fredag imorgon!

var bara tvungen att göra ett inlägg till, imorgon = helg = festa! fetinghiss på det! ♥
ewe sara nina och jennifer jag hoppas verkligen ni kommer till mjölby imorgon (a)

frågestund!


simon har precis åkt

sådär nu är jag ensam igen. linda åkte hem strax innan 7 förut, och felicia stack nån timme senare för att träffa antonio.
så jag lisa alex och simon satt och kolla på hockey och myste medan filmen laddades ner, efter det kollade vi på panamoral activity, eller lisa och alex stack efter halva filmen. och nu har jag precis sagt hejdå till simon! han börjar praoa nästa vecka med, jag som är så van att träffa honom i skolan varje dag, buhu! =(♥
btw ni får se håret imorgon, ska klippa mig då också!

frågestund!


färgar håret!

kom precis hem från stan, har ätit på kebab house och fixat lite saker med felicia och linda och lite sånt. köpte hårfärg med, så felicia och linda håller på att färga håret på mig nu!
simon alex kommer ikväll sen med. uppdaterar med resultat också sen.



frågestund!

donken!

mami kom hem med donken och ett par nya strumpbyxor till mig förut, haha! men det är ju gött. =)
idag har jag iallfall gjort absolut ingenting! eller jo jag har pluggat, och tog en paus i pluggandet förut med och kollade på film. kollade på sanning eller konsekvens.
nu ska jag trippla håret iaf, puss!


blev trött på den förra headern. så gjorde en ny lite fort!

frågestund

frågestund!

var ett tag sedan jag hade det sist, så nu kör vi på det igen! ;)
fråga vad som helst, svarar på iprincip allting!


godmorgon

godmorgon,godmorgon,godmorgon. antar att dom flesta sitter i skolan nu, men inte jag. =) jag sitter frmaför tven och äter godis, ska ta och plugga snart med. har ju mitt första prov i 8an imorgon! i SO, har matte nästa vecka tror jag(?)
aja, vi hörs senare. puss!


min blogg fyller 1 år!



grattis?! =D

svar på kommentar



svar: okej vart ska jag börja?..
okej. dom första gångerna jag var på vårdcentralen var det för en sak jag inte får säga haha. och idag när jag var där skulle vi kolla upp mina alleriger mot laktos och gluten, dvs att jag inte tål mjölk- eller mjölprodukter, och så tog jag blodprov mot det. och så skulle vi kolla mina lungor sen jag svimmade på idrottsdagen.
nästa gång jag ska dit ska jag springa, för att få upp min puls så dom kan kolla mina lungor, och så ska jag få reda på svaren från blodproven.
och när jag var på sjukhuset i motala senast var jag hos gynekologen.
så där har ni ett svar, inget konstigt med det. =)

väntar på simon

jag och simon kollade på film förut, sedan skulle han hem och fixa något. och nu kommer han tillbaka när som helst. och då åker vi till åtvidaberg och kollar på fotboll. =)
blir ingen skola för mig imorgon! ;)


uttråkade

"peace jao!" HAHAH


humor kallas det ja




dagens outfit


var på vårdcentralen förut

och just det, var på värdcentralen förut. fick ta blodprov och massor skit, satt och grät och krama sönder mammas hand, haha.. får iallafall svar från blodproven i veckan hoppas jag på! aja, ska springa nån gång i veckan eller nästa vecka så ska dom kolla min astma, och så ska jag till en dietist snart med.
och så ska jag göra en 24 behandling för en sak också.
suck, det verkar som om jag har cancer eller något?.. jag typ bor på sjukhuset och vårdcentralen..


sluta för 40 min sen typ

slutade för ungefär 40 minuter sen, är hemma hos mig med linda och felicia som sitter och äter upp min mat nu. ska kolla på film snart, så kommer simon till mig vid 2 när han slutar. blir åtvidaberg och kolla på fotboll ikväll med simon och pappa!



gammal bild på simon ante och felicia =D

godmorgon/lisa här

godmorgon, sitter på golvet och dricker varm oboy och kollar när lisa fixar sig haha. ska till stadsbibloteket direkt idag, sedan sticker jag till vårdcentralen och möter mamma, ska kolla upp lite olika saker. tex mina lungor, laktos och lite annat.
ikväll åker jag simon och pappa till åtvidaberg och kollar på fotboll med! hörs vid halv12, när jag slutar.


älskar dig!

med erik simon och linda!

är hos mig med erik simon och linda. =) var på stan med linda och lisa innan och fixa en sak, hihi. vi sticker nog ut igen sen. så vi hörs senare. puss!


tummen upp!


hemma!

hemma från en galen dag! har åkt bil med erik simon alex och kenny. varit på donken, åkt moppe, kollat på film och massor annat! var även med lisa och felicia med. =)
och sara kom hem från kreta, och kom till mjölby för ett par timmar sedan! får träffa henne imorgon, iiiiih längtar! och så kom lisa hem från stockholm i morse, och linda kom hem från växjö idag! blir underbart att få träffa alla igen! =D



fin bild på erik, på tåget när vi åkte till tranås i fredags.

ska ut med simon erik alex och lisa

snart kommer simon erik alex och lisa och hämtar mig, vi tar en promenad ner till stan och sedan chillar vi nog hem till mig och bara tar det lugnt antar jag! och felicia ring mig när du ser detta. puss!



saknar dig linda, kom hem nu!

med simon och felicia

åkte till felicia förut, men är hos mig med henne och simon nu. sticker ut snart och festar. hörs imorgon puss =D



schnygggg =)

det jag fick/köpte





+ leggings. tack mami och papi, älskar er! ♥

hemma från linköping

kom hem från linköping precis. blev en riktig familjedag idag! ;) haha, aja. trevligt var det iallafall. och eftersom jag ska få en ny mobil gratis av sony ericsson så kommer jag inte få den fören om 2-3 veckor. men jag har en annan så länge.
snart kommer felicia btw!


grattis erik!

grattis världens bästa erik på 14årsdagen! ♥


idag!

godmorgon och så. nu ska jag fixa mig, åker in till linköping med la familia sen. ska införskaffa en ny mobil och ny vinterjacka! asnaijs!
sen efter det kommer simon och erik hit, får se vad vi hittar på. puss!



sen vi var i tranås igår, rip anton antmar ♥

kom hem nyss

kom hem precis, varit och festat i gula stugan. men var ganska dött så jag alex och simon drog till ella och fixa plåster till simon, pucko. och sen har vi gjort lite allt möjligt, med har varit en rolig kväll iallafall!
















partymusik


hos felicia

hejhej är hemma hos felicia nu! och vi har varit i småland ett tag med simon och erik idag, och småland=tranås! haha, vi var där ett tag och gjorde absolut ingenting, så nu hamna jag och felicia här.
vi ska hem till mig sen och äta, sedan sticker vi till stugan och festar lite med bästa partyfolket! =) sen hänger simon med mig hem, ha en bra kväll. bloggar mer senare!

ska kolla film med linda och felicia nu


sjukhuset igår!

glömde helt bort att skriva det, men igår kom mami och hämtade mig i skolan och vi åkte in till motala sjukhus. det gick jättebra!
och på tisdag ska jag till vårdcentralen.


världens bästa vänner


felicia ånbring ♥


linda kjellberg



lisa emilson



emilia orre



sara axelsson

och sara kom hem, saknar dig!

yes

sa precis hejdå till felicia ante och simon. ♥ dom kom hit förut, men vi gick ut direkt. eller ja till felicia, och sedan ut. sen tillbaka hit, och så yrade jag och simon så vi tappade bort ante och felicia? wierd iknow! haha aja, vi kom hem till mig igen till slut. bara hade det mysigt. =)
min blogg suger just nu, vet inte vad jag ska skriva om. så ja.. VAD SKA JAG SKRIVA OM?!


grattis baby!

www.sannawenngren.blogg.se


sitter med färg i håret

och felicia sitter bredvid mig och pluggar! fett coolt, simon och ante kommer snart med. puss!


hemma med felicia och ante

hejhej, är hemma nu med ante och felicia, snart kommer simon också. och sen ska felicia färga håret på mig, ljusa slingor blir det!


hos felicia

är hemma hos felicia nu, vi slutade för en timme sen ungefär. nu ska vi äta pizza så sticker vi ner till stan med mami ånbring sen. ska färga håret idag med, mörkbrunt eller ljusa slingor?



håltimma =D

sitter hemma hos mig med felicia och linda, och äter godis och nutella!
vi börjar om typ 50 minuter igen sen, och sedan slutar vi! då hänger jag med felicia och hennes mamma till stan och sen träffar vi simon och antonio, ha det bra.



älskar er!

jag och emilia!

jag längst ut, och emilia längst in till skåpet. haha ja, såhär kul har man i lagman. visst är vi snygga? =)


dagens outfit

mobilbild=sug


de jag köpte

hittade typ ingenting men men lite blev det iallfall! + att jag köpte världens största godispåse och 3 drickor, och donken och lite annat sån där "skit". ;)






hemma

hejhej, var på um vid 1 idag, träffade även melinda där. det gick jättebra, efter det gick jag och felicia och mötte linda. sedan tog vi tåget till linköping, åt donken och shoppade och lite såntdär. görkul! älskar er tjejer. när vi kom hem från linköping träffade vi simon och antonio ett tag med! ♥
imorgon blir det skola tyvärr, menmen!


tjena

hejhej, jag och felicia vakna för ett tag sen, har ätit och så nu. somna vid halv 3 inatt ungefär!
vi var iaf ute med simon l och ante igårkväll, trevligt! =) men jag ska till um snart, och efter det sticker jag felicia och linda och shoppar!

vart på stan

har vart på stan med felicia ante och simon, sen träffade vi emilia love och amanda en stund också. men nu sitter vi och äter hemma hos felicia, hon och jag. sticker ut sen tror jag, studiedag imorgon med. yeah! =D

hos ffelicia

kom hit för ett tag sen, och nu ska vi ner till stan och chilla pungar med annat trevligt folk! =D
haha så som vi har skrivit på felicia, så skrev vi på alla hos figge i fredags. haha görkul! =D

danslåtar

bästa danslåtarna, haha =D




bästa danskompisar!

måste nog säga att ewe och sara är mina bästa dans- och festkompisar! =D haha, festa är det bästa som finns! speciellt när man har härligt folk att dansa med! yeah, i love it! ♥






cecilia lillen karlsson @ fb

kolla bara..


hej =D

godmorgon! nu har jag och lisa precis ätit en big frukost, och ska vi fixa oss för att sedan sticka ut antar jag!
igår spenderade vi kvällen hemma hos antonio, så kom vi hem vid strax innan 1. men det var verkligen superkul! bland dom roligaste festerna hos han, enligt mig haha! ;)
tack till alla som var där! =D♥



och nu sitter sara på ett plan till kreta med! =( miss u!

ikväll

ja, jag är kort!


med lisa!

lisa och jag kollade på film förut, blev old dogs! haha den tröttnar man aldrig på! ;)
men nu har vi party playlisten på och håller på att fixa oss! smink, hår, kläder osv.. och snart ska vi äta lite innan vi sticker och möter nina och jennifer, så drar vi oss ut till ante och festar!


fint? näääe, nu ska jag städa




måste bara säga att nina, ewe, victoria, isabel, jennifer, sara, rebecca, malin och frida är förjävligt härliga brudar! och så är hela högen från skänninge med. =D♥

här är deras bloggar:

http://ewelinann.blogg.se/
http://viickanbus.blogg.se/
http://isabelsplace.devote.se/
http://jennifersjosteeen.blogg.se/
http://busbengtsson.blogg.se/

http://maliinpettersson.blogg.se/

tror inte att jag glömt någon. =)

bilder från tjejkvällen igår

hade inte med kameran till figge så blev inga bilder därifrån















tack för kvällen tjejer! ni är dom absolut bästa vännerna som finns, + linda såklart!
älskar er! ♥

varit på stan

var på stan med mamma, kom hem nyss. köpte en bh bara. snart kommer lisa hit också!


godmorgon!

hejhej, vaknade nyss typ. grym kväll/natt igår! när mina tjejer var här, skrek vi singstar haha. hade jättekul, men sen vid 9 åkte vi till figge, och sa hejdå till min kära sara! hos figge var det också superkul, inget depp inte. och så var det jättehärligt folk med!
ikväll kör vi igen, i stugan tror jag. och så sover lisa hos mig också! bilder från igår kommer sen, ska till stan med mammsen när jag fixat mig.
men tack för igår!


haha grym låt! ;)

kvällens outfit!

fick ett par jeansleggings av sara som var försmå av henne. iiiih! (a)♥


kvällen!

vid 7 kommer sara och lisa hit, felicia är redan här. vi stack ner på stan en liten stund förut. men ikväll ska vi vara hos mig, sjunga singstar och såntdär. sen drar vi på ferre hos figge! uppdaterar väl med outfit sen kanske. =)


it's all about me






fail felicia, FAIL


fotograf = felicia





här har ni världens gulligaste sara som åker till kreta på söndag! ♥



sara jag lisa och emilia =D



i gonna miss u baby!



lunch = hemkörning av lundbys pizza =D

cec + idrottsdag = svimma

ja som sagt! men hoppade längdhopp och sprang 100 m. det gick väl helt okej. men på finalen i 100m skulle ju jag va med, haha inte för jag ville det men men. efter målet tappa jag andan och fick upp lunchen i munnen, mysigt? nae. och sen efter ett varv på 800 meter svimmar jag NÄSTAN. jag svimma inte ok? =D
men pappa hämtade iaf mig och felicia, så nu mår jag ganska bra! får väl tacka alla som hjälpte mig. minns inte riktigt vilka men felicia, sara, linda, sanna, marie och lärarna. =)



en bild på mig och erik! kommer bilder oså från dagen snart. =)

godmorgon!

min mamma har flätat mitt hår (HAHA låter som en barnunge..) och bett mig äta en stadig frukost. blev yoghurt och varm oboy med vispgrädde! äter alltid bra frukost annars, och idag är det ju fredag. då borde man få äta nått gott! =D haha


hihi

jag: mamma kom så ska jag visa dig på tv vad jag vill ha i julklapp
mamma: haha är det en tjej?..


helgen då!

detta händer i helgen då:


fredag: tjejkväll hos mig, film, sing star och såntdär. linda åker till växjö.

lördag: ferre hos emilia! lisa sover här

söndag: ferre, vet inte vart än men någonstans blir det allt kan jag lova! ;) sara åker till kreta.

måndag: linda kommer hem! hon hänger med mig till um.


grattis stumpan!

idag fyller min käraste mathilda holmqvist 15 år! hoppas du haft en görbra dag! love you.


det jag köpte dårå


schnyyyyyyygga


hemma

är hemma nu, sitter och äter nutella haha!
aja, jag och linda åkte till stan direkt efter skolan och mötte mami! köpte skor och en kalender. asså såna där joggingskor, har ju idrottsdag imorgon *suck*.. aja, jag ska vara med på 800 m, 100 m och länghopp! får väl se hur det går. =)



bli frisk!

hej

är på nån tjejkvällsskit, görboooooooring. men kommer hem om ett tag. visar då vad jag har köpt idag!

fixa min blogg!

någon snäll liten själ som kan fixa min blogg!? typ HEADER och allt med KODER och såndär skit. någon!?!?!??! vem som helst som är bra på såntdär

jag skulle bli väldigt glad. bara höra av er till [email protected] och/eller kommentera inlägget

EMELIE!

bara för jag skulle träffa jonte så ringer såklart emelie till mig och berättar att hon är hos sin far i mjölby.. typiskt! men får se till att hinna träffa en helgen. hihi saknar henne superduper mycket! ♥ har ju inte kunnat träffa en på 15 dagar, jävla turkiet.. =(


wierd

satt och snacka med jonte på msn samtidigt som jag gör ett test på facebook. och ja, vad tror ni inte svaret blir då? haha fett wierd..
dessutom ska jag till jonte om en stund med, läskigt. =(


braaaaa

och ja det är en tjej som sjunger!






chokladpudding

har precis gjort chokladpudding till mig och min syster! jag är såhäääär snäll.
haha måste bara säga en sak om skolan, idag när vi hade engelska skulle vi läsa en jättelång text om world trate center. jag och linda satt och höll varann i hand och nästan grät! haha så sorgligt. =(

men vet ni vad jag ska göra idag? absolut ingenting! bara ta det lugnt, hur skönt som helst. tar det ju aldrig lugnt nu för tiden. det är alltid kompisar hit och dit, läxor hit och dit, fester hit och dit, stan hit och det. osv.. kul det med såklart! men aja, nog tjatat om det. idag ska jag CHILLA!


dagens outfit och facelook

nu chillar jag iväg till skolan, så vi hörs efter det!
dagens outfit och facelook




festsugen!

festsugen som bara den! vet inte vad det är med mig, är det hela tiden! =D men det gör väl inget? taggar till ihelgen, är ju lediga på måndag så då kan man ju festa på söndag med, asnaijs ju!
på fredag har jag lite "tjejkväll" hemma hos mig. så felicia sara lisa ebba och ida kommer hit. vet inte om det kommer fler? bara höra av sig om ni vill komma! linda åker förövrigt till växjö på fredag.
aja, tagga till helgen som sagt, puss


--

ångra aldrig något, som någon gång fått dig att le




15 saker ni kanske inte visste om mig

1. jag ska operera min näsa när jag blir 18
2. jag och felicia ska flytta hemifrån tillsammans när vi blir 16
3. jag är bara 150 lång och har 35 i skostorlek



4. bearnaisesås är det godaste som finns!
5. jag måste alltid ha på musik när jag sitter vid datorn



6. jag hatar min kropp!
7. jag hatar att bli kär, för man blir alltid sårad någon gång
8. jag har alltid velat ha en bögkompis, asgrymt ju!
9. jag är knäpp
10. jag blir svartsjuk för allting, jättelätt
11. jag skrattar hela tiden! vare sig om jag är själv eller om jag är med någon
12. den personen som vet mest om mig är fanny



13. jag är lite av en perfektionist, vill att allt ska vara/göras på rätt sätt
14. jag måste göra saker hela tiden, jag kan aldrig sitta still
15. jag har världens bästa vänner!



rulltårta

felicia åkte precis, hon ska dansa! tråkigt men men, jag sitter iallafall och äter rulltårta! ;) ska vara hemma ikväll, orkar inte åka ner till stan och så regnar det också..
här är iaf en bra låt som linda är beroende av! =D


med felicia hos mig

hejhej, sluta för typ en halvtimme sen. hade först svenska, sen håltimma och då var jag linda och felicia hos mig, sen hade vi svenska igen och sen sluta vi!
men men, ska dra ut snart och surra lite!, haha. hörs pusspuss.


turkiet, spanien, kreta, blablabla...

emelie har kommit hem från turkiet, vigge åkte till spanien i helgen (skööönt), sara åker till kreta i helgen.
kul? nej. =(


blodprov och blablabla

kom hem för ett tag sen. mamma hämtade mig, felicia bor bara några hundra meter eller nått ifrån mig men men, hehe.. vi skulle ju träffa glader innan jag skulle sticka med, men idioten kom ju inte..

menmen, jag ska tydligen till vårdcentralen och ta blodprov på torsdag! kommer min mamma helt random och säger! shit, hatar sprutor och allt som håller till!
och på måndag nästa vecka ska jag till UM och göra nån skit, vet inte vad faktiskt haha, lite illa.. aja.
och på onsdag om en vecka ska jag till motala sjukhus på läkarundersökning! kul? nej det verkar som om jag är cp eller nått..
men en bra sak är att vi har studiedag på måndag! festa hela helgen kanske..?



älskar dig!

bilder från stan

träffade david =)







hos felicia

hejhej, sitter hos felicia nu och äter amerikanska pannkakor! görgött.
och senare kommer krister (hennes pappa) och ska lämna en kamera som felicia ska få. efter det åker vi ner till stan!

tjo

åkte till billy förut istället, där var även markus. vi chillade lite pungar och sådär. och kollade på film.
jag och markus åkte hem vid 9-halv 10, mötte även jonte carlsson på vägen hem, så snackade lite med han, trevligt. nu har jag precis duschat och ätit. och blir väl sängen snart. =)
dessutom har jag blåmärken över hela mina ben, sen i helgen och förra helgen. pain!



i love you!

haha jävla p12a..

haha ida knutsson skrev till mig på msn. och skickade denna bilden. nån random p12a som tydligen verkade tycka om mig. ja vad säger man? ;)


world trade center

igår var det exakt 9 år sedan terroristattacken i world trade center var.
11 september 2001.


min mobil!

fick tillbaka min mobil igår btw, kärlek! ♥♥


hemma

JAG VET att jag inte uppdaterat. tahah och? haha jag uppdaterar när jag vill, har tid och när jag känner för det så klaga inte.

aja, igår var jag ebba ida erik billy och markus hemma hos markus. erik billy och ida stack vi 12 tiden ungefär för idas tåg gick vid 1. och ebba somnade så jag och markus kollade på nån film(?) aja, jag och ebba stack hem vid 1 halv 2 nån gång.
idag har jag och ebba varit med erik billy och markus. och jag kom precis hem, ebba har åkt hem. och snart kommer erik och markus hit! trevliga killar de. =)



billy och erik

hej



är hos billy med erik ebba och markus nu, hörs ikväll pusspusspuss ♥

med linda och ebba!

är med ebba och linda. eller jag och linda hämtade precis ebba på station. ebba sover här inatt, och om ett tag kommer erik och billy hit med tror jag. och lite senare åker vi hem till linda och har lite mys där ikväll! =)


schnygg

säger väl som alla andra, snygg!



lika snygg nu som då! ;)


love

alla säger att vara kär är den bästa känslan
man att inte vara det är nog ännu bättre
och den värsta känslan är nog när man inte vet..



ensam hemma ikväll

nu kom min pappa hem med en godispåse till mig, gott! och snart åker mina päron till åtvidaberg(?)
så är ensam hemma ikväll! så om nån har lust att komma förbi en stund så är det bara göra det, annars ska jag bara ta det lugnt ikväll och kolla på film och så!


tack för igår!

tack för igår alla! skulle ju bli "mysfest" hos ante, men ja. det blev som det brukade! men det var skitkul iaf! alla var glada och dansade och sådär! väldigt kul, dessutom bröt simon lundqvist tån och sådär med, haha! aja, vid 12 fick lisa och jag nog av allt kul och cyklade hem. gick bra det med haha!
aja tack för en skitrolig kväll! =D



en fin bild som ewe tydligen tog på mig igår? xD
ni hittar hennes blogg HÄR! =D

älskar dig ebbis


älskar dig mamma

Om din Mamma är
din hjälte, oavsett om hon är en ängel i himlen eller fortfarande med
dig och tittar till dig. Kopiera och klistra in i din status och låt
alla veta att du är stolt över din Mamma!♥


hemma

hemma nu, slutade för ett tag sedan. felicia kommer hit om ett tag så fixar vi oss och såntdär. ikväll blir det nog till antonio och festmysa med lite andra goa personer då! blir nog görbra. ;)


kebab

mamma: vi äter kebab imorgon
jag: men då ska vi köpa kebab, inte göra kebab
mamma: men vi köper såndär på lundbyhallen och gör hemma
jag: men jag ska ha kebab-house kebab...tallrik
mamma: haha ursäkta? men visst

jag ska äta kebab imorgon! =)


it's all about me






booooring life

STEG 1
Namn: agnes & cecilia
Födelseplats: motala
Bor: mjölby
Ögonfärg: bruna
Hårfärg: brunt
Skostorlek: 35
Civilstatus: singel
Höger eller vänsterhänt: höger


STEG 2
Skor som du bar idag: lacoste
Dina svagheter: hmm
Rädsla: spindlar typ


STEG 3
Första tanke när du vaknar: jag är trött
När somnar du: när jag känner för det


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: inget!
McDonalds eller Frasses: donken
Vans eller Converse: converse
Lipton Ice Tea eller Nestea: inget
Choklad eller vaniljglass: båda


STEG 5
Svär du?: ja
Sjunger du?: ja hela tiden =D
Duschar du varje dag? oftast
Röker du?: nono ;)
Gillar du skolan?: nej, och det vet ju sollan med
Har du bra självförtroende?: ja
Kommer du överens med dina föräldrar?: ja oftast

STEG 6
Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol? ja
Rökt?: det är inte bra att röka
Shoppat: har jag säkert
Ätit en hel ask müsli?: haha no
Ätit sushi?: nej
Stått på scen? ja
Skejtat: nej
Bakat?: nej
Stulit : nej
Rakat dig?: ja
Kysst någon?: ja
Kramat någon?: ja
Haft sex?: nej


STEG 7
Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull?: busbusbus
Varit full?: ännu mera bus, men mjo
Blivit kallad hora? ja
Blivit nerslagen? nej
Busring någon?: ja det är ju görkul, spec när erik betalar =)
Gjort något som du ångrade?: ja, det har väl alla?
Fått IG i nått ämne eller på något prov? ja
Kastat en sten på nån ruta?: ja

STEG 8
I framtiden..

Namn på barn? vet inte
Hur vill du dö? smärtfritt
Vad vill du bli när du blir gammal? stylist


STEG 9
Antal CD-skivor du äger? många
Antal piercings?: inga, förutom öronen
Antal tatueringar?: inga
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: en gång när jag fyllde 8 iaf =D

STEG 10
Vad ska du göra i sommar?: utomlands, chilla pungar, fiesta =D
Vad ska du göra i vinter?: kanske polen och chilla pungar
När tar du studenten?: beror väl på hur många år jag ska gå om och inte haha
Vad gör du efter gymnasiet? chillar pungar
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? egentligen inte men det lär nog bli så =)
Vad vill du helst göra just nu? ligga på en strand och chilla pungar


STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän? absolut
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? personligheten, ögonen
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: felicia och antonio hihi
Vem är den perversaste person du känner? felicia..
Hur många gånger har du varit utomlands? kan man säga för många? nae, men för många för att räkna upp
Vilket land är bäst? spanien

dagens outfit

VÄRLDENS SKÖNASTE OUTFIT, OKI?!


tjobre

tjenare. haha, gick över med 20 minuter idag, eller jag linda och felicia gjorde det. fick sitta på "möte" med sollan om skolan och såntdär.. gick väl helt OK!
men nu har jag precis kollat på film med min kära syster, och ska nog ta och sova nu! sov ju hos felicia inatt, och det gick ju som det gick.. haha aja det var trevligt!


bilder från idag, jag och felicia


sover hos felicia

är hos felicia nu, har varit på um och på vårdcentralen idag. och nej jag är inte cp eller sjuk eller nått haha, bara snackat och så. ska till vårdcentralen imorgon vid 10 igen slipper skolan, yeah! och så ska jag på läkarundersökning den 22 september, och på nån annan sak den 20 september.
men men, felicia du är min bästa vän. jag kommer alltid ställa upp för dig, och du kan berätta precis allt för mig. detsamma som jag kan för dig! jag älskar dig mitt hjärta. ♥



bästa vän

älskar dig min bästa vän! felicia ånbring, i allways gonna love you. vad som än händer, hur mycket vi än bråkar och hur sura vi än är. kommer jag alltid älska dig mest, du kommer alltid vara den bästa! ♥




min blogg @ google









Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


svar på kommentar- smink



svar: jag använder mascaran false lash effect från max factor. använder nästan aldrig puder eller brunkräm. men om jag gör det så är det puder från isadora och brunkrämen miracle touch från max factor.





Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


tips- plattång!

måste ju ta och tipsa och världens grymmaste plattång! självklart den jag har och använder.
värms upp snabbt och man kan självklart välja hur varm man vill att den ska vara. håret blir rakt direkt, och man kan även locka håret med den! blir jättesnyggt.
det ända dåliga är att man lätt kommer åt knapparna med handen/fingrarna.
kostar runt 400:-, verkligen värt priset!



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


kollat på film!

har precis kollat klart på filmen aquamarine, måste säga att den filmen var riktigt bra! lite speciell men bra på sitt sätt. rekomenderas!
har ni några bra filmer att tipsa om? jag är ju typ världens filmfreak, så det är bara att kommentera om du har nån bra film som borde ses! ;)



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


sick

hemma med feber och världens mensvärk, kul? naaaae! men nu ska jag kolla på film och tycka lite småsynd om mig själv.
btw, hittade min drömmobil hos linda i lördags, och jag får låna den! haha överlycklig, älskar den! ♥♥
men den jag har är ROSA, hittade ingen bild på det men den är de iaf. =)



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


hemma

hejhej, sitter här hemma med linda nu. gör absolut ingenting, eller jo, vi väntar på felicia som är på väg hit. har haft svenska nu på morgonen, och ska tillbaka till skolan sen igen och ha en svenskalektion igen, och sedan slutar jag. då sticker nog jag och felicia till stan som vanlig och chillar! ;)



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


skolan!

sticker till skolan nu, hörs om ungefär en och en halvtimme!
älskar dig min fina felicia ♥



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


jag till pappa, just nu

MÅSTE DOM VISA CHOKLAD PÅ TV ELLER!!!??
ååh jag vill ha kebab, nej donken! pappa vi åker och köper cheeseburgare!
jag vill ha ferraribilar! om jag går ner till konsum och köper ferarribilar får jag pengar då?
jag vill ha godis!
choklad, ferraribilar, kebab, cheeseburgare..
mums!



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


paow och hugos musikvideo

grymma eller vad säger ni?!
fet HISS till både videon och paow och hugo som sjunger!



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


dagens outfit och facelook och sådär

hade skittråkigt imorse, vaknade görtidigt så tog massor bilder. ;) okej orkade inte sätta på datan och lägga in dom imorse då, men gör det nu!







Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


mmh..

klubbor blir cigaretter.

de oskyldiga blir till slampor.

läxor hamnar i papperskorgen.
kvarsittning blir avstängning.

läsk blir vodka.

cyklar blir moppar.

pussar blir sex.

kommer du ihåg när att vara hög betydde att man hade mycket fart på gungan?

när att skydda sig betydde att ha hjälm på sig? 

när det värsta killar kunde göra va att ge en baciller?

pappas axlar var det bästa stället på jorden

och mamma var ens hjälte.

dina värsta fiender var dina syskon.

krig var bara en lek. 

den enda drogen du visste om var värktabletter.

när du inte var en hora för att du hade en kort kjol.

den värsta känslan var när man skrapade knäna, och hejdå betydde
bara "vi ses i morron."

 


Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


today

no school today. eller jo, var på första lektionen, stack hem efter det. hade världens mensverk asså! droga såna där tabletter, haha ni vet såna där för magverk. kommer inte ihåg vad de heter.. aja, efter det började emilia felicia och linda trappa in hos mig! kollade på film och hade det mysigt, senare stack vi till stan och var där tills nu typ.





Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


3 bilder sen helgen

crazy helg, måste jag säga! har spenderats med mina bästa vänner på hela jorden, och har haft hur kul som helst! fest både fredag och lördag. har dock inga bilder från det, blivit en fotolös helg eller vad man ska säga haha! ;)
säger tack till alla iaf! ♥







Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


sur

svar på en kommentar: JAG ÄR FÖRIHELVETE INTE 97A! du undrar vad det är för fel på dagens ungdomar? har jag skrivit att jag super eller röker? NEJ. och har jag nångång skrivit att jag är 97a? nej inte det heller, ta reda på fakta innan du kommenterar nått idiot!



nej låten är inte till idioten som kommentera, till en annan. lyssna och njut!

Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


mmh, så ska de va



haha ja.. så borde det vara!

Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


alone



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


dagens hiss och diss


HISS:



helger och fester! finns det något bättre än att få festa tills man inte orkar mer och sedan få sova hur länge man vill? haha skulle inte tro de! fullt ös medvetslös!


DISS:


att inte kunna sova så länge man vill! speciellt på vardagar när man behöver gå upp vid halv 7 för att hinna med allt! usch, nått av det värsa som finns.

Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


kunglig låt

kunglig låt! =D
haha ni måste hålla med, bästa partylåten ever typ, haha!



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


gammal video..

..på mitt idiotbarn ebbis!



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


ska bada snart

ska bada snart, och ta hand lite om mig själv haha. ja ni fattar, sen igår. behöver ett bad, inpackning, ansiktsmask, raka benen och såntdär efter den här helgen!
men ska först  kolla klart på girls of the playboy mansion! ;)



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


gilla





Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


galen kväll igår!

hej, godmorgon, godförmiddag eller nånting! ska väl ta och berätta om igår? vi åt hemma hos linda, sedan åkte vi till stan och sedan vidare till antonio. blev fest där, och det var galet kul måste jag säga! vid 1 fick jag linda och felicia skjuts hem, och linda sov hos mig.
vi vaknade för ett tag sedan, så åkte vi till antonio direkt, hämtade min cykel och letade lite efter lindas mobil. som hon tappade igår!



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


dagens outfit och sådär

nu har vi precis fixat oss klart typ. snart åker vi till linda och äter, sedan vidare till felicia och hämtar henne. sedan åker vi till antonio och festar lite grann sådär som igår, hoppas inte det spårar ur som igår då! ;)
men ha det bra ikväll för det ska vi ha!


moi and lindababy!


bästisar! älskar er mest!


respekt!



älskar er!

Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


just nu...

... så snor ungarna mina kläder.





Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


snart kommer linda lisa och sara!

snart kommer linda lisa och sara hit! mysigt.
ska upp till linda en stund sen med! och inatt sover hon här också. tror det blir fest ikväll, annars får vi se vad kvällen har att bjuda på! =D



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


bilder sen igår


haha för 2 år sen var vi ett par, i ungefär ett halvår. söta? ;)


haha söta, felicia och alex


jag och erik =)


alex och felicia

skulle gärna lägga in mer bilder men skulle inte tro det. så ni för nöja er med dom här!

Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


crazy night!

galen kväll igår måste jag säga! började med att äta kebab house, sen åkte vi till en stuga och hade lite trevligt och sådär. det var vi tjejer, sen hängde erik kevin och alex på också.
sen senare på kvällen, vet inte när. men då åkte jag lisa och felicia till antonio. fest där, massor trevligt folk så det var görkul! =)



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


hos lisa =)


länge sen typ


lisa och sara, bästisar forever tiep! =)=)=)


linda! ♥

försök läsa vad det står! inte så bra bilder men men..
linda skrev detta i min skrivbok till mig på biologin idag! tror ni inte jag blev hur överlycklig som helst när jag läste detta eller?! ooooh gud vad jag älskar dig!


svara då

okej min blogg är ju såhääääär tråkig just nu, vet inte vad jag ska skriva om.
så kommentera nu och säg vad ni vill läsa om, ställ frågor, ge förslag på saker jag kan ändra på, saker jag ska uppadtera mer om osv.. ni fattar! =D



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


örhängen

som jag köpte för 23748234 dagar sen. nej jag skoja, köpte dom igår. nej skoja där med, köpte dom i förrgår, tror jag..



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


kom hem precis

kom precis hem från stan. har varit där med felicia och träffat lite trevligt folk sådär. sen åkte vi och väntade på att mina föräldrar skulle träna klart, för dom skulle skjutsa hem oss. och fyfan vad kul vi hade asså! haha, den mesta tiden satt vi i lekrummet och kolla på film. haha aja, jag just nu.



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


dagens outfit och så







Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


med linda, och snart felicia

ja fin rubrik jag vet! men är som sagt med linda, och väntar på felicia som kommer när som helst tror jag. vi sticker nog ner till stan och chillar senare. och imorgon blir det lite party med några brudar! =D
men vi hörs senare så får ni lyssna på världens bästa låt så länge!



Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


dagens hiss och diss


HISS:



gym & solarium!
seriöst, hur skönt är det inte att lägga sig i ett solarium efter man tränat? att bli snygg(are) 2 gånger på samma dag! brun och och snyggare kropp. ;)


DISS:



skolan!
eller mest att skolan dragit igång, och att man måste gå upp så tidigt och sedan vara i skolan så länge! och så är maten sjukt äcklig. finns nog inget bra med skolan förutom alla vänner man har där!

Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg


tjäna pengar på din blogg

Plusikassan.se - Tjäna pengar på din blogg

plusikassan.se

godkvälll

kom precis hem, har varit på stan med felicia och lite folk. haha seriöst, ingen kan ha så roligt som vi, ingen kan va så dumma i huvudet som vi, ingen kan göra så sjuka saker som vi, och ingen kan göra så mitt finger blöder lika fint som vi! haha älskar dig bruden! ♥
nu sitter jag och äter godis och är sur på min mamma.. haha aja


med felicia

galen natt! både hos felicia och ute haha! aja vi hade kul, men är jäkligt trött. allt är hennes fel. menmen, nu sitter vi och äter chips och ska kolla på film snart. sticker nog till stan sen, får se.
och förlåt att min blogg är så tråkig, ska ordna det! =)


RSS 2.0