja många
Vilken är bästa låten just nu?: det finns många ^^
Har du blivit sviken?: ja..
Vilken klass går du i?: 7b ♥
Har du varit olyckligt kär? ja
Tänker du göra klart det här testet?: ja
Största sorg just nu? : öhm va?
Största glädje just nu?: mina kompisar, och ivar :)
Vem/vilka skulle du dö för?: dom närmaste
vilken är din favoritfilm?: titanic (a)
den starkaste du vet?: ja helt klart ;)
Snyggaste på dig? : hela jag förfan ;)
Hur mycket är klockan nu då?:  21.16
brukar du göra smileys?: ibland
Har någon kallat dig hora/bög?: ja
Hur många palestina-sjalar äger du?: vene
Vem hatar du mest?: .
har du på dig för kläder nu?:  tröja
Har du tappat kontakten med någon du verkligen saknar: ja
Vill du gråta?: nej
Har du haft sex? : ja
Fryser du ofta?: haha ja
tycker du att du är söt?:klart ;)
Äger du en papperskorg?: ja
Har du ett landställe?: nej
Vad tänker du göra när du är klar med den här listan?: vene
tror du på kärlek vid första ögonkastet?: ja
Har du en morgonrock?: ja
Vem litar du mest på?:  dom närmaste ♥

solat (y)

mammsen skjutsade ner mig till stan förut så gick jag till solariet. ni ska bara veta hur skönt det var att lägga sig i ett varmt solarium efter att varit ute, det är verkligen svinkallt! :o men jag somna i solariet i alla fall, haha duktigt cec, jao. men det var bara typ 10 minuter men ändå, haha. det var skönt i alla fall, och jag är äntligen lite brunare!
men nu ska jag fortsätta äta mina popcorn och kolla på the hills! ;)
pusshej! ♥


du kommer alltid att vara min bästa vän


shit vad snäll jag är :D

shit pommesfrites, jag är ju sjukt snäll! som ger bort mobiler, haha. är ju på min femte mobil, bara i år! så amanda och emelie har fått en, eller ja dom har ju egna men dom idioterna ska ju ha fler mobiler, haha. :) dessutom ska jakob få en imorgon med för hans är ju sönder, även om den precis varit på lagning, ja hur bra är inte det? :D haha inte så jättebra precis, haha.. aja, tur att man har mig som kompis då. ;) hihi.



mina fina mobiler, haha.

svar på mer frågor..

postat av:
hur gammal är du?

svar: 13, född 1996.


Postat av:
har du pullat ?

svar: haha vem har inte?
Postat av:
vem är din pojkvän :)?

svar: ivar heter han :)

 
Postat av:
Har du verkligen haft sex :O???

svar: ja, jag ljuger ju inte precis?

GAMMAL BILD

hejhej, kom hem precis. :)
vi hade prov på sista lektionen och det kändes riktigt bra faktiskt! :) vi sluta när vi var klara och för mig och jakob tog det 10 minuter så vi slutade 1, skönt kan man säga! men var kvar i mantorp ett tag och gjorde ingenting, men kul i alla fall! sen följde eric mig till tåget. :)(Y)

langar en typ 2 år gammal bild på mig som fanny ville att jag skulle lägga upp, haha..


svar på lite frågor

Postat av: Alex(h
När får jag mitt pris då?;;;

svar: haha jadu.. :)
Postat av: Ninni :)
hur kan man bli så söt som du är ?:O

svar: haha du är söt gumman. :*

Postat av:
vet dina föräldrar att du har haft 6?

svar: haha nej
Postat av: .
vet dina föräldrar att du haft 6

svar: samma som ovan

Postat av: .
hur pushar man upp ?

svar: odla bröst först. :)
Postat av:
tycker du om någon?

svar: min pojkvän. :)
Postat av: felicia
haha hur pushar man upp ?xd
min fråga är, öhhhhhhhh
dricker du ofta ;)?

haha jao, mer eller mindre.

Postat av:
vem har du haft sex med ;)?

typ christopher, stefan och min pojkvän.

Postat av:
när fick du din mens ?

svar: början av 6:an tror ja.

Postat av:
Vem vet allt om dej?

svar: emelie.

Postat av:
Jackorna du ska köpa, vartifrån?

svar: den för 600:- på intersport, & den för 900:- på metz.

im sorry.

hejhej, förlåt för dålig update, hehe..
men det har varit skola hela dagen, sluta 10 i 2, fett gött. (H) sen följde jag med ivar hem, vi kollade typ på tv och mys och så, hihi. :)
imorgon ska jag tyvärr plugga, dessutom så har jag so-prov imorgon och spanska-prov nästa vecka tror jag. =(
buhu

aja, pusshej. :*

AJUSTE

jag fick 12/24 på mitt matteprov!!!! jag ska göra omprov på fredag, buhu... tyck synd om mig, hallå ?!
till och med blondie fick bättre än mig, 21/24, och får man bättre än hennes är man fan riktigt dålig. nu är jag sur och ska äta en banan!

dagens outfit dåva



yesyes, såhär såg jag ut idag dårå.

vitt baslinne från gina tricot
svart linne från bikbok
jeansleggins från gina tricot



dessutom ville jag bara påminna er om att amandas foundation tog slut i morse och hon fick panik. men eftersom vi hade idrott på morgonen så ddet gjorde inget att vi kom försent, så hon fick låna MIN, fett snäll är jag ju. hihi, hon blev neger i alla fall, HAHA sexy mama! dessutom är jag hennes sminkare eller vafan det heter haha.. och sminkar henne med MITT smink, och hon betalar mig med bullar från macken, mums.. =)(a)
kolla hennes blogg  http://aaamandalind.blogg.se/. min blondie som jag älskar och suger på matte. :D♥

hihi puss.

im home baby!

hemma nu, eller ja, kom hem för en stund sen. har typ ätit och dushat oså, nu ska jag göra precis ingenting, inte plugga eller något! ååh så skönt... =)
hihi puss!

träning (y)

hejsan hoppsan, har varit i skolan idag då, det var väl helt okej, slutade 3 idag och det var väl mindre bra, haha.. nu har jag precis kollat på top model och somnade till haha, jag är sjukt trött. men ska åka och träna snart så hoppas jag blir piggare!
men ska byta om nu, pusshej!

vad händer i veckan då?

har inte uppdaterat på hela dagen typ, även om jag typ inte gjort något eller jo jag var ute och gick förut, haha jaja. blev inget med emelie vet inte varför men men, ska träffa henne imorgon eftersom det är träning osv. så ska jag sola solarium med för jag är vit, skulle ju gjort det i veckan men blev ju sjuk.. :(
wellwell, ska köpa en vinterjacka som jag inte hann köpa med, antingen en för 600:- eller 900:-, gillar båda lika mycket så får se vilken det blir. så ska jag köpa uggs och lite topppar med, det blir nog skitbra! ska börja träna på gym med, så börjar nog med det i veckan, dessutom så är det ju innebandy oshit, har ju inte tränat alls typ eftersom jag har varit sjuk oså, synd om mig. =(
menmen, det blir nog en bra vecka! ska hinna träffa ivar med, och emelie, och umgås med massor andra som matilda, amanda, julia, victoria osv..
men det blir nog en asbra vecka hoppas jag. =) hoppas att allt skit löser sig med, för jag tänker fan inte ta mer skit från er.. aja.
ska fortsätta kolla på the hills nu, pusshej ha det bra! ♥



och såhär fin var jag idag. :D eller fin och fin, men ja.
diadem från glitter
örhängen från okänd affär i london
tröja från bikbok
jeansleggins från gina

godmorgon!

godmorgon, eller jag vakna för ett tag sen men jaja. har typ pluggat och städat mitt rum, så nu blir det att få money av mammsen. (h) det gillar vi! inte för jag inte får pengar ändå då men i allafall. =)
nu sitter jag här och "äter" frukost, kollar mest på den, haha aja. ska väl ta och fixa mig snart om jag orkar och sen ta tåget till linköping och möta emelie! ♥

  

gamla och misslyckade bilder, men jag saknar mitt hår, buhu. =(
inte färgen men LÄNGDEN! huuhu.

frågestund

eftersom det inte blev någon tävling så har jag frågestund istället. ;)
jag har ju mycket hemligheter som ni säkert vill veta, haha. så det är bara fråga vad som helst om vad som helst tills jag säger stop. jag lovar att svara ärligt. ;)

HAHA tabbe

hej igen, skulle ju ha en tävling men kom ju på att jag var tvungen att betala! haha shit vad bra jag är! dessutom så tycker alex att jag är kung, haha. fast alex är ju självaste bambi med så ja, det ble vju rättvist i alla fall. =)
nu ska jag vänta på att alex ska svara på mina fina kommentarer, hihi, sen ska jag käka taco, och sen dra ut, eller ja, om jag orkar vill säga. ;)
pusshej!


lööööördag

är hemma igen, jag mammsen pappsen och sis åt på thai hoa lr va det heter, asgött. ;)
nu vet jag inte vart dom är, men men, jag har feeeeett ont i halsen asså, synd om mig. =( ska nog dra ut ikv tror jag, om jag orkar. och imorgon kommer emelie hem från västerås. :D iiiih! så ska träffa henne, och fixa lite saker så ska jag nog ha en tävling, mm.. ;)
haha, skriver mer om det senare. =)
pusshej!

tjaaaaa

hejhej, eller godmorgon kanske? aja, kom precis hem från stan, var där med mammsen och pappsen, haha.
och turister är sköna fan! :D haha, tror att dom går vilse i mjölbys galleria, jo men tjena, den är ju så himla stor med, naaaaat! haha. ska väl ut och äta på resturang med snart, mums. hihi.
anyway, jag köpte en mössa, vantar, strumpor (haha) och en mascara, tack mammsen, hehe.



bilden är bra jo jag vet. =)
pusshej, i know you love me!

ännu mer synd om mig

min mamma kan inte följa med och shoppa imorgon, synd om mig. haha..
för hon och pappsen ska göra om i huset, igen?! haha, dom gör ju jämt om, tänk på stackars mig som vill shoppa ist, hahahah..

=) , =( ?

min pappa köpte donken till mig !!!! iih vad tjock jag är. =)
jag tycker synd om min systers kompis asså.. =(

aja roligare saker nu ist, jag ska tvinga med min mamma till linköping imorgon, för jag ska ha skor och kläder och hon har pengar så det blir skitbra. och eftersom jag inte har shoppat med henne på typ 3874284 år så varför inte imorgon?  haha.
aja pusshej!

i love you

 

DIN BÄSTA VÄN:



vad har hon för hårfärg just nu? blond, och hon står för sin hårfärg.. ;)
brukar hon färga håret? utväxten, som proffset cec färgar ;)
vilka färger har hon haft? typ mörkt och ljusblont =)
vad har hon för parfym? massor
vad brukar hon använda för smink? brunkräm, puder, rouge, mascara =)
vad är erat första minne? när emelie nästan blev påkörd av en bil, haha
var bor hon? skänninge och mjölby ;)
är du avundsjuk på henne? hennes snygghet, jao
vad heter hennes syskon? moa my best friend
När träffades ni senast? några dagar sen, ska tvinga hit henne sen (a)
hur träffades ni? jadu, ingen aning, genom lizette tror jag ;)
vad går hon i för sporter? ingen
vad brukar hon göra på helgerna? shoppa med mig, eller nörda med mig, eller ngt annat med mig :D haha
vad brukar hon göra efter skolan? mig såklart ;)
har ni kramats? men ja, hela tiden
har ni pussats? såklart
brukar ni säga att ni älskar varandra? yesss =)<3
har hon fräknar? nej
har ni kollat på film någon gång? omg ja!
har ni bråkat någon gång? nej =)
har ni sovit i samma säng? många gånger!
har ni skrattat tills ni gråtit? haha jao
har du sett henne gråta? det har jag säkert
har hon sett dig gråta? ja många gånger
vad ska ni göra i sommar? gifta oss för typ 38748374 gången och massor annat
hur länge har ni varit kompisar? jadu, det är rätt så läääänge
har hon svikit dig någon gång? nej =)
har ni pratat i telefonen någon gång? typ jämt 
kommer ni vara kompisar om 10 år? japp
älskar du henne? skojar du eller
och sist, vad heter din bästa vän? emelie cornelia elisabeth haglund ♥


   
     




grymt gamla och oseriösa bilder osv, men det finns ingen bättre än dig emelie! ♥

ny msn vafan ;)

skaffat ny msn då, är ni snälla kanske ni får den. ;)

nolife

1. har du haft oskyddat sex ? nej
2. har du sagt nej till sex ? ja
3. har du cyklat utan att hålla i styret ? ja
4. ger du ett bra första intryck ? självklart ;)
5. när känner du dig som ett as ? vene
6. har du gjort dig själv illa ? mm
7. har du kysst dig själv i spegeln ? det har väl alla? :p
8. har du viskat i någons öra ? ja
9. har du hamnat på sjukhus/akuten någon gång ? ja
10. har du förlorat någon du älskar ? nej, och hoppas jag inte gör det heller
11. har du dödat någon ? nej
12. har du bakat sockerkaka i skolan ? nej :p
13. har du någon gång velat dö ? nej
14. har du lyssnat på en och samma låt en hel natt ? ja
15. har du ätit godis ist för att gråta ? nej
16. har du skrivit hora/bög till någon ? ja
17. har du varit full någon gång ? ja
18. har du varit ordlös någon gång ? ja
19. hatar du värmen ? nej
20. har du skrivit på någons arm ? ja
21. har du dissat någon som ringt din mobil ? ja
22. har du dissat någon som gillar/har gillat dig ? ja
23. har du hatat någon som du igentligen älskar ? ja =(
24. har du ångrat dig ? ja
25. har du varit svartsjuk ? MM
26. har du älskat i månljus ? ?
27. har du ätit middag med någon du tkr om ? ja
28. tror du på dt övernaturliga ? kanske
29. har du hatat dina föräldra ? ah, har väl alla ? :p
30. har du ätit jätte mkt och sen spytt ? nej
31. har du druckit jättemkt alkohol och sen spytt ? aldrig spytt =)
32. har du hatat ditt utseende/ din kropp ? inte hatat =)
33. har du spelat gitarr ? ja
34. sjunger du i duschen? ohja ;)
35. har du sett någon dö ? nej
36. har du vibrerat av nervositet ? haha jao
37. har du tagit någon i baken ? men ja ;) haha
38. har du slängt porslin i väggen ? nej
39. tkr du pengar är viktigare än något annat ? nej
40. gillar du frågor och svar ? sådär :p
41. drömmer du ofta mardrömmar ? kan hända ;)
42. skulle du kunna döda för någon ? nej va ;)
43. skulle du kunna dö för någon ? ja
44. har du något smeknamn ? ja =)
45. har du somnat på golvet någon gång ? ja :p
46. har du hånglat på tunnelbanan ? nej
47. har du åkt buss genom halva sverige ? haha jao
48. har du kastat dig framför ett fordon ? nej
49. har du älskat någon som inte visste dt ? nej, säger det till  dem
50. har du skrapat upp knäna ? ja
51. har du tuggat på ett grässtrå ? har jag säkert
52. har du hållt i en orm ? haha ja :|
53. har du varit så full att du inte kunnat gå ? nja det tror jag inte ;)
54. har du trott att du va odödlig ? HAHA ja
55. har du kastat din telefon i vatten ? ja
56. har du vaknat för att du gråter ? ja
57. har du gråtit i någons närvaro ? ja
58. önskar du livet av en viss person ? nej
59. har du sprungit en km utan att stanna ? tror så
60. har du ätit fisk ? ja
61. har du sett en film mer än 20 gånger ? ja, 13, haha emelie och jag asså :D
62. kysser du med öppna ögon ? kan hända
63. gillar du att städa ? nej
64. har du / är du lunar nörd ? nej
65. är du sockerdricka-nörd ? nej
66. är du även netlog.com nörd ? nej
67. kan du tre eller fler ordspråk ? va?
68. har du bra självförtroende ? yes =)
69. tror du på gud ? nej
70. är du en negativ jävel ? verkligen inte :D
71. har du drömt att du va död ? ja
72. dricker du öl ? kan hända
73. trivs du med din kropp ? kan man säga  ;)
74. är du dålig på att säga nej ? haha nej ;)
75. har du någon gång kännt dödslängtan ? nej
76. avskyr du matte ? ja
77. har du varit på hultsfredsfestivalen ? nej
78. har du tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet ? nej
79. hade du gossedjur som barn ? ja?
80. har du förlorat en nära vän ? MM
81. diggar du ögonbindlar, piskor och sexlekar ? nej?
82. ska du flytta så snabbt som möjligt ? nja
83. skriver du dikter eller andra skrifter ? nej
84. är du för eller emot abort ? vene
85. fallar du för fel killar/tjejer? nej =)
86. skulle du kunna ge vad som helst för någon just nu ? ja
87. gillar du muskler/kraftiga kroppar ? jarå
88. är du mest sugen på sex på morgonen ? haha
89. hatar du mjölk ? nej
90. har du haft tungan i någons öra ? nej
91. vet du hur dt är att tappa andan av någons skönhet ? nej
92. tkr du att alla som inte kan slåss är veklingar ? ?
93. har du prövat snusa ? nej
94. har du prövat röka ? ja
95. hatar du att gå till tandläkaren ? AA ?!
96. har du fotfobi ? ja endel fötter (y)
97. får du minnesluckor av stark ångest ? haha nej?
98. gillar du att kasta snö och snömyla folk tills dom ber om nåd ? haha, ja? vem gör inte det? :D
99. vet du hur dt är att älska någon som är allt för långt bort ? ja,s
100. älskar du någon ? ja =)


godmorgon?

godmorgon, eller ja hej i alla fall! vakna för ett tag sen, sjuk idag med, eller min mamma tyckte det i alla fall, göttans.
min syster tycker jag ska länka hennes blogg men eftersom jag inte vet vad den heter så nae. nu ska jag göra ingenting, pusshej.

fett synd om mig

det är fett synd om mig. min hals har cancer typ, varför måste just jag blir sjuk? haha..
pappa gjorde nudlar till mig men jag kan ju inte svälja så det blev ju lite svårt att äta dom då, sjukt synd om mig asså. =(

grattis pappsen

juste, min pappa fyller idag med! vet inte hur mycket? men haha, grattis i alla fall! =D
köpte paket till han i tisdags och han fick dom då med, haha. men han fick inte öppna dom förens idag, har i alla fall köpt 2 adidas tvåler till han, eller schampo eller vad det är. :p och jag var sjuk på hans födelsedag förra året med, haha så typiskt!

men nu ska jag äta innan jag svällter ihjäl, pusshej!

peace out! ♥

jag är sjuk

hejsanhejsan, jag är sjuk, och ja det suger. jag har feber, min hals har cancer, och mitt huve kommer att sprängar eller något.
aja, vaknade vid 1 tror jag, sen ringde emelie till mig, sen så tog jag ett bad i en eller några timmar. vet faktiskt inte, haha. och jag är fett sjuk, riktigt jävla synd om mig asså. =(

hahaha omg



haha jag och min mamma satt och kolla på "amandavardet", och hitta den här, haha så jävla klockren!
haha, aja, nu ska jag fixa mig och sen sova. får väl hoppas att min hals blir bättre, känns som jag har cancer i den eller något. =( det är fett synd om mig asså.
aja, puss och godnatt sweeties! <3

en osminkad cec

har pluggat ASMYCKE, har typ 2 spanskaläxor, prov på tisdag, matte, engelska, och ja håller inte koll helt enkelt, haha. =(
tyck synd om mig, som måste gå i skolan? tycker att jag borde slippa det! typ betala 38975839247 kr för att slippa gå i skolan, då hade jag gjort det för länge sen! hatar det asså.
aja, efter allt pluggande tog jag ett varmt bad, och så gjorde mammsen popcorn och te till mig, hihi. har ju sjukt ont i halsen, sjukt haha jag är sjuk. och ja jag har dålig humor jag vet. wellwell, får väl se om det blir skola imorgon. har ju vart hemma minst en dag i veckan nu i den nya skolan, haha, aja. orkar bara inte skolan!



en fin bild på mig osminkad och hela köret, man ser mitt fina face, i know. ;)


peace out! ♥

nya kläder



ska försöka köpa det här i helgen, eller "försöka" haha. men ja i alla fall, och en vit stickad mössa, och en svart, från hemliga affärer. ;)
haha puss på er.

peace out! ♥

my new haircolour (?)



en sjukt dålig bild från igår, men jag har ljusare hår nu i alla fall. ska till frisören och ett tag igen och göra det ännu ljusare! ;)

peace out! ♥

haha amanda sötnos



haha en fin video på min sötnos amanda! :D
och lyssna inte när jag garvar i bakrunden för det låter bara cp! haha, shit vad kul vi hade asså!

peace out! ♥

dålig uppdatering i know

har typ inte uppdaterat något. i know.
menmen kom hem för typ en timme sen, nu sitter jag och tjockar mig på chokladpudding, jag är tjockis. ;$
aja, har 2 spanskaläxor för jag aldrig är i skolan typ, fett dåligt or what?! wellwell, oså gjorde jag matteprovet i måndags och nästa vecka har vi sammhällskunskaps-prov med, funfun, naaat! jag ska åka och sola sen tror jag, och plugga som jag vet inte vad, haha.
aja pusshej bitches.

peace out! ♥

hejjjj

hejsanhejsan, jag kom försent till skolan idag för bella tvinga mig ta ett tåg senare. haha vi är lyckade, naaat.
aja, ivar mötte mig på station i morse i alla fall så jag slapp komma för sent själv i alla fall, hehe.aja, när jag skulle hem från station typ nyss, så kom johan palm ni vet? han som var med i idol? aja, han kommer ju härifrån. jag gick på samma skola som han när vi var små oså, så kände han lite då. och han kom fram och hälsa på mig? haha, jag gillar ju inte han precis, HAHA tabbe.
aja, emelie kommer om typ en timme? ska typ tvinga ner henne till solariet med mig för jag är VIT! sen ska jag färga hennes hår, som jag aldrig gör annars. ^^
aja pusshej, i know you love me fuckers. ;)♥

peace out! ♥

im home bitches ;)<3

hejsanhejsan, kom hem precis.
har varit hos frissan och avfärgat, färgat, slingat och klippt. det blev väl helt okej i guess. :)
sen stack jag till mantorp och mötte ivar. <3 sen gick vi till gårn, och typ ut och in, ut och in? haha nej, men vi träffa massor där och typ bara tog det lugnt oså. sen tog jag tåget hem med bella! :)
nu ska jag duscha och plugga.
pusshej, i know you love me.

peace out! ♥

brist på liv

 

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel?-  94a
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - typ 1
Vad tycker du om kärlek? -  :)
När kramade du någon sist? - nu, myspys med mandis :):):)
Kramade du någon speciell person? - ja förfan, amanda
Har du svårt för att bli kär? - yes
När kysste/hånglade du med någon sist - ngn dag sen
Ångrar du det? - ne
När fick du senast en komplimang? - nu
Har du hånglat med någon av samma kön? - inte vad jag vet ;)

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? - ne
Playat? - hehe
Hånglat med någon riktigt ful? - ja
Hånglat med fler än 50 pers? - tror inte det x)
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - aa
Gjort något riktigt dumt? -ah (a)
Gjort något du verkligen ångrar? - jao,lärt känna amanda, haha ne skoja bara gumman
Varit nykter på nyårsafton?- ne jag börja dricka som 1-åring vettu
Åkt ambulans? - nej
Gjort något olagligt? - allways bitches ;)
Blivit polisanmäld? - jao
Slagit ner någon? - ohja
Skämts över dig själv? - nja ;)
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - säger när jag menart
Tar du droger? - neeeee
Dricker du? - gör väl alla?
Vilka kläder sover du i? -  den porrigaste bhn jag hittar och string, yeah. skoja asså fuckers
Vad hatar du verkligen? - hm
Varit kär? - ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - ne
Vill du gifta dig? - ja såklart
Vill du ha barn? - har redan amanda, men ja

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - emelie oh amanda oh ja, knullhög, skoja asså
Såg dig gråta? - amanda
Fick dig att gråta? - amnda -.-
Du delade en cigg med? - amandah
Du gick på bio med? - SKOLAN
Skällde på dig? - amanda

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? -  aa
Kramat någon? - ja nyss förfan ;)
Kysst någon? - ja
Köpt någonting? - ja
Sjungit? - ja
Saknat någon? - ja


rubrik suger


amanda är en tönt och jag gillar den här låten, shalalala. den är bra.
och jag ska färga håret sen med, happyface. :)

peace out! ♥

är med en tönt

tjatja, har lunch nu, eller aa godisstund, haha?
sitter hos min tönt amanda nu och äter godis, mumma.
nu snodde hon min dricka så ska knulla henne bakifrån, pusshej.


rubrik

hejsanhejsan, har inte uppdaterat ngt idag, hehe. ^^
men i alla fall, har varit hos ivar, mys. :)
hehe,  måste sticka. pusshej bitches

peace out! ♥

5 sanningar

1. Jag är riktigt j*vla fattig.
Haha ja faktiskt. Jag har aldrig pengar, fråga vem som helst. Den ända i min familj som har pengar är min pappa, haha. Och man får ju alltid pengar av han med, och det är ju hur gött som helst. ;)

2. Jag är emot typ alla.
Jao, är emot dom flesta. Eller ja, dom som är emot mig eller mina kompisar, emos, feta fjortisar, osv.. Och jag cuttar sönder dom, i promise. Så bråka inte med mig eller mina kompisar.. ;)

3. Jag har linser.
Haha grymt intressant va? Amen, jag har egentligen glasögon, men det är så jävla fult så använde inte dom. Så mina snälla morsa skaffade linser till mig för något år sen. Och jag hatar dom. Det värsta som finns, fast jag skulle inte kunna leva utan dom, haha. =)

4. Nej jag förlora inte oskulden i 5an!
Alla här säger att jag förlora oskulden i 5an, och att jag sagt det till min storasyster osv.. Men glöm att jag har det, med vem isf? I 5an våga jag knappt hångla, haha! Jag cuttar sönder er som säger att jag gjorde det.
z
5. Jag är kort!
Jag är 153! Haha, alla mobbar min korthet, dessutom är jag näst kortast i skolan med. Haha stolt och kort kallas det. (y)

hejsanhejsan, jag har inget liv

hejhej, är typ sjuk. eller typ, aja.
har grymt tråkigt, förutom att jag sitter och pratar med ivar, och vi har inte bara lite kul. haha.
aja, imorn ska jag till mantorp i guess, det blir nice! :)
hare gött fuckers, pusshej.



LILLA sexiga ivar här dåva! :)

peace out! ♥

PATETISKA J*VEL

du är så jävla patetisk.
så  sjukt jävla omogen. hur kan du ens hålla på sådär? lägga all din energi på henne när du säger att du hatar henne så mycket? hur omoget är inte det.
finns inte ord hur grymt jävla dålig du är, fan sämst. haha garvar fan sönder när jag ser vad du skriver till både mig och hon.
tycker nästan synd om dig, så sjuk patetisk, så sjukt omogen, så SJUKT F*TTIG STIL!
naaat, du får skylla dig själv bitch. du har ju som sagt satt dig själv i skiten.

PEACE OUT!

jag har för mycket fritid - sometimes

 

Om mig
Namn

: cec karlson
Födelsedatum: 8 april
Ögonfärg: bruna
Hårfärg: blackiiiie
Längd: 1.53
Skostorlek: 35 typ (a)
Civilstatus: vill du allt veta va ;)
Höger eller vänsterhänt: höger
Stjärntecken: vädur
Kär: guess? ;)

Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol? - ja
Rökt? - nej
Shoppat? - ja
Skejtat? - nej
Stulit något? - nej
Motionerat? - ja :)
Solat? - ja
Haft sex? - no
Tappat bort saker? - haha hela tiden

Antal:
Antal människor du skulle ge ditt liv för: det är väl några
Antal piercings: 3
Antal tatueringar: 0
Antal syskon: 1
Antal saker jag ångrar : det är väl lite
Antal skor: för många för att räkna ;)
Antal mascaror: 12
Antal personer du kysst: det är många
 

Gott & Blandat

Pepsi eller Coca Cola? - inget
McDonalds eller Burger King? - donken (h)
Adidas eller Nike? - adidas
Choklad eller vanilj? - choklad
Kärlek eller sex? - kärlek helt klart
Tacos eller Pizza? - pizza
Läppstift eller läppglans? - båda
Buss eller bil? - bil
Cider eller öl? - cider

Ärligt:
Svär du? - ja
Sjunger du?
- ja
Duschar du varje dag? - typ
Gillar du skolan? - personerna, inget annat
Kommer du överens med dina föräldrar? - ibland
Onanerar du? haha det gör väl alla?
Tuggar tuggummi? - ja
Plattar håret? - men ja
Gråter du? - det händer väl
Varit depp och opepp? - ja
sett upp till någon? - ja
... och blivit besviken? - ja

Har du någonsin:
Tagit droger?
- nej
Däckat eller varit jättefull? - haha (a) :D
Blivit kallad hora? - ja
Blivit nedslagen? - ja
Ångrat ett sex? - ja
Druckit whiskey? - ja
Kissat ner dig? - när jag var liten ja
Ljugit om din ålder? - haha ja :D
Bråkat utan anledning? - ja
Kallat dina föräldrar cp? - ja
Varit uppe 24h? - ja

I framtiden...
Namn på barn?
- hej och hejdå
Hur vill du dö? - inget man brukar planera precis
Vad vill du bli när du blir gammal? - vet inte
Hur vill du gifta dig? - dyrt ;)
Vart vill du bo? - sverige
Drömjobbet: jag är emelies modell och tänker fortsätta som det =)
Snygg pappa eller Sleten pappa? - min pappa är snyggast såå fuck off

Brukar du:
Lyssna på musik?
- ja
Äta mat? - nej
Dricka vatten? - ja
Dricka alk? - händer
Vara lat? - ibland
Skratta? - ja
Kramas? - ja
Sova? - ja
Jobba? - nej
Ha pengar? - nej, men min pappa har jämt så :D


godmorgon bitches

godmorgon bitches, eller ja. det är morgon för mig i alla fall! :)
nu ska jag göra mig i ordning, sen ska jag träffa erik som jag skulle gjort flera gånger förra veckan, well well.
pusshej

peace out! ♥

godnatt för tidigt eller något?

sitter och chattar med philip, en i varberg. aw så sweet man kan va asså.
hihi, nej jag tänker inte säga vad vi snackar om, våra små hemlisar, hihi. ;)



kolla vilken snygging!

peace out! ♥

new mössa (a)

snacka med emelie lite fort, hennes morsa hade mens eller något, haha. :D
aja, hon kommer till mig imorron och ser till att jag blir frisk, haha. innan ska hon köpa en ny mössa till mig, yeah. gött med rika kompisar inte sant. ;)
nej vars, jag tvinga henne, haha. =D

peace out! ♥

osociala jävlar

hallå va lite sociala?!
tänk på stackars mig som är sjuk , ni får för fan vara lite roliga åtminstonde?
aja, men eftersom alla är så sjuk tråkiga så ska jag ringa emelie, eller nej, hon får ringa mig. shit the same.
pusshej, i know you love me. ;)

peace out! ♥

min sötnos

matilda ekeblad



HEEEJSAN

hejhej, jag har absolut inget att göra?! är ju typ sjuk så har ingen speciell lust att gå ut faktiskt. får väl gå ner och tjocka mig med mina föräldrar eller något?
ajuste, jag har rensat mina kläder oshit, och fått in en ny skohylla i mitt rum med. :) jag har för mycket kläder för min 3 små garderober alltså, but that´s the life. och för mycket skor har jag med, men men, jag älskar ju allt så det är skit samma! :D



yesyes, here i am fuckers. ;)

peace out! ♥

it´s true bitches ;)

Jag är inte kaxig det e bara försvar, jag är inte döv jag lyssnar bara inte på bullshit. Jag är kär men, bara i kärleken. Jag snackar inte skit jag bara säger det som är sant. Jag är inte egoistisk bara självsäker. Jag är inte elak bara ärlig!


jag vet att ni älskar mig men ta det lungt va



man ser inget, men aja. desperat?

ja jag bantar?

jag har inte ätit något alls sen igår i princip. =) eller jo min pappa tvinga mig äta spagetti men whatever?
jag är sjukt hungrig men vill man vara fin får man lida pin, right? ;)
och eftersom jag blir mätt på tuggummin så kör jag på tuggummi-diet, yeah!

händer i veckan?



det där är min veckan i alla fall. ;)


omfg



asså eeeuw? ;s
och nej jag vetifan vad det är så det behöver ni inte fråga?
ful va den i alla fall.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5822055.ab



godmorgon jag är sjuk

godmorgon jag är sjuk.
eller jag gick till skolan och första lektionen var idrott, och vi är ute till vinterlovet, eller höstlovet? aja, så skulle vi "springa" 5 km, och jag hade hotpants. och det var typ minusgrader, trorja, det va kallt till jag tappa känseln i alla fall, haha.
så jag har feber nu trorja, hehe. aja slipper ju matteprovet och spanska skiten. (y)
kiss and hugs sweeties.

peace out! ♥

hej och hejdå

hej, har precis duschat.
emelie har börjat bandy idag med, haha fyfan, haha kul hade alla i alla fall! aja, sen stack vi ner till stan och provade nya overallerna, beställde en likadan och samma storlek som förra året! haha, aja har man pengar så har man. ;)
aja nu ska jag pluggaaaa, pusshej.

peace out! ♥

dagens outfit här va



slappt today, tröja och jogging från jc. ;)



sexigt ja vet.

peace out! ♥

yeah im home

hejhej, kom hem från skolan nyss, eller ja tåget? aja, mötte eric när jag cykla hem från station, haha så söt. han bah "cyklar du till mantorp?!" haha shit pommes frites att cykla till mantorp, haha omg nej jag åker tåg förfan. lisa fick ju skjutsa mig även om jag gick i mjölby, haha. ;)
aja, emelie kommer till mig snart så ska vi träna oshit.
pusshej i know you love me bitch

peace out! ♥

RSS 2.0