fetaste tipsen till längre hår!

sa ju förut att mitt hår redan har växt, cutta ju av det för 2-3 veckor sen. men det har jag inget emot, hatar ju att ha kort hår så! ;) men tänkte ge er lite tips om ni vill att erat hår ska växa lite snabbare!




PLATTA/LOCKA/TRIPPLA INTE FÖR OFTA
som sagt, jag har alltid uppsatt hår. och det hjälper. eftersom när du plattar/lockar/tripplar håret slits det görmycket på ditt hår = att du får klippa av det. så gör bara något av det om det är något speciellt, och använd värmespray!

UNDVIK HÅRFÖNER
undvik att föna håret. det sliter också görmycket på håret, och är nästan aldrig nödvändigt. duscha på eftermiddagen/kvällen så slipper du att föna håret.

TVÄTTA HÅRET SÅ SÄLLAN SOM MÖJLIGT
schampo sliter på håret det med, så tvätta håret så sällan som möjligt. gå hellre med lite flötigt hår en extra dag. och när du väl tvättar håret, använd så lite schampo som möjligt och så mycket balsam som möjligt.

ANVÄND INPACKNING OCH VÄRMESPRAY
använd inpackning så ofta som möjligt, helt varje gång du tvättar håret. det "tar bort" det slitna, stärker håret/gör det tjockare och så växer håret mycket snabbare.
och använd alltid värmespray när du ska platta/locka/trippla håret, så sliter du inte på håret lika mycket som om du inte skulle använda det.

BORSTA ALDRIG BLÖTT HÅR
borsta aldrig ditt hår när det är blött! det sliter på håret hur mycket som helst. och om du verkligen måste använd en bredtandad kam eller fingrarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0