Nathalie här!

Tjena alla cec läsare! :) Ska snart logga ut men tänkte bara skriva ett litet inlägg, grym som jag är! Har iaf gjort om cec design nu, men ska inte vara här mer nu, så ciao :D
http://kronquist.blogg.se <--- följ =)


svar på ännu en kommentar



svar: helt seriöst så vet jag inte exakt hur mycket jag väger, var ett tag sedan jag vägde mig. men jag väger runt 41-43 nånting. vilket är ganska normalt för min längd, dvs 155. =)

varit ute och sprungit =)

har precis kommit in, är ensam hemma. har precis varit ute och sprungit med, är ju skithärligt väder, och så gick det skitbra! träffade jennipher på vägen med som var ute och gick med skipper (hennes häst alltså haha). har inte träffat henne på ett tag så det var trevligt, stannade och snacka med henne en liten stund med. =)


svar på kommentar



svar: har inga tips direkt men. jag har börjat träna på gym, eller jag går på träningspass. step & core och bodytoning.
när man tränar step, är det som man har en "bänk" och man kör mycket steg, upp och ner, åt höger och vänster. och massor olika steg.
när man tränar core, tränar man magen och ryggen. men får mycket muskler i både magen och ryggen.
när man tränar bodytoning, är det ungefär som step. fast man använder lätta hantlar, så man tränar även musklerna.
det är det jag gör, dessutom är jag ute och springer/power walkar. och äter bra med såklart. dvs mycket frukt och grönsaker och andra nyttigheter. självklart unnar man sig godis och så med. men ja, det är det jag gör. =)

bara för dig anna ;)

här anna har du dina jävla bilder från engelska-lektionen! =D


ebba anna och hanna spänner sig. ;)


ebba och anna, knasigt


anna hanna och joline. =)
kollar hålet mellan jolines ben, haha (a)


jag och joline. busiga små flickor! =D


ebba anna och hanna, haha fråga mig inte..


hanna och joline, knasigt! =D

bilder från modevisningen

vinter



ellinor


jag haha

höst

izza


jag



sommar

izza


ellinor, haha skönaste outfits alltså!;)



och malin! =D


haft modevisning!

hejsan, kom hem från skolan precis. dagen har rullat på.och på spanskan spelade linn h, linn j, julia, amanda, cornelia och andré upp  askungen (?) haha skibra! sedan hade vi modevisning, jag izza malin och ellinor. det gick ganska bra tycker jag. och det var skitkul faktiskt! =) klädernaär ju en annan historia haha.
kommer massor med bilder snart,och ja anna. jag ska lägga in allabilder på dig! =D


jag och izza, i slutet när alla skulle gå upp! =) ´
efter det, innan vi bytte om sprang vi in i alla klassru, i biblioteket, matsalen mm och visade upp oss, haha! ;)


ansiktsmask =)

sitter med ansiktsmask nu,ska hoppa in i duschen snart och skölja bort den, ta hårinpackning, raka benen och sånt där. =)
ska testa den nya hårinpackningen jag fick igår med. fick ju den gratis så får väl ta och testa den med. men elvital är fortfarande min favorit iaf!=D


har sprungit, yeah

tjobreeeeh! =D kom precis in, har varit ute och sprungit/power walkat, gick helt okej. börjar faktiskt få upp min kondition vilket är skitbra! och i sommar har ju jag och ebba planerat en skitbra grej, vi kommer göra det hela andra veckan, så ni får veta då vad det är! =)
imorgon ska jag springa igen, och på tisdag och torsdag blir det att träna. blir nog asbra.


porr. ;)

ska hem =(

vi har precis kollat på film, bring it on again tror jag den hette, skitbra. =)
snart ska vi gå till jonna (?) och hämta ebbas cykel så sticker vi ut och chillar lite pungar, och sedan till tåget så åker jag hem. =(
när jag kommer hem ska jag ut och springa och sedan äta kyckling sallad! =D haha min nya favoritmat! aja, vi hörs senare, puss.


pussy =D

har badat =D

jag ebba och ida fick skjuts av anton (?) till nånstans förut haha, så nu har även vi badat! ;) kallt som fän, men men! =)
EBBA HAR TAPPAT SIN MOBIL I TOAN, MEN NU FUNKAR DEN IGEN =D


ida och ebba. =D


jag ebba och ida. =)


kallt som fan kan jag lova. =D


hahaha jag bjuder!


porr. ;)

EBBA SPRUTA PARFYM I MIN MUN. =(

om igår

kom till mantorp typ vid 6,då drog vi till ciity gross och köpte massor läsk och chips och sånt där. sedan stack vi hem till bolla, men mötte elin direkt typ. när vi kom hem kollade vi på lite skitprogram och sedan melodifestivalen. eller ja, vi kollade påtyp 3 låtar sen stack vi ut och chillade massor pungar. aja, behöver ju inte gå in på  vad vi gjorde, men kom hem typ vid 10i 12, möttemaxså följde han mig hem och lite. så var väl hemma runt halv 1. var en skitbra kväll så får väl bara tacka!=D


bara för att mobba runken lite. =D


mors dag =)

godmorgon! har precisgått upp nu, och mamma har precis öppnat presenten haha! ;) glad blev hon iaf och det är ju det som räknas. förresten har ni köpt nått till era mammor? =) iof fick min mamma betala sin egen present typ men men! ;)
nu ska jag äta, borsta tänderna, sätta upp håret, kläpå mig och dra på mig lite smink så sticker jag till tåget, och vidare till ebba sen! =) blir chill dag idag.
skriver mer om igår i ett annat inlägg btw!=)


detta fick minmamma iaf, inget speciellt egentligen. men vafan, det är tanken som  räknas! ;)

hemma från linköping!

hejhej kom hem från linköping precis. och att shoppa med ygskor är ju ingen höjdare precis! men men. vi tog bussen in till ikano, då träffade vi ivar och izza! sedan på ikano åt vi taco, dessutom träffade vi alex johan elin och ja alla möjliga!'
jag ska till tåget som går vid 6 till mantorp. får träffa elin plutt igen, och bolla och runken! blir en kväll med dom och melodifestivalen! ;)

det jag köpte då.






är ju mors dag imorgon så klart jag måste köpa något till min älskade mamma! ;) dessutom fick jag en hår inpackning på köpet haha. iof fick mamma betala sin egen present eftersom jag fick pengar av henne, men men! =)

ska till linköping =)

hejhej vaknade för en stund sen, nu har jag ätit och duschat. och drar ner till station om typ 40 minuter och möter fanny så åker vi till linköping. jag ska nog inte köpa något speciellt, förutom ett par träningsbyxor och mat då haha! =)
vi kommer hem till 5-tiden. då ska jag bara hem, byta om och så, sedan åker jag till mantorp direkt. sedan city gross och sedan hem till bolla med runken och elin. ska kolla på melodifestivalen, är nog bara bra att sverige inte är med, vi skulle nog bara skämma ut oss ändå! ;) men kommer hem inatt nån gång men vi hörs nog någon gång under dagen. puss! =D


haha bjuder som faen. men stekbild på mig och stefan! =D

presentkort!

har precis klickat hem ännu ett presentkort från gratisbio! tänkte lotta ut det när jag får hem det, dvs någon dag nästa vecka.
vill ni också få gratis presenkort? eller handla gratis på nelly, få gratis tidningar eller gratis biobiljetter? bli medlem på gratisbio! hur enkelt som helst. du behöver bara fylla i rätt namn och adress och börja samla poäng. poäng kan du få genom att bara logga in varje dag! värva vänner, besöka hemsidor och göra olika erbjudanden!
så lycka till! =)

http://gratisbio.se/?RecruiterID=255672


fanny =(

biffen kommer inte imorgon! men blir stan med syster och mor, sedan mantorp till bolla runken och elin! =D
edit: men nu kanske fanny kan komma! =D haha får se.


några bilder från valborg! =D

spanade in min lilla brud elins blogg, kolla den ni med! =D och snodde en bild från valborg. dessutom skickade ebba 2 bilder för nån vecka sedan med! iof var det ett tag sen valborg var, men men, bättre sent än aldrig eller vad säger ni? ;)
nu ska jag våffla håret, måste ju testa nått nytt! =D


tog denna från elins blogg då, jag som sitter i andreas knä. och sen är det massor annat folk. det var trevligt! =D


erik uppe i hörnet, sedan ebba och elin. där nere är eddie jag andré och victor. vet att vi är väldigt sexiga! ;)


andreas eik victor och pontus! =D


lawl

loggade in på min gamla msn nyss, inte varit inne på den på ca. en månad! och har inte skrivit ut den msn-adressen någonstans men ändå hade 31 st addat mig, haha! ;)



förut:

jag: hallå har du smakat min äpplepaj eller?

syster: haha va nae? jag trodde typ det var gammal mat till hunden eller nått.

jag: VI HAR INGEN HUND!

alla tror att dom har hundar, haha!

fyfan vad det regnar!

hejhej kom in precis. var ute och träffade max förut,det var trevligt! =) dessutom försökte han få med mig till nån festival i linköping, men noway i detta väder haha! ;) men sedan gick jag och mötte eddie, vi försökte få tag i nån butik där det fanns hårfärg?! haha shit alltså. men det började regna som faen så jag bad min mor möta mig, mest för att få ett paraply att gå under haha! ;)
aja, nu sitter jag och kollar på talang med la familia, det är trevligt det med! =)



gick i detta förra veckan, fan vill ha det vädret igen! =o

grattis! =D

grattis till fanny och vigge som fyller 14 år idag! ;) träligt att vi inte haft någon vidare kontakt sedan jag flytta skolan oså men men. och grattis till lovisa med!


hemma, ska ut igen!

hejhej kom hem precis, på vägen till tåget mötte julia jag pontus och gabriel ivar! =D så vi snacka med han en stund, trevligt! =)
nu sitter jag och äter, och ska ut alldeles snart igen, ska träffa max! en som bor bara några hus ifrån mig, visste inte att han fanns förut! ;) haha, han skrev till mig på facebook och blablabla. aja, sen blir det träna bodytoning med mamma syster och frida! =)


jag målade av joline på bilden förut, HAHA likt!? =D

god morgon/dagens outfit

godmorgon alla fans! ;) ironi dock, men sitter här och äter mina älskade kellogs special till frukost. sticker till tåget snart, måste med det som går 10 i eftersom jag har idrott som första lektion, sug. ae, men så blir det spanska-prov idag med, sug på det med! puss. =)


sista inlägget

detta blir då sista inlägget för idag! =)
ska trippla håret och plugga lite español! har ju prov i spanska imorgon. iof glömde jag alla böcker i skolan (pucko x2), men det går väl plugga ändå? =D det borde gå, på nått sätt.. i värsta fall får jag väl sitta och söka på google, haha puss!


svar på kommentar



eftersom det står att erik är hos mig och att vi chillar massor pung. så är de antagligen han och jag på bilden? ;)

min helg!


kollar på 2 and a half men! =D

sitter och kollar på 2 and a half men! seriöst, det är ett av mina favoritprogram, kollar alltid på det när det är! haha skitkul ju! ='D funderar på att köpa boxarna, men får se hur det blir med det! ;)


gör äppelpaj =D

men så blev det för lite deg skit så får göra en gång till. och fan också att vi hade äpplen hemma, det är ju äckligt, haha! =(


haha jag är 75

bara för jag inte kommer ihåg att jag hälsade på han på valborg och att jag lanade på min toalett en gång kallar han mig senil! =(



& nu detta, haha humor!


dagens outfit!


kom hem precis

ville bara att min kära joline och mina andra kära vänner (speciellt oskar) skulle skämma ut sig lite, haha! =D




.........

FICK G PÅ PROVET, NU ÄR JAG FÖRBANNAD PÅ CAMILLA

anna är bäst (tycker hon)


har sooo

sitter och skriver om katla på so:n med joline, svinkul. naaaat! =)


vi skämmer ut oss like usual =D


min älskade!

även om du är liten, pluttig, skuttig och allt så älskar jag dig min bög! du är en sån jävla bra vän som får en att känna sig speciell, i love you!
ebba viktoria nilsson, min! ♥












l0l

vad är detta?


har tränat!

kom hem precis! har varit och tränat step & core (?) med mamma, var faktiskt skitkul och det gick skitbra, ska förtsätta med det faktiskt! =) det behövs!
slutade skolan halv 4 idag, sedan var tåget förseant så var inte hemma fören vid 4! då var jag tvungen att byta om och äta och sedan sticka direkt! just det, hade so-prov idag med, gick nog ganska bra tror jag! =)


cpstefan


joline skämmer ut sig =D

nu har precis erik åkt hem. eller jag hängde med han till station, och så köpte han godis som jag åt upp typ hihi. tjockt, nae men men. vi har hoppat studsmatta (haha skitkul), och ätit, dessutom däckade vi i min säng direkt när vi kom hem med så vi har sovit ett tag. trevligt. =)
nu ska jag plugga till so-provet som är imorgon, dessutom har vi spanska-prov på fredag, och no-prov och nått mer nästa vecka. perfekt?! nae. =( men nu ska jag plugga, och imorgon ska jag faktiskt hänga med till träningsstudion och träna, med mamma! haha duktigt. =D

joline skämmer ut sig! ;)


erik is here =D

och chillar några pungar vafaan


kul =)

säg en person
som du älskar av hela ditt hjärta - fanny oskarsson
som du skulle offra livet för - andré andersson
som är den smartaste du känner - inte ebba iaf =)
som alltid får dig på strålande humör - stefan jokovic
som får dig att le när allt känns tungt - joline eriksson
som är den omtänksammaste du vet - stefan jokovic
som är en bitch - haha ;)
som har en fin stil -  joline eriksson
som är en föredetta bästa vän - amanda lind
som är snygg - erik lindqvist

som är osmart - ebba nilsson =)
som är en riktig vän - matilda ekeblad
som är din älskling - ebba bög nilsson
som är den galnaste du vet - haha där får det bli min syster, elin karlsson
som är den konstigaste du känner - eddie ekholm =)
som är underbar - stfan jokovic
som är dum - eddie ekholm
som du kan prata med om allt - stefan jokovic
som är din barndomsvän - malin karlsson
som du saknar - fanny oskarsson
som betyder mest - fanny oskarsson, ebba nilsson, andré andersson, stefan jokovic
som du tycker är söt - linnea fredriksson
som du har spenderat mest tid med - ebba nilsson
som du var dum emot när du var mindre - sara axelsson (a)

som du tycker är den snällaste du känner - joline eriksson
som du sportar med - mamma (h)
som du vill krama just nu -stefan jokovic
som du inte har träffat på länge - amanda sääv, emma hultqvist, fanny oskarsson, emelie haglund
som du tycker är rolig - linnea fredriksson
 
som du vet saknar dig - ingen aning
som du träffade idag - klassen

som du träffade igår - erik samuelsson, billy holmdahl, helga carlsson
som du tycker ställer upp mycket för dig -  stefan jokovic, joline eriksson
som du tycker är mest buttigast - whut?
som du tycker är klenast - linnea fredriksson ;)


att fixa till avslutningen

ööhhhhhfixa naglar

ööhhhhhköpa lösögonfransar

ööhhhhhköpa en kofta till klänningen

ööhhhhhsola solarium

ööhhhhhfärga håret


andré är sexig

tja, pluggar nu och fick typ panik för jag inte fattar nått. då blir min älskade dator min räddning, hihi busigt! =D ajuste, på kvällen när jag haft min skolavsluutning (8 juni) åker jag till fanny i ödeshög, och sover där. sedan  dagen efter (9 juni för er som är dumma i hvuet) så kollar jag på hennes skolavslutning! kan bli kul! =D

andré ville att jag skulle säga till er att han är min sexbomb!


im sick

hejhej, ingen uppdatering idag. åkte hem från skolan förut, efter att fått gått och lidit några lektioner. fick migrän och mådde skitdåligt så åkte hem då. nu är det lite bättre, men vi hörs nog imorgon eftersom vi har 4 prov till innan sommarlovet och jag måste verkligen städa mitt rum. så vi hörs nr vi hörs, puss!

sämst haha..


kom in precis

kom in precis, var ute och hoppade studsmatta med syster haha! ;) det är ju tydligen skitbra träning, 20 minuters hoppande = ett springpass på 60 minuter. dessutom får man bra kondition, perfekt ju! =) blev varken springning eller badning med eddie. det regnade förut så jag ballade ur haha! aja, imorgon ska jag färga eddies hår eller träffa andré, får se. =)
känns bra att veta att du klarar dig anton.


varit ute, ska ut igen

hejhej kom hem precis. först fixade vi studsmattan sedan drog jag ut direkt. mötte helga erik och billy stan så drog vi till billy och kollade på film?! menar vafan det är bra väder så kollar vi på film, haha? =o  aja, är hemma nu iaf. ska snart sticka ut igen och möta eddie, så runnar vi upp till skogssjön, badar, och sedan runnar hem igen. puss =D


har solat!

har solat nu, jag och syster gick hem, och ikväll ska jag ut och springa! men nu är jag lite brunare, awesome! vi gick också förbi solariet som ligger precis vid oss, kikade in där, vi ska testa det nån gång nu i veckan, dessutom fixade vi lite saker därifrån med.
nu ska jag äta, sedan ska vi sätta upp studsmattan så ska vi ligga och steka där resten av eftermiddagen! =D sticker kanske till skogssjön med eddie och bolla senare med och badar!



detta fixade vi. det är för att hålla brännan längre, så man inte får infektioner, för att inte svettas så mycket, och för att kylas ner efter man solat! skibra! =)

ska sola!

hejhej vaknade för en stund sen. cyklar ner till solariet med syster snart och solar, trevligt. =) så vi hörs senare!

och anton förfan, tur att du klarade dig för det där. nu inser du nog hur många det är som verkligen älskar dig!

mmm...

man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins, och jag har hittat min prins, är så jävla säker.


det jag köpte igår =)

var ju i linköping och shoppade med syster igår. var kul, även om hon drog i mig i varenda affär ett antal gånger så var det trevligt, haha! ;) köpte detta iaf.







sexig som fan! ;)

ska chilla några pungar

har skitont i benen, fötterna och röven haha! synd om mig.. och eddie och bolla undrade om jag skulle med ut?! nothanks! ;) efter att först ha fått gå till sya och sedan orientera, sedan shoppa 2 dagar i rad + chilla runt galet i göteborg, så nae. för nu ska jag sätta på en film och chilla galet. imorgon får vi se vad som händer, ska i vilket fall ut och springa med eddie på kvällen när det blir lite svalt! =)
okej nu kom jag på att det verkligen är skitvarmt, har öppet fönster och sitter i underkläder och typ svettas. kanske ska gå ut en stund ändå haha?

några bilder från igår/inatt.






några turkar från balkongen inatt, haha! ;)

bildbomb från today ;)

idag:


eddie och jag, stekare! ;) på balkongen innan vi åkte.


bolla raggar.


andré och eddie. visst ser andré ut som en blandning mellan viktor piepenburg och ryan sheckler? =D hihi


andré och stefan.


stefan dödar mig. =(
eddie har klottrat på min hand haha



bolla stefan andré och eddie, coolingar! ;)


"jag älskar stefan mest <3"


jag bjuder som fan! haha men fråga mig inte om bilden haha!


göteborg var perfekt!

hejhej kom hem precis. har haft det skitbra! dessutom var det jättevarmt med sol hela dagen, så det har varit jättekul! orkar absolut inte skriva om allt vi gjort men kan ju ta det lite kortfattat. =) och jag träffade stefan idag med! har inte träffat han sen i augusti så det var fan höjdpunkten! dessutom lärde jag känna andré, + att dom kom skitbra överens med eddie och bolla så det var skitkul! =)
men vi har pratat med massor okända personer, plankat på bussen och spårvagnen (haha), ätit donken 2 gånger, köpt energidryck i typ 20 tobaksaffärer, svettats (det var skitvarmt kan jag lova, men ska inte klaga!). vi har gjort massor mer men men, det var skitkul iaf. tack för en skitbra dag! ;)
köpte det här linnet med.


godmorgon alla fans

haha tja, typ 3 timmars sömn inatt? fick typ damp igår på dom men det hjälpte inte. =( surt, aja, nu har jag typ fixat mig och cp barnen ska duscha. hörs ikväll när jag kommer hem, puss! =D


tjobreeee

chacha bloggfan, sitter hos eddie dåva. ;) eller sitter här med coola bolla, och eddie ligger i sängen och målar på sig? haha fråga mig inte. vi ska dygna för nobody kan sova så det blir sketabra. hörs tomorrow, puss! =D


Utkast: Maj 21, 2010

tjoobrääh alla coolingar , bolla ja & cec kom nyss hem från ute (:
vi typ va på hemmakväll (h)
nu hitta cec ett hål xd
hon försökte få in den :o
en usb-kabel :D
snart ska vi se berts dagboooook :)
jag är bert / eddie
cec är nadja
och bolla lill-erik (a)


gästblogg hoho

tjenare alla fans! ;) precis kommit hem från lkpg med syrran, fick mkt köpt och har kramp i benen nu kan jag lova. snart kmr pappa hem med kebab och ikvl har jag inget liv så blir att kolla på talang medans lillen drar iväg till eddie(?) för att imorron åka vidare till göteborg, kuuuuul för na då. nae nu blir det käk puss!♥



/ E L I N


sticker ut

har precis ätit, ska plugga lite nu. har spanska till imorgon, iof vet jag inte vad jag har men men det löser sig nog! sedan sticker jag ut en stund, sen hem igen och trippla håret.
imorgon sticker jag hem, och sedan på kvällen kommer eddie och bolla hit. så sticker vi och hyr film och sedan hem till eddie, så sover vi där! och på lördag blir det göteborg då. vi ska på göteborgsvarvet eller vad det heter eftersom eddies mamma ska vara med! =) kan blir trevligt. men vi hörs imorgon, puss!


träffade andree förut med, länge sen! =D


här har du bilderna sara! ;)

fina och söta fjortisbilder på mig och sara, hur gamla kan dom vara..? 2 år kanske? ;) haha!




bloggtips!

besök sötaste bloggen fan! =)
http://zaraheriiksson.blogg.se


jag ebba & ida!

skitvarmt ute!

känns verkligen att sommaren är här nu! svettades redan när jag skulle till tåget imorse! var tyvärr ingen sol idag, men supervarmt! jätteskönt, så ut och ta en promenad snart så hörs vi senare. måste ju blir bikinisnygg nu till sommaren! ;)


shoppat med eddie vafan! ;)

hejhej kom hem precis. stack från skolan på förmiddagen förut, stack till min gamla skola istället. mycket roligare där kan jag lova! eller först stack jag hem till lisa där emilia clara helga och sara var. hade jättekul där haha! =) sedan stack vi till lagman, och jag blev utkastad från idrotten med johan, och jag går inte ens där?! =o aja. efter det så stack jag till eddie och först köpte vi glass och godis (tjockt iknow!) och sedan drog vi ner till stan. köpte lite skit, och ska färga håret dagen innan skolavslutningen med, blir nog bra! ;)
aja, här är det jag köpte iaf.




ska testa ny mascara med! skriver om den sen. =)


skitsöt sommartröja! har inte köpt några sommarkläder alls nästan så måste börja göra det. ;)

ska åka till tåget

hejhej, ska åka till tåget snart och möta eddie så sticker vi till skolan! efter skolan åker ha och jag och kanske bolla till mjölby och käkar glass. ;) sedan sticker jag hem, blir power walk och sedan plugga! men vi hörs senare. puss!

   

ser jag ut som en turk? =(

både ebba och fredde tycker det haha? =o
och inte nog med det, ebba tycker även jag pratar som kissie och fanny har också kommit fram till att jag har kissie-näsa. haha så dryga. =(

 =  ?

greys anatomy! ♥

ligger i min systers rum och kollar på greys anatomy! fast det är paus nu hihi. jag kan inte kolla i mitt rum för jag inte fattar min tv, haha så sämst! ae, men det är fan komplicerat..
iaf, när greys anatomy är slut så ska jag duscha och sen gå och lägga mig faktiskt. så blir ingen mer uppdatering idag, så vi hörs imorgon. puss! =)♥
och det borde väl finnas nån mer än ebba som är lite ego och nominerar sig själv till veckans blogg eller? ;) haha!


veckans blogg!

har fått lite insperation från andra bloggar och funderar på att göra en "veckans blogg" varje vecka! hur bra låter inte det?! ni får nominera er själva och andra. sedan i slutet av varje vecka utser jag vilken som ska bli veckans blogg! skriver lite om bloggen och sedan ger er en länk ofc! ;) så nominera nu!

skriv både vem du nominerar (alt. dig själv), och vem du är som nominerar!


HAHA andré!

andré och jag satt och snackade om att handla kläder på myran eller vad det hette. och ni skulle se vad han skrev, HAHA JAG DÖR! 


ska till gbg med eddie och bolla! =)

hejhej, har sovit ett tag nu. och kollat på film och allt möjligt annat! och så ringde först pappa, mamma, erik och sedan camilla och väckte mig när jag sov! haha aja, snackade med eddie förut med. så hänger med han och bolla till göteborg på lördag! =) får väl se vad vi hittar på, bara jag slipper träffa eddies alla fjortisbrudar och får träffa stefan istället haha! men får väl se vad som gbg har att bjuda på dvs! ;)


åh, så rätt


sick

hejhej, var på svenskan som var första lektionen idag. trodde jag skulle dö! seriöst. aja, jag lever iaf, stack hem efter den lektionen, och efter jag snackat med elin och joline också. har skitont i magen eftersom mamma tvingade mig dricka vanlig mjölk igår för min var slut. är det därför? kan vara, dessutom mår jag allmänt illa, som om jag ska svimma och spy när som helst. inte så mysigt! men ska nog ta och sova nu så hörs vi nog senare. puss!


resten av min vecka! chill


mascara tips då

tänkte tipsa lite om 2 mascarer då! ;)

den första är Maybelline Pulse Perfection. äger den inte men har snott från ebba ett antal gånger haha. (a) men vill man ha naturligt långa ögonfransar så tycker jag man ska testa denna! den gör så fransarna ser ganska naurligt långa ut!
och det där att den vibrerar, så tycker inte jag det gör någon skillnad. den är lika bra med vibration som utan! =)
kostar ca 190:-





nästa är False Lash Effect Mascara från Max Factor. man får skitsnygga och långa ögonfransar av denna! ser dock ej så naturligt ut, men vill man att det ska se fejkat ut så är denna skitbra! den stora borsten gör att den fördelar fransarna jättesnyggt! rekomenderas verkligen. =)
kostar ca 170:-



bloggtips!

för ett par dagar sen hittade jag en väldigt intressant men tyvärr ganska ovanlig blogg. den handlar om rasmus & junior.
rasmus är 19 år men var 17 år när han fick sin son junior, som nu är 2 år. juniors mamma stack efter ca 3 månader och lämnade både rasmus och junior ensamma. nu tar rasmus hand om sonen junior alldeles själv, och det är det man får läsa om! deras vardag osv. skitbra blogg, och skitball pappa! =D

www.ungpappa.wordpress.com



kolla så söta

kollar på mamma mia

sitter och kollar på mamma mia med syster nu! den är verkligen skitbra! till er som inte har sett den måste verkligen se den, rekomenderas verkligen. dessutom kommer pappa hem med godis till oss snart med, hihi! (a)
ska lägga upp och skriva om vilka maskarer jag rekomenderas lite senare med! ;)




kollar på mamma mia!

sitter och kollar på mamma mia med syster nu! vi är ensamma hemma, pappa kommer hem med godis till oss snart hihi! men mamma mia är iaf en skitbra film enligt mig, rekomenderas verkligen och måste ses! =)
tänkte lägga ut tips på mina favoritmaskarer snart med. låter det bra? håll utkik.


assexiga bilder från helvetet då








albin fotar!










kom hem nu

hejhej kom hem precis typ, äter nu. har asont i aset eftersom danne slog mig ashårt där förut! haha synd om mig. men har precis laddat upp bilderna från dagen nu med, så dom kommer upp snart! =)


här är iaf joline elin och hanna! ;)

RIP mina tygskor =(

har gått sönder min tygskor! dom gick typ sönder i spåret förut när vi orientera, fyfan vad jag hatar orientering! kan ju inte ha klackskor till mjukisbyxor så blir väl att ta höstens tygskor nu då. =(




RIP <3

HAR ORIENTERAT, FYFAN

hejsan alla fans (ironi dock), kom precis hem från sya, har varit där med skolan och orienterat. vi fick GÅ dit, och fatta hur mycket jag dog! iof bar djordje min väska men ändå. gick iaf dit med hanna joline elin djordje albin danne andreas och massor mera, trevligt! och dom vet iaf hur man får mig att springa, ahha jag dör!
aja, vi började orientera när vi kom fram, gjorde det med elin andreas och andré gick ju helt okej faktiskt! ;) dock började det spöregna, så vi fick sluta tidigare, nice. mormor och morfar kom och hämtade mig! skönt, men nu ska jag byta om och sticka till boxholm, puss.=D



elin, du seriöst suger baby =)


dagens outfit haha

ska duscha snart, sedan bara chilla massor pung. imorgon ska vi GÅ till sya från mantorp, för att ha orienteringsdag, fyfan säger jag bara.. tur är väl att mormor hämtar mig där sen hihi, sedan sticker jag till boxholm och träffar erik en stund! =)
och ja, ni ville juu ha dagens outfit så här får ni det! ;) shit vad jag vill ha sommarlov alltså! ska nog äta glass nu, haha puss!


10 sanningar om moi

1. jag hatar killar, fast egentligen är dom det underbaraste som finns
2. jag tycker det är skitfult att vara blek, asså typ vit
3. det senaste året har jag förändrats hur mycket som helst
4. jag faller bara för idioter, eller väljer fel
5. rosa är den snyggaste färgen som finns! =) har rosa kamera, mobil, kläder, nagellack, blogg osvosv..
6. jag har 1 stor hemlighet, som ingen vet om
7. det som sårar mig mest är när folk sviker, går bakom ryggen, ljuger
8. jag ska operera min näsa när jag blir 18
9. jag ska tatuera in mitt namn på svanken
10. jag har absolut världens bästa familj

har solat

kom hem för en stund sen, fick gå hem, men har ätit nu. blev det andra solariet ändå sen, så jäkla bra alltså! ;) ska duscha och sedan bara chilla massor pungar ikväll! skönt det.


ska sola

sitter här med en knäckemacka, 2 choklad och väntar på att mamma och pappa ska bli klara. ska ner till träningsstudion med dom och sola. blir att sola där idag eftersom dom ska dit!gött att bli lite brun igen! ;) så vi hörs senare. puss

 +    = ♥

Gratisbio.se

gratis presentkort, biobiljetter, presentkort på nelly och mycket mer! genom att bara göra några enkla klick så får du saker helt gratis. du får poäng genom att bara logga in! genom att bli medlem på olika sidor, göra olika erbjudanden, vara aktiv, värva vänner, och blogga om sidan!

http://gratisbio.se/?RecruiterID=255672


grattis på fjortisdagen elin =)

grattis älskling! hoppas du får en underbar dag för det är du verkligen värd.


varit ute och power walkat! ;)

hejhej vaknade vid 1, och då åt jag direkt i princip. tog på mig och stack ut och power walkade faktiskt! har hört att det är bättre än att springa, och hellre att man gr fort än att springer haha, jag är lat uknow! men det var perfekt väder för en långpromenad idag, och med lite musik till gick det skitbra! ;)
dissade eddie idag, men mådde inte bra imorse, därför jag sov så länge! men ska nog åka och sola solarium sen iaf. =) och nu är det isvatten och extreme home makeover som gäller!


-

Minns du tiden då man var liten? Då skitsnack inte fanns.
Kärlek var en puss på kinden.
Höjden av smärta var när barbie tappade benet eller när bilens hjul försvann.
Värsta graven var när man ramlade och skrapade knäet.
Största rädslan var monstret under sängen.

Nu.
Finns nästan bara skitsnack, kärlek förändras till en stor lek.
Smärta är när du skär dej i handleden.
Värsta gråten är när den du älskar mer än något annat sårar dej.
Största rädslan är att förlora sina bästa vänner och aldrig få tillbaka dom igen.


ett inlägg om ingenting

sitter och kollar på tv nu, kollade på sex and the city förut.
men vad händer imorgon folket? och i helgen? hör av er, puss! =D


svar på kommentar




jag mätte mitt BMI på http://www.bmitest.se/.

after tonight - justin nozuka

ebba jag och diana tog tåget till boxholm, ebba och jag träffade erik. sedan stack ebba och jag och erik gick till han, sedan ut och sedan till han igen. trevligt. =)
imorgon sticker jag nog till linköping med eddie tror jag? var bestämt så men får se, ska snacka med han.


mitt BMI =)




precis duschat

hejhej, vi vaknade för ungefär en timme sen, och jag har precis duschat nu. trevligt, vi drar till boxholm sen också, eller jag åker till erik och hon.. hem tror jag. aja, nu ska jag dampa med ungen, puss! =D


ebba sover, booooring

hejhej, har absolut ingenting att göra, mer än att snacka med alla som är sociala på msn. så helt onödigt inlägg. men iaf, ebba sover. jag som precis hade satt på en film åt henne så somnar hon, typiskt henne? =) men hon har inte börjat snacka i sömnen eller börjat gå i sömnen än iaf, det gör hon jämt annars haha! så söt. men skulle bara säga att jag och ebba tar tåget vid 3 till bx imorgon, så träffar jag erik. trevligt! ae, men jag älskar dig ebba!


kom hem för en stund sen

hejhej, sitter med ebba här nu. vi sitter med varsin dator med godis, chips och dricka, trevligt! vi hem för en stund sen, köpte godis på vägen med. vi var hos erik förut, vi skulle gå från han till tåget, ebba jag och han. och så började det verkligen spöregna på vägen! så vi satte oss på nån rastplats i boxholm så fick pappa hämta oss haha! =)
aja, har fixat ebbas blogg precis med, porr.



nu är erik känd

varit ute

hejhej kom in för ett tag sen. jag och ebba stack ut och mötte erik och sedan ida. vi har väl mest åkt runt och chillat, älska detta väder alltså! skitskönt!
aja, ebba och jag ska laga mat nu sen sticker vi ut igen, får se vad som händer då. vi tar tåget till mjölby vid 10 iaf och sover där. hörs, puss!



eb right now =D

dagens outfit!

fick det svarta  Blåa linnet av ebbis, tack bebis! =)


puss

hejhej, nu sitter jag och ebba med diana och äter frukost. igår stack vi ut med ida och träffa massor killar, vetifan vilka det var men men, haha! =) sedan stack vi till ebba igen och åt, sedan ut igen och träffade samuel och allt vad dom nu hette!
senare idag åker vi till mjölby, ska nog kollla på eddies och bollas match vid 3.



gammal bild

BögAxel!


dagens outfit och facelook

osminkad, fixar mig när jag kommer till bx. och till er som säger att jag har finnar så heter jag mohammed! =)




AVIS! =( haha, men så söt


åker till bx sen!

pappa kom hem med en chokladkaka till mig, jag är fan värd det haha! men det är han med eftersom gubben fick hämta mig imorse, aja! =D
sticker till boxholm, till ida och ebba vid 7 ikväll. sover hos ebba med. vi ska nog bara ta det lugnt efter inatt hehe. aja, vi hörs puss!


bilder från igår/inatt/imorse!












nu är cec här ;)

hejhej, skulle egentligen inte uppdatera nått idag. ebba skrev att jag levde men det är fan tveksamt, halft död hehe! men har precis tagit ett bad, vaknade ju inte fören vid 4-tiden!
jag ringde iaf och väckte min pappa vid 5  imorse, hemma hos lukas då. vi hade inte sovit nått och jag hade fick världens magvärk! kunde inte röra mig eller nått, så pappsen fick komma och hämta mig. bäst det kan jag lova! aja, kommer bilder snart håller på att ladda in dom! =)


Ebba bloggar åt Cec!

Hejsan på er!
Här är Ebba direkt från hennes rum, anledningen till att jag bloggar åt Cec är att hon inte kommer kunna uppdatera under hela dagen. Så att ni alla vet om det, så Cec är inte död, hon lever såklart. Hon ville att jag skulle skriva det så att ni vet om det, så att ni inte blir oroliga ju!. hehe, nejmen der är det.

Ha en bra& härlig Fredag alltihoppa.

/Ebba

Länk till meine blogg!

Jag älskar dig Cec

Ebba gästbloggar!

HEJ!
Ebbabooii här.
Nemen iaf, så sitter jag, Cec, Lulle & axel & kollar på EN prinsessasdagbok 1. Nyss låg Lilla axeö & sov, o aa. jag & cec ville vara lite "snälla" så jag skrev bög i hans panna & cec skrev "cec♥". Haha, till slut vaknade lilla axel. haha, jao. Vet inte riktigt vad jag ska skriva åt cec just nu, men eftersom jag är så snäll så gästbloggar jag. Snälla ebba (a).


Ha en bra kväll höreni.

Ebba

axel har fått ett syskon =D

tja sitter här med lukas nu, trevligt. dom andra bögarna, agge, axel och ebba kollar på film tror jag. och axel fick ett syskon för typ 2 timmar sen! =D nice va? haha, grattis lillen.
vi har precis kollat på skräckfilm, ätit godis, och fått pizza hemkörd med, haha tjockt. aja, hörs senare, puss!
sover hos lukas med axel och ebba med! =)


hos lukas

chacha är hos lukas nu, han axel och bögen spelar nått spel hehe. snart kommer mamma och hämtar mig och ebbis så ska vi hem till mig och äta, jag ska duscha, sen ska vi köpa godis och sen ska vi till lukas igen! =D tror mamma saknar mig haha! nae, men hörs sen. lulle äter macka.

axel och lukas alldeles egna blogg! ;)


good morning

hejhej, nu har jag och ebba precis ätit frukost. vi var hos lukas igårkväll men åkte sedan hit och sov. och idag blev vi tvigade att gå upp tidigt för att va hos lukas vid 8 tiden, tror ni vi klarade det? haha ne.
aja, nu ska vi fixa oss och sedan dra till lukas och axel. vi ska till ug eller nått? ingen aning om vad det är men men haha. ajuste, vi gjorde tacos hos lukas igår med, och ja det blev ju som det blev..! ;)


kolla min bögs blogg

alla som är coola kollar min bögbabes blogg! för hon är så jävla bra, och så jävla funny. ni ska bara veta! älskar dig min finaste, puss!
(hennes blogg håller på att göras om, därför den är ful. hehe! =D)

http://ebbaviktorianilsson.blogg.se/
http://ebbaviktorianilsson.blogg.se/
http://ebbaviktorianilsson.blogg.se/
http://ebbaviktorianilsson.blogg.se/
http://ebbaviktorianilsson.blogg.se/
http://ebbaviktorianilsson.blogg.se/
http://ebbaviktorianilsson.blogg.se/



hos min superbög!

hejhej kom till ebba för typ 20 minuter sen. nu sminkar hon sig med MITT smink haha.. nae men hon är min bög så det gör inge vafan! =)
om ett tag drar vi och träffar lukas och axel kåtmark trevligttrevligt! får se om vi sover hos ebba eller lukas. vi hörs senare iaf, puss!

finast bögbabe


kom precis hem, emma i tidningen =)

kom precis hem från stan, tog bussen hem. blev itne riktigt som linnea och jag tänkt oss hehe, dessutom fick hon damp sen också, och jag menar det verkliegn. haha shit. aja, på stan hittade vi östgötatidningen där emma var på förstasidan, och så hade dom intervjuat henne också. så läste det och det var väl ltie små intressant hehe! ;)
kolla in hennes blogg med! dessutom fyllde hon 15 igår så grattis till henne i efterskott, och grattis till emma nummer 2 som fyller 14 idag! =) och varsågod för en fin sång i matsalen haha! ;)




sticker till stan

hejhej kom hem för ett tag sen, har ätit och så nu. måste tyvärr dra ner till station nu igen för att möta linnea, vi ska till stan och fixa en sak. när jag kommer hem sen ska jag packa, drar till strålsnäs sen. sover hos ebba tror jag, annars sover vi hos lukas får se! =)
haha ajuste, lovade anna att skriva att hon är bäst! vi skulle göra en saga, eller ja göra en modern askungen saga idag i skolan. jag och anna var en grupp, och ja.. den blev fan bäst! ;) i promise, anna anka, joe labero, justin timberlake och ja allt va det nu var.. haha aja, hörs senare! =D


dagens outfit




grattis till er!

måste väl ta och säga grattis till tobbe som fyllde 14 och alexander som fyllde 16 igår, och sedan grattis till ebba d som fyller 14 idag. så grattis till er! =)
nu har jag precis käkat en chokladboll, för det är chokladbollsdagen eller nått idag tror jag? haha aja, dessutom åt jag ett äpple för att vara duktig! nu ska jag nog ta en dusch så jag blir lite fräsch, jag menar jag solade ju förut och så!

söt film på mig och ebba sen i helgen! ;) ni får se mig i hotpants, wow!


få gratis kläder och mycket mer.

marabou polka?!

marabou polka är väl den nyaste av alla marabou-choklad som finns? smakade den igår och fyfan säger jag bara! dom flesta verkar ju verkligen tycka om den, men det gjorde jag verkligen inte. inget jag rekommenderar precis haha! =)





håller mig till marabou gräddnougat haha! =)♥


ny header & design!

har inte uppdaterat något nu på ett tag, det är för nathalie har gjort en ny header, satt in den och ändrat lite med designen. det blev ju skitsnyggt eller vad säger ni?! =D
jag tycker det blev jättebra iallafall, så tack så mycket nathalie!


tack till er som röstat! =)

tack till alla som röstat på mig i josefine foxmans "gästbloggar-tävling". hon utser vinnaren ikväll och jag hoppas verkligen det blir jag, för det skulle verkligen vara superkul! =) så tack till alla som har röstat på mig, jättesnällt av er!  ni vet att jag älskar er! ;)♥



tack till er och till alla andra med såklart!


svar på kommentar



förut har jag för det mesta solat på träningsstudion! det är helt okej faktiskt, bra pris och så. har testat lite andra med. men idag solade jag i stan, bredvid kebab house, solakuten tror jag det heter. det var faktiskt skitbra! man får dock betala en del men det är det värt kan jag lova! ;)

dagens outfit =)

linne - JC
kjol - GinaTricot
strumpbyxor - KappAhl
väska - Åhlens
skor - DinSko, lacoste


har solat

hejhej kom precis kommit hem. var först och chillade galet med eddie ett tag, alltid lika trevligt att snacka med han. han är allvarlig när han borde vara det och är dum i huvet när han borde, dvs hela tiden haha! =) men sedan kom mor och syster och hämtade mig på station, så stack jag och syster och solade! =) testade ett nytt solarium, skitbra faktiskt.
imorgon är det sista dagen, sedan är vi lediga torsdag-tisdag, skönt! ;)


lee stafford värmespray!

känner mig tvungen att tipsa om denna haha! men värmesprayen från lee stafford är fan kanon! den fungerar verkligen, man får itne slitet hår (iaf absolut inte lika lätt), det går lättare att platta, och det håller sig platt hela dagen utan att man behöver hårspray!
så för er som plattar håret och inte vill ha slitet hår, köp värmespray från lee stafford! ;) ett bra tips.
finns på kicks för ca 80:-


ingen uppdatering!

förlåt för ingen uppdatering men haft fullt upp! engelskaprov i skolan, gick väl helt OK! efter så hängde andré med mig hem, vi var hos mig sedan kom eddie till mig också. vi stack ner till station och mötte linnea och becka och fixade lite saker och åt glass! ;) mums! sedan stack jag andré och eddie hem till mig igen, kollade på film och så. sedan åkte andré hem och jag och eddie åkte till coop och köpte ballerina kladdkaka, så jävla gött! hehe. ;) sedan åkte vi hem till mig, hämtade löshåret och cykeln, så skjutsa jag hem eddie. och sedan åkte jag ända till prästgårds för att lämna mitt löshår till emilia, så snäll jag är !=) hehe, puss!
klicka här för att rösta på mig till josefine foxmans gästbloggstävling! det är om att börja gästblogga hos henne, jag vill verkligen göra det så tycker ni jag skulle passa så rösta gärna! =) puss



måste städa, allt är ebbas fel =(

allt är ebbas fel, precis allt! haha nae ska inte vara dum mot min kära bög nu. men det ser ut som en bomb slått ner i mitt rum eller nått så måste verkligen städa nu! ditt fel ebba! =(






svar på muppkommentar



haha nej tobbe är inte min kusin! han är en kompis i min skola, han och jag är lika gamla. egentligen är jag lika kort osm han, jag var bara glad att blev längre än han när jag hade klackar! =)
om ni har någon fråga så är det bara att kommentera något inlägg så svarar jag på det!


justin bieber

måste erkänna att jag också är ett av justin biebers stora fan. haha, men är ju hur söt som helst som sjunger som.. jag vet inte vad! men jag dör på han, så jävla söt! =(




haha bjuder!

plattade håret för en stund sen, och drog på mig lite smink, tog bort det andra förut. just nu sitter jag i fåtöljen och lyssnar på musik, trevligt. har inga planer för morgondagen, har inga läxor eller nått. så ska nog dra ut och springa och sola solarium. behövs båda två så aa. ajuste, jag har oförberett engelskaprov imorgon med, sug. kommer faila haha puss!

langar gulligull bilder på mig och lukas!



klänningen och skorna..

.. till avslutningen, komma ni inte få se fören avslutningen! ;d haha, inte så kul om alla har likadan så skiter i att visa det då! =)
men är riktigt nöjd iallafall. nu blir det bara att dejta solariet som fan!


bilder från helgen












nu jävlar

nu jävlar blir det uppdatering haha! aja detta har hänt;

fredag: åkte jag till ebbis efter skolan, köpte dricka och chips på vägen. vi myste kollade på film och så, sedan kom lukas. och så var diana med oss (ebbas storsyster som för övrigt är jättesnäll). vi kollade på massor gamla barnfilmer osv. var ute lite och chillade galet. sedan så sov jag ebba och lukas i samma säng, haha, jag låg i mitten och blev lite pannkaka med det var riktigt mysigt!

lördag: låg och vaknade hela natten, men vaknade sedan vid 11. ebba duschade och sedan jag, så fixade vi oss och lukas låg och kollade på film haha.
sedan vid 3 blev ebba och jag hämtade av mor så skjutsade hon oss till ivar! vi chillade galet, kollade på tv och så. skitkul att träffa han!
när vi kom hem stack jag och ebba ut och träffade lite trevligt folk, sedan hyrde filmen "are we done yet?" och käkade donken

söndag: ebba sov hos mig, sedan vid 11 åkte jag ebba och pappsen in till linköping och köpte skolavslutningsklänning och skor till mig! jättetrevligt.
nu har vi precis sett klart på filmen och ska fixa lite snart.


uppdaterar imorn

idag har jag varit översocial med mina medmänniskor (och ebba haha), nae men vi har precis ätit donken och ska kolla på film nu. imorgon uppdaterar jag inte fören vid 3 för hon jag och pappa drar in till linköping och köper skolavslutningsklänning till mig. så vi hörs, pusspuss.


hos ivar =D


Jag älskar cecii!

Hejsan.
Nu är det faktist ebba som skriver. & ajg är bara för bra, trötts att jag är halv sjuk, men jag vill bara skirva att min bög som inte skirver här just nu. Höhö. Nu är lukas & cec här dåva hos mig & vi chillar, de sover här & jaja, de är skit varmt i mitt rum. Men nu vill dom kolla på pippi :s. hehe:)

& såvavav, alla kan klla in min blogg, Ttryck HÄR!

Jag älskar cec, bara så att ni vet det.

dagens outfit




blev inga plättar, gjorde en sån här ist..


hemma nu

hejhej har precis kommit hem. var på station med linnea en stund förut och fixade lite. nu väntar jag på att mamma ska komma hem med plättar, mjölk och om hon hittar sprutgrädde utan laktos, haha! det suger att inte kunna äta sånt. okej ska sluta tjata om det! =) ebba är kräksjuk men ska sova hos henne inatt ändå för att ta hand om korven. vi hörs senare, puss!

är abra lite stolt att jag var längre än tobbe! =D haha

ska pluggish och ätish

haha nolife typ! ;) naedå mitt liv är på topp, så nu ska jag gå och va lite social med mina medmänniskor var det tänkt! =) eller ska vara social med matteboken, har läxa tills imorgon, dessutom ska jag äta. och en sak bara; fyfan vad min mjölk är äcklig! har ju blivit allergisk mot mjölk och allt vad det nu är, så min nya mjölk smakar skit, synd om mig ju! =(



skit! =(

mina tankar just nu

okej detta är till för alla, speciellt till er som dömer mig innan ni träffat mig!
det är massor som dömmer mig till hora, slampa, bitch, som skitdryg, osv innan ni ens träffat mig. förstår egentligen inte. jag kan säga såhär: jag är hur snäll som helst mot mina vänner och dom jag tycker om, men mot dom som antingen är taskig mot mig eller mina vänner är jag iskall emot. och nej jag dömer inte folk innan jag lärt känna någon, och jag hatar inte någon utan anledning.
jag är 14 år, herregud var tror ni om mig egentligen? jag är som vilken annan tonåring. jag har mycket rykten osv men det är för jag har valt att vara mig själv. vissa vågar inte det, jag tycker det är skitfegt. men jag vågar det, jag står för vem jag är, jag är inte rädd att berätta om mig själv och om vad jag gjort och vad jag blivit utsatt för. asså man lever bara 1 gång, så varför inte bara leva livet då? det är precis det jag gör, och det är så jävla underbart ska ni veta!
jag har den underbaraste och roligaste familjen man kan ha, jag svär. om ni lär känna mig kan jag lova att ni kommer tycka att jag är galen! på riktigt haha! och jag har dom absolut bästa vännerna man kan ha! dom bästa, galnaste, roligaste och helt klart underbaraste! visst jag har förlorat vänner, vissa är mitt fel och vissa inte. jag saknar vissa, speciellt en. en av dom bästa vännerna jag haft i mitt liv. vi har kännt varann snart ett år, och jag har aldrig haft så kul med nån person som just hon.
men vafan, man lever som sagt bara en gång. så tänk framåt och inte bakåt. och var glad och lev livet! och framförallt; var dig själv, och döm inte folk!


älskar er

älskar er 3 varv runt jorden och tillbaka igen! jag är världens lyckligaste för jag har er!






brunkräms tips

ja ni ville ju ha lite skönhetstips så varför inte tipsa om mina två favorit brunkrämer?

den första är miracle touch från max factor. min absoluta favorit, den bästa jag använt! dock beror det ju på vad man har för hudtyp osv men för mig funkar den riktigt bra. håller väldigt länge, alltså man behöver inte köpa ny ofta, och den sitter kvar hela dagen. väldigt billig också, kostar ca 170:-.



och nu min andra favorit, pure liquid mineral från maybelline. funkar också skitbra faktiskt. och om man har problem med acne/finnar så är den här verkligen nått att rekomendera, då den täcker väldigt bra, och håller väldigt bra. tar dock slut ganska snabbt. kostar runt 160:- har jag för mig.



båda finns att köpa på kicks!

fina pics

nu har linnea precis åkt hem. jag har fått vara hennes modell haha, men dom bilderna lägger jag verkligen inte upp! ;) blir lite andra bilder istället. dessutom har jag bara mascara på bilderna så ser lite smått blek ut haha!
aja, imorgon sticker jag till strålsnäs direkt efter skolan och sover hos ebba, mysigt!

fick inte lägga upp på skitungen linnea!




äckelbild! hahahah jag bjuder!

är med linnea

hejhej kom precis hem från stan. nu sitter jag här med linnea och hon har nyss gjort chokladpudding! tjockt. nae, men vi gjorde i princip inget på stan, eller jag hängde med henne till frisören för att beställa tid och lite skit. sen har vi bara chillat runt! me nu ska jag va social, puss! =D



haha söt, linnea vägra va med så ja... flumbild!

dagens outfit

hejhej, sitter och dricker oboy med grädde! dessutom har jag blivit laktos allergiker så min kjölk smakar skit, så man måste typ dricka oboy för det ska smaka gott! haha, dessutom ska jag konfimera mig! skittråkigt med why not!  aja dagens outfit iaf.


ska trippla håret/dagens outfit

ska trippla håret nu, tänkte att jag kunde vara lite duktig att fixa mig till skolan imorgon. jag menar, jag gör ju aldrig det! går runt som en jävla lodis som ebba kallar det haha! nej men typ jogging och bulle på huvet eller nått! okej inte jämt men aa ni fattar.
här är dagens outfit iaf, ni tyckte ju jag skulle lägga upp det! klär mig som sagt aldrig i något speciellt när det är skola, men men, everything for you! =)


hemma från bx

hejhej, kom hem från boxholm precis, har varit hos ebba. eller hon mötte mig vid tåget så gick vi och mötte lukas och axel, trevligt eller vad säger ni? ;) haha, men så gick vi till ebba och käkade, och så kom ida! det var ju trevligt. nej men jag fattar inte hur ebba kan va så dum i huvet som hon är, haha älskar dig bögbabe!
sen fick jag skjuts av ida på moppen till tåget, haha sexy moppe! =)




precis vaknat

haha tja, har precis vaknat. gick och la mig typ vid 5-tiden, iof ringde ebba och tjatade på mig ett tag men fick lägga på till slut haha. sedan ringde eddie den lilla skiten och väckte mig vid 9-tiden. aja, nu har jag precis ätit och mamma och jag har kommit fram till att jag är allergisk mot mjölk! haha eller enligt oss, vi ska se till så jag får göra nått jävla test eller nått! iaf så skulle jag göra varm oboy förut, och så smart som jag är så spillde jag ut varm mjölk över hela golvet haha, typiskt mig!
men nu ska jag sova igen, puss! =D

dagens hiss & diss!


kollat på film

precis kollat på film, blev bröllopsfotografen. och min mage har inte blivit bättre än, fyfan alltså! börja sammarbeta med mig! =( haha, aja, ska väl ta och äta något och se om det blir bättre så hörs vi senare med "dagens hiss & diss"!


2 filmer sen i helgen

lillalilla eddie, haha.





klicka här och blir medlem, bara fylla i korrekta uppgifter och sedan får du  hem gratis skor! hur lätt som helst!

vad ska jag skriva om?

funderar lite på vad jag ska skriva om på min blogg. jag menar, vad vill ni läsa om? ska jag lägga upp dagens oufit och facelook varje dag? lägga ut lite skönhetstips osv..? eller ska jag skriva mera om vad jag gör? eller vad ska jag skriva om och vad ska jag förändrar/förbättra?
ni får kommentera vad ni tycker så gör jag allt för att det ska bli bättre, det är ju trots allt ni som läser min blogg! =)



bäst haha! =D


kom hem precis

hejhej kom hem från skolan precis. har skitont i magen, seriöst, både jag och linnea fick det efter vi hade ätit frukost haha! aja, nu sitter jag och kollar på film och äter risifrutti, aldrig gillat det och kommer aldrig göra heller, men kan inte äta något annat så!
måste bara lägga in 2 stekarbilder på mig och ebba sen i helgen! ;)




tredje gången gillt? haha

hej alla snygga och fula. sitter och kollar på tv med pappsen nu, ska sticka och möta linnea om en halvtimme. hon har missat 2 tåg på raken, så tredje gången gillt eller vad säger ni? haha idiot är hon! ;) haha iaf, på torsdag sticker jag till boxholm och träffar ebba lukas och axel, och på lördag blir det motala och träffa almedina! var ju ett tag sen sist så det blir nog trevlgit! =)
aja, vi hörs. puss!





vi måste ses snart biffen, saknar dig!

haha eddie!

haha måste bara lägga upp denna bild på eddie! dagen innan valborg när det var nått skit i klämman, och vi hade kockosbollskrig, haha shit vad kul! det tog ett tag att få ur allt mitt ur håret men men! =D haha!


kollat på film med plutten

hejhej, nu har jag och baby precis kollat på sandor slash ida, skitbra! seriöst. dessutom har jag snackat med andré, och ja de gick som det gick. vi ska iallafall ses på onsdag, så det blir väl som det blir. aja, vill be om ursäkt till alla som är inblandade, jag vet att jag gjort fel haha, fatta inte vad som var kul men men. förlåt everbody.

jag och ebbis sticker till tåget om 2 timmar, så möter jag linnea i mjölby för hon sover hos mig inatt, mysigt! så blir det väl att dra till skolan imorgon, ska va med eddie och bolla efter med trevligt! aja, vi hörs väl senare, puss!



ofixade och söta =D

i boxholm hos ebba

hejhej, inte bloggat nått vet. har inte orkat haha slö. men igår var jag och ebba och kollade på bollas match med eddie och några. sedan gick vi och mötte emma, och så snackade vi med henne och lite. a, sen stack vi till bolla och var med han och eddie. sen åkte ebba hem och då gick vi och mötte elin, haha fyfan vad kul det var alltså! ;)
idag har jag varit hemma från skolan, men drog till boxholm för nån timme sen och nu är jag hos ebbis och hon lagar hamburgare åt oss! =D


älsklingsbög! <3

när vi var i linköping.

ebba: hallå cec, det här kanske låter bögigt men måste säga det..
cec: vadå? säg!
ebba: men du är en sån jävla bra vän!
cec: varför?
ebba: haha jag vet inte!
cec: jaha. men vafan, det är du med älsklingsbög!

haha dryg jag är! aja, sen stod vi och bögkramade varann på sko punkten, mysigt! =D


med ebbis

chacha, kom hem precis haha aja. nu ligger jag och ebbis i sängen och gör typ ingenting. vi ska inte sälja kläder som jag trodde haha, nej vi sks göra eller vafan ungen babblar om! haha, aja, får se vad som händer. ute var det iallafall skit trist, så vi åkte hem lika fort som vi kom ut.
imorgon dissar vi linköping tror jag, får köpa klänning nästa helg! vi ska träffa eddie vid station och dra in till mantorp och kolla på bollas match, och sen va med dom. trevligt! =) va med tre stycken p12:or haha, eller p13 men men! =)



om man gör detta kan man missa tåg! =D hhaha ebba och jag lyckas alltid!

med ebbis

hejhej kom hem precis. vi missade 2 tåg i sträck haha.. och dom går bara 1 gång i timmen på helgerna med, lyckat säger jag bara! aja, vi har ätit donken ofc, letat skor i typ 283467238 timmar, och träffat emma och andrea, trevligt jadå.
köpte ett par skor sen till slut iaf också.











köpte dom här! =)

outfit och facelook

orkar fan ingenting känns det som! aja, har fixat mig lite snabbt nu. så om en timme ungefär så får jag träffa ebba! typ 3 veckor sen sist, fy! =(eller jag träffade ebba och sofia en snabbis när jag och linnea var i linköping förra veckan! aja, jag ska köpa skor, sen ska vi chilla pung på donken ofc! ett måste när jag är i linköping, även om det finns i mjölby med haha, aja!
uppdaterar nog inte igen fören ikväll, för direkt efter linköping skjutsar pappa upp mig och ebba ill södragårn. för eddie ska spela match, och vi lovade att kolla på den med bolla! =)

 

grattis amanda och ludvig!

var på cykeltur med syster förut haha, hon skulle hämta nått i stan och jag var snäll och hängde med. aja, nu fixar jag mig, blir att åka in till linköping om typ 2 timmar. dessutom är jag ensam hemma nu, eftersom resten av la familia redan är där, så bara att komma hit! ;) haha.
aja, grattis till ludvig som fyllde 14 igår, och grattis till amanda som blir 16 idag! love u guys!


massor bilder

idag ska jag till linköping med ebba och köpa skor! imorgon kommer jag och pappa åka till linköping med, och köpa skolavslutningsklänning! trevligt.
aja, här kommer lite bilder från i torsdags!


från temadagen i torsdags, ladda upp bilden för hämnd på amanda!

bilder från valborgskvällen eller vad man säger, i torsdags!










HAHA jag blev sur på eddie! xD
fast fick tallbaka ungefär likadant..

TACK FÖR EN SKITBRA VALBORG

hejhej nu har jag vaknat, blev hämtad vid 12 inatt, och först skjutsade vi hem elin sen åkte jag och pappa och köpte donken haha, sen hem. aja, fixade mig hos andré igår, sen kom joline. så stack vi ut och mötte eddie bolla och rasmus. sen gjorde vi lite skit, så stack vi till linn senare på kvällen. där var det skitmycket folk! bla elin amanda julia ebba emma andrea vigge edwin jakob andreas pontus adam macke och alla möjliga! kommer inte ihåg alla! aja, det var faktiskt skitkul, eller ja det mesta iaf.. aja, man ska tänka positivt, så förlåt andré!
aja detta hann jag med under kvällen: dejta linns toalett, springa spåret med joline, gråta, dansa som fan, få 3 valborgshångel, köra sanning/konsekvens på konstgräsplanen, rida på puttes rygg, och massor mer!



har inga bilder tyvärr, glömde ta med mig kameran. men ska fråga ebba om lite bilder hihi! =)

RSS 2.0